eloverciğim sana yazmıştım canım ama görmemişsin sanırımolumunekankayizsmile
canım ben tubanın ateşine ovulasyon bakımından bişe demedimki normalde vücut ısımız 36,5-37.0 ya onun ısısı düşük olduğu için sordum ben 1 ay dilüstünden ölçmüştüm onun gibi çıkıyodu belki dilüstünden ölçmüştür diye bide her gün akıntısı var ya normalde ovulasyon ve regl dönemleri akıntı olur fazla bi akıntısı varsa üşütmüşte olabilir o yüzden dedim zaten iyi çalışıyolar ovulasyonu kaçırma gibi bi sorunları olmaz inşallah bu ay olur bebişi.
tatlı belaya gelince ovulasyonda 36.9 u görmüş sonra 36.3 e düşmüş döllenme olsaydı bu kadar düşüş olmazdı araştırmalarımdan ve biçok arkadaşın ölçümünden bunu biliyorum ama allah büyük geç döllenme olur 2. kez ovulasyon olur hamile kalır kız bize sormuş bende bildiğimi söledim benim dememle olcak bişe diil sonuçta hemde ayy ateşin iyi kesin olcak diye heveslendirip negatifi görünce dumur olmasındansa ateşinin bi kesinlik göstermediğini bilmesi daha iyi bence.
CANLAR İŞTE BU DA BENM TABLOM
regl ateş / ovulasyon testi / akıntı
regl 7. gün : ............ / ............. / akıntı başladı
regl 8. gün : ............ / ............. / akıntı :hulya:
regl 9. gün : ............ / ............. / beyaz akıntı
regl 10.gün: ............ / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 11.gün :............. / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 12.gün: 36.0 (07:55) / 2. çizgi silik / akıntı :hulya:
regl 13.gün: 36.1 (08:05) / 2. çizgi silik / akıntı
regl 14.gün: 35.9 (08:17) / 2. çizgi silik / yoğun akıntı ( kasık ağrısı ve karamp):hulya:
regl 15.gün: ölçmedim / 2. çizgi daha belirgin sanki?? / yoğun akıntı (kasık ağrısı ve kramp)
regl 16.gün: 36.2 (08:00) / 2. çizgi silik / uzayan akıntı :hulya:
regl 17.gün: 36.2 (07:45) / 2.çizgi silik / uzayan akıntı
bugün regl 18.gün: 36.0 (07:55) / 2. çizgi daha belirgin / yoğun uzayan akıntı (şaka gibi)))))
kızlar ne oluyor bana yahu:)))) eğer geç yumurtluyorsam 1o gündür nedden test silik çıkıyordu. ya bende bu hormon fazla işliyor... ya da hergün yumurtluyorum yada yada yadakaydirigubbakcemile3 neyse bu akşam çalışalım bari:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?