Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

eloverciğim sana yazmıştım canım ama görmemişsin sanırımolumunekankayizsmile

canım benim çok pardon görmemişim ben kusura bakma. ağustos tan beri deniyoruz ama 1 ay kaybımız var. Rabbim daha çok aratmaz inşallah çünkü çok olmamasına rağmen ben çok yıprattım kendimi. tez zamanda meleklerimiz gelir inşallah

Merhaba herkese, ben de yeni kallktim, atesimi olctum:) hala yataktayim yanj.
23. gun ates 36.8

burda hava cok karli ondam gec gidecegim ise ama yataktan kalkip kahvalti hazirlamam lazim.
Tubacim ve aabeyaMelekcim vallahi beni umutlandiriyorsunuz, insallah.

umutlandıyorsak ne mutlu bize sabırsızcığım ama biraz açarsan sevinirim bitanem tablom hakkında yorum yapar mısınkaydirigubbakcemile5

Ya kızlar ben hızınıza yetişemiorum ,çok hızlısınız yazarken :)

Bu ara cidden çok soğuk ateşlerin düşmesi de normal sanırım.Ayrıca herkeste aynı vücut ısıs olmaz bunu da dikkate alın.
Üzülmek yok umutlarımız devam etsin :)

Eskileri okudum da, ezelcim bu ates olcme bilimsel dayanagi olan bir yontem yani hurafe degil. Hormonlardan dolayi atesin ovulasyondan sonra yukseliyor bazen yerlesme olunca yine bazi hormonlardan dolayi dusis oluyor, ama bu kadin kadina degisiyor.
Tek yukselik dususlere bakmaktansa genel tabloya bakmak lazim.
Atesin yuksek olmasi veyq dusuk olmasindan ziyade eglimine bakicaksin.
Haklisin insanlar umutlaniyor. Ates yuksekse amq dedigim gibi bu yanlis onemli olan trendi..

Tubacim ben senin ates degerlirini tablo yapip sana gonderecegim bugun olur mu? O daha dogru olur. Bana ozelden emailini gonder istersen, ben 1-2 saatte yollarim.
Ben simdilik ciktim.

Şımdı ben hamıle kalmamıŞmıyım yanı arkadaŞlar bu ay gerÇekten Çok rahattım hıÇ sıtres olmadım ve elımdem geldıĞı kadar gÜnlerımı deĞerlendırdım ama kısmet tabıkı allahın dedıĞı olur

EZELCİM DİYELİMKİ ATEŞİM 36,9 KADAR YÜKSELMİŞ HAMİLE OLABİLMEM İÇİN BU ISI BİRDAHA ADET OLANA KADAR HEP BÖYLEMİ GİTMESİ GEREKİYORsenağlamasenağlama

Tatlı Bela şu anda hamile kalıp kalmadığını anlamak mümkün değil.Sakın böyle bir düşünceye kapılma.
Her ay ısın aynı olacak diye bir şart da yok ,değerler ortalamadır.
Daha önce çoğu arkadaşımıza hamile olma ihtimalin yüksek dedndi ateşleri çok yüksekti ama olmadı.Buna bağımlı kalamayız , henüz konuşmak için de erken zaten .

ateş çok değişken olabiliyor hatta kimisi 36.2 ile hamile kalmıştı bu sitede.. sakın ümitsiz olma şimdiden bunu anlamak mümkün değil

merhaba arkadaşlar... tablomu ekliyorum
1. gün.... 36.6.. regl
2. gün....36.5....regl
3.gün.....36.4....regl
4.gün....36.5....regl
5.gün....36.4....regl
6.gün....36.4....regl
7.gün...36.4....:hulya:
8.gün...36.1
9.gün...36.3
10.gün...36.3 :hulya:
11.gün...36.2
12.gün...36.5:hulya:
13.gün...36.3
14.gün..36.4.:hulya:
15.gün...36.2
16.gün....36.2
17.gün...36.0
18.gün...36.3.:hulya:
19.gün...36.5:hulya:
20.gün...36.5:hulya:
21.gün..36.6

kızlar ovulasyon hangi gün sizce.. FF önce 17. gün olarak belirledi. ama bugün 18. dedi.. ama benim 19. güne kadar kasıklarımda ağrı vardı ve akıntımda baya fazlaydı.. eğer 17. gün ise bu ay da ümit yok herhalde hamilelik için bilmiyorumkismile

CEYLANCIĞIM NEDEN MORALıN BOZULMUŞ ANLAMADIM.. ALENEN YUMURTLAMA OLDUĞU BELLı ATEŞıN DÜŞMÜŞ ÇIKMIŞ.. HEM MAŞALLAH BU AY HERKEZ ıYı ÇALIŞIYOR BENıM GıBıkaydirigubbakcemile3

CEYLANCIĞIM NEDEN MORALİN BOZULMUŞ ANLAMADIM.. ALENEN YUMURTLAMA OLDUĞU BELLİ ATEŞİN DÜŞMÜŞ ÇIKMIŞ.. HEM MAŞALLAH BU AY HERKEZ İYİ ÇALIŞIYOR BENİM GİBİkaydirigubbakcemile3

17.gün ve öncesi çalışma yok ya ondan tubacım... ateş yükseldikten sonra çalışmanın faydası var mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…