günaydın kızlaaar. bugün 34. günüm ateşim 36.1. geceyarısı 3 de regl oldum. o saatten beri ayaktayım. çok sancılı ve kusmalı oldu yineama şimdi baş ağırısı dışında ağrım yok çok şükür. umutlar bu aya kaldı. inşallah meleğim bu ay gelir bana dua edin ne olur :)
ben 3,5 yıllık evliyim 2 senedirde bebek ,için ugraşıyoz olmuyor hiç bir problem olmadını söyledi dr.
yani rabbim büyük demekki o zamanını biliyor daha vakti gelmedi ümidimi kaybetmiyorum allahıma sığnıyorum inşallah rabbim bizleri çok bekletmez
canım benim Rabbim gönlüne sabır versin inş...
inan addınızı anarak dua ediyorum.... sen de dularında beni unutmaa olur mu
inşallah bu ay başka süprizler yapıcak sana güzelim zemuszemus
şekerim türk kahvesimi içiricez biliyorsun en ufak haberi hemen uyguluyoruz...kaydirigubbakcemile3
alemsin kızkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 vallahi eşim sitem ediyor bugün ya ne bullursam yiyiyorum sonra da midemi bozuyorum gazman oldum diyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3smilealsanaalsanasmile
CANLAR ıŞTE BU DA BENM TABLOM
regl ateş / ovulasyon testi / akıntı
regl 7. gün : ............ / ............. / akıntı başladı
regl 8. gün : ............ / ............. / akıntı :hulya:
regl 9. gün : ............ / ............. / beyaz akıntı
regl 10.gün: ............ / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 11.gün :............. / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 12.gün: 36.0 (07:55) / 2. çizgi silik / akıntı :hulya:
regl 13.gün: 36.1 (08:05) / 2. çizgi silik / akıntı
regl 14.gün: 35.9 (08:17) / 2. çizgi silik / yoğun akıntı ( kasık ağrısı ve karamp):hulya:
regl 15.gün: ölçmedim / 2. çizgi silik / yoğun akıntı (kasık ağrısı ve kramp)
regl 16.gün: 36.2 (08:00) / 2. çizgi silik / uzayan akıntı :hulya:
regl 17.gün: 36.2 (07:45) / 2.çizgi silik / uzayan akıntı
regl 18.gün: 36.0 (07:55) /
benim ateşimde
10.gün=36,3
11.gün=36,3
12.gün=36,3
13.gün=35,5
14.gün=36,9
15.gün=?
16,gün=36,3
17.gün=36,6
18.gün=36,5
arkadaşlar bu ısıdan bişi anladınızmı bugün düştü
tuba373 canım sen ateşi dil altından mı ölçüyosun çok düşük geldi bana ateşin. hergün ikinci çizgi silik ve hergün akıntın var çok enteresan rahimini yumurtalıklarını falan üşütmüş olmayasın sen? hadi hayırlısı çalışmalar boşa gitmez inşallah bu ay ammiiinnn!!!
ezel gündüz gündüz ne moralimi bozuyorsun kız cadıbilmiyorumkismilealsanaalsanasmile zemuszemus
akıntı yumurtlama dönemi akıntısı güzelim normalde her ayki gibi yani sadece 1-2 gün fazla sürdü ama akıntı her zamaki akıntı üşütme falan değil ALLAH KORUSUN..... ayrıca evet dil altından ölçüyorum. geçen aylarda arada sırada ölçerdim 36.5 larda regl oluyordum en yüksek 36.8 benim ateşim. ancak malum karakış bastırdı üşüyerek kalkınca ondan böyle düşüktür herelde
bende bebiş yok ya ondan yapıyorum sizinde moraliniz bozulsun diye lülülülülülü :tomato:
ezelcim tuba ve tatlı bela arkadaşlarımıza çok erken yorum yapmışsın. yani tubanın ateşine şu an yorum yapmak için erken, yükseliş her an olabilir. ben bu ay 20. günde yumurtladım. ayırca havalar soğuk ateş düşük olabilir normal zamana göre. tatlı bela için döllenmemiş demek çok yanlış. 0.1 lik düşüşle buna karar verilmez. yorum yaparken biraz daha dikkatli olalım olmaz mı?
alsanaalsanasmile canım kızma şaka yapıyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sen bence sinirini reglinden çıkarkaydirigubbakcemile3
canım benim ya kimbilr ne kadar üzülmüüşsündür..kıyamamopuyorumnanaktan canım ya
uzun süredir mi bekliyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?