Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

kızlar sanırım ya çift çizgiyi gördüm yada yarın daha da koyulaşacak test yakaladım onu galibaŞeniz

ilk kez bu kadar koyu yakaladım. diğer çizgi kadar kırmızı olmasa da aynı kalınlıkta sadece biri pespembe biri kırmızı

Tubacim ayni kalinliktaysa yakalamissin, bugun, yarin ve bir sonraki gun ard arda calis. Aslinda atesin yukselinceye kadar hergun calis:)
bu arada bu hormon zaten var vucudumuzda dogal yani silik cikmasi, onemli olan esit veya koyu cikmasi.
Hadi kolay gelsin.. 4-5 gun ard arda yapin

demek ki geç yumurtluyorum. ya yumurta çok gelişti 10 gündür akıntı var silik de çıkıyor.. ya da iki kez oldu bu ay istisnai durum olarak

Evet olabilir, bir daha ki sfere eger yapman gerekirse atesini olc ve hergun testini yap ama yine de calismalara devam

çalışıyoruz canım çalışıyoruzopuyorumnanaktan
umarım gayretimiz boşa gitmez... eğer geç yumurtluyorsam sil baştan olacakŞeniz şimdiye kadarki çalışmalar boşa mı gidecek yanikaydirigubbakcemile3 desene yeni başlıyoruz

iyiyim canım, geçmişe bakıyordum, dünden beri giremedim ondan ne haberler var bakıyım dedim,
işyerinde gergin bir dönem de kafam kazan gibi sanki

10gün=36,3
11gün=36,3
12gün=36,3
13gün=35,5
14,gün=36,6
15.gün:=?
16,gün=36,3
17gün=36,6
18gün=36,5
19 gün=36,5
17gün=36,6

kızlar yorumlarmısınız akşamları ölçüyorum daha yüksek çıkıyor
10gün=36,3
11gün=36,3
12gün=36,3
13gün=35,5
14,gün=36,6
15.gün:=?
16,gün=36,3
17gün=36,6
18gün=36,5
19 gün=36,5
biraz önce yanlış yazmışım doru olan bu

CANLAR ıŞTE BU DA BENM TABLOM

regl ateş / ovulasyon testi / akıntı Şeniz

regl 7. gün : ............ / ............. / akıntı başladı
regl 8. gün : ............ / ............. / akıntı :hulya:
regl 9. gün : ............ / ............. / beyaz akıntı
regl 10.gün: ............ / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 11.gün :............. / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 12.gün: 36.0 (07:55) / 2. çizgi silik / akıntı :hulya:
regl 13.gün: 36.1 (08:05) / 2. çizgi silik / akıntı
regl 14.gün: 35.9 (08:17) / 2. çizgi silik / yoğun akıntı ( kasık ağrısı ve karamp):hulya:
regl 15.gün: ölçmedim / 2. çizgi daha belirgin sanki?? / yoğun akıntı (kasık ağrısı ve kramp)
regl 16.gün: 36.2 (08:00) / 2. çizgi silik / uzayan akıntı :hulya:
regl 17.gün: 36.2 (07:45) / 2.çizgi silik / uzayan akıntı
regl 18.gün: 36.0 (07:55) / 2. çizgi daha belirgin / yoğun uzayan akıntı (şaka gibi))))) :hulya:
regl 19.gün: 36.1 (07:55) / 2. çizgi ????? /

kızlar sanırım yumurtlama olayım biraz geç olacak :)) ateşim yükselmedi daha. bugün yada yarın gibi bekliyorum:hulya: sık çalışalım bari de kaçırmayalımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

merhaba canım. opuyorumnanaktan ısın yükselmeye başlamış 2-3 gündürr. demek ki ovulasyon tamamlanmış. ama sen yine de boş geçirme ne olacağı hiç belli olmuyorzemuszemus

tubacım nasılsın özelden mesaj atmışsın
ben ovülasyon testi kullandım ama bende hiçbirişe yaramadı
param boşuna gitti

iyiiym canım sen nasılsınopuyorumnanaktan
canım vallahi ben de hep silik çıkıyor ama ben net çıkmasını beklemedim vallahi akıntı olan günlerimizi hep değerlendirdik.. belk de daha yumutlayamadım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

cnm bende hamile kaldığım ay ben kesin yumurtlamadım diyodum:)
çünkü bende akıntıda olmadı yada kaçırdım bilmiyorum ama meleğim geldi inş seninkide gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…