Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

canım benim Rabbim gönlüne sabır versin inş...

inan addınızı anarak dua ediyorum.... sen de dularında beni unutmaa olur mu

inş canım inş Rabbim en yakın zamanda muradımıza erdirir inş...

sen de benim gibi uzun süredir bekliyormuşsun:teselli: ben de 3yıldır beklyorum.... ne demek olduğunu çok iyi bilirim.. bize sorun yok bekleyin stres yapmayın olur diyorlardı ama bu hafta tekrar bi görünellim dedik eşimin morfolojisi düşük, tekrra test yapılacak inş hayırlıs olsun...

vakti zamanı geldiğinde hiçbişey engelleyemez, vakti gelmediğinde ise ne yaparsak yapalım olmuyacaktır ancak mücadele etmeyi istemeyi ve umud etmeyi sabr etmeyi bilmek lazım

Son düzenleme:
canım benim Rabbim gönlüne sabır versin inş...

inan addınızı anarak dua ediyorum.... sen de dularında beni unutmaa olur mu

Allah razı olsun tubacım unutur muyum hiç. Rabbim isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin, bizleri de içlerinden ayırmasın inşallah.

canım benim ya kimbilr ne kadar üzülmüüşsündür..kıyamamopuyorumnanaktan canım ya

uzun süredir mi bekliyorsun canım

Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. [Tergibüs-salât]

Yani kendimiz için ettiğimiz dualardan başkalarının bizim için ettiği dualar daha hayırlı...

bu yazıyı başka bi topikte rumuz portakalsuyu kardeşimiz paylaşmış bende burda paylaştım:)))) Allah razı olsun ikimizdendeopuyorumnanaktan

eLover canım benim tablom hakkında ne düşünüyorsun?? ya ben şu ovu.testlerine bi anlam veremedim hep silik hep silik acaba çok net çizgi çıkmıyor mu??? ama arkadaşlar koyu çizgi çıkıyor diyorlardı anlamadım

bugünkü testimi daha yapmadım 5 de yapıyorum... bakalım ne çıkacak??? aslında bırakacaktım ovulasyon bitmiştir diiye bugün 18. gün ama hala akıntım var hatta 1-2 gündür uzayan akıntıdan şaştım bu işekaydirigubbakcemile3 ben bu ay bütün gün ayrı ayrı yumurtluyorm sanırsamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gelme de göreyim bebek efendi

selam kızlar nasılsınız bakalım? bugün regl olmam gerekiyo ama daha gelen giden yada bi belirti yok ateşimde 36.7 maşallah ama bebiş olmadığını bildiğim için heveslenmiyorum gecikicek sanırım 1-2 gün ayy acaba benim yumurtam oluyoda çatlamıyo mu yaaa

benim ateşimde
10.gün=36,3
11.gün=36,3
12.gün=36,3
13.gün=35,5
14.gün=36,9
15.gün=?
16,gün=36,3
17.gün=36,6
18.gün=36,5
arkadaşlar bu ısıdan bişi anladınızmı bugün düştü

ertesi gün çok yükselmiş ama sonra eski haline dönmüş benim dildiğim kadarıyla 14. günkü gibi gitse kesin bebiş var derdim ama şimdi bişe diyemiyorum çünkü benimde böyle oldu bebiş yok ama daha erken belki sonradan yükselir herkesin farklı farklı oluyo hayırlısı.

Son düzenleme:
tuba373 canım sen ateşi dil altından mı ölçüyosun çok düşük geldi bana ateşin. hergün ikinci çizgi silik ve hergün akıntın var çok enteresan rahimini yumurtalıklarını falan üşütmüş olmayasın sen? hadi hayırlısı çalışmalar boşa gitmez inşallah bu ay ammiiinnn!!!

ezel gündüz gündüz ne moralimi bozuyorsun kız cadıbilmiyorumkismilealsanaalsanasmile zemuszemus

akıntı yumurtlama dönemi akıntısı güzelim normalde her ayki gibi yani sadece 1-2 gün fazla sürdü ama akıntı her zamaki akıntı üşütme falan değil ALLAH KORUSUN..... ayrıca evet dil altından ölçüyorum. geçen aylarda arada sırada ölçerdim 36.5 larda regl oluyordum en yüksek 36.8 benim ateşim. ancak malum karakış bastırdı üşüyerek kalkınca ondan böyle düşüktür herelde

moral bozmak için diil bacımda sürekli akıntı olursa bi hastalık olabilir diye biliyorum o yüzden iyiliğin için yani ama akıntının miktarına bağlı tabi herkesin vücudu farklı sen kendini daha iyi bilirsin. bizim evimiz sobalı yani sabah buz gibi oluyo çokta üşürüm ben ama benim yüksek çıkıyo ben 1 ay dil üstünden ölçmüştüm seninki gibi çıkmıştıda belki öledir dedim çok farkediyo.

bende bebiş yok ya ondan yapıyorum sizinde moraliniz bozulsun diye lülülülülülü :tomato:

ezelcim tuba ve tatlı bela arkadaşlarımıza çok erken yorum yapmışsın. yani tubanın ateşine şu an yorum yapmak için erken, yükseliş her an olabilir. ben bu ay 20. günde yumurtladım. ayırca havalar soğuk ateş düşük olabilir normal zamana göre. tatlı bela için döllenmemiş demek çok yanlış. 0.1 lik düşüşle buna karar verilmez. yorum yaparken biraz daha dikkatli olalım olmaz mı?

bende bebiş yok ya ondan yapıyorum sizinde moraliniz bozulsun diye lülülülülülü :tomato:

alsanaalsanasmile canım kızma şaka yapıyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sen bence sinirini reglinden çıkarkaydirigubbakcemile3

canım ben tubanın ateşine ovulasyon bakımından bişe demedimki normalde vücut ısımız 36,5-37.0 ya onun ısısı düşük olduğu için sordum ben 1 ay dilüstünden ölçmüştüm onun gibi çıkıyodu belki dilüstünden ölçmüştür diye bide her gün akıntısı var ya normalde ovulasyon ve regl dönemleri akıntı olur fazla bi akıntısı varsa üşütmüşte olabilir o yüzden dedim zaten iyi çalışıyolar ovulasyonu kaçırma gibi bi sorunları olmaz inşallah bu ay olur bebişi.
tatlı belaya gelince ovulasyonda 36.9 u görmüş sonra 36.3 e düşmüş döllenme olsaydı bu kadar düşüş olmazdı araştırmalarımdan ve biçok arkadaşın ölçümünden bunu biliyorum ama allah büyük geç döllenme olur 2. kez ovulasyon olur hamile kalır kız bize sormuş bende bildiğimi söledim benim dememle olcak bişe diil sonuçta hemde ayy ateşin iyi kesin olcak diye heveslendirip negatifi görünce dumur olmasındansa ateşinin bi kesinlik göstermediğini bilmesi daha iyi bence.

alsanaalsanasmile canım kızma şaka yapıyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sen bence sinirini reglinden çıkarkaydirigubbakcemile3

bende sana şaka diyorum be canım ben daha 6 aylık evliyim ve 3 ay rahatsızdım dr. bebiş yapmayın dedi daha 2. deneme bizim yani hamişleri kıskancak duruma gelmedim çok şükür kaydirigubbakcemile3 regl olmadım henüz aslında bugün olması gerekiyodu gecikicek heralde ama nasıl sinirimi çıkarayım ondan kız ped falan mı parçalıcam delikafadulden

ne bileyim işte reglin kırmızı kart çıkartıyorsa sen de sarı kart çıkart yada oyundan çıkarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…