- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
ben bu ay ilk kez niyet ettim ölçmeye:))) eğlenceli oluyor benim için.. Haftada 1-2 kez öylesine bakardım ama liste yapmıyordum şimdi yapıyorum bakalım ne çıkacak...
sen ayın kaçında düşük yaptığını hatırlıyor muusn???
Hadi bize güzel haberler verirsin nş) bu sabırsız dan çok ümitliyiz hadi hayırlısı bakalım
tatlım 5 ocakta dusuk yaptım.bu ay sen gusel haber verıceksın rabbımın ıznıyle bak demedı deme bol bol calış yatmadan esıne kave ıcır canlansınlar
canım ben de çok ümitliyim kendimdenkaydirigubbakcemile3 çok çalışıyoruzkaydirigubbakcemile5 el ele verdik mi üstesinden gelinmeyecek sorun yoktur inş.. Rabbim yüzümüzü gönlümüzü güldürsün inş... Eşime diyorum ki bu ay olmasa da 2-3 ay için çok ümitliyimopuyorumnanaktan
geçmişi okuduysan arada görmüşsündür ne bulursa yiyiyor garibim:kaydirigubbakcemile3 kuru incir, keçi boynuzu, fındık , çaksır çayı, ginseng macunu (içinde 10 çeşit sperm artırıcı kür) , her akşam ve sabah keçiboynuzu pekmezli süt kaydirigubbakcemile3 daha saymayayım istersen.. Korkuyorum vallaşeniz
eşinnde de varikosel vardı değil m canım en son serm testini ne zaman yaptırdınız morfolojiyi hatırlıyor musun???? Bu arada dün eşim prof. üroloji uzmanına gitti okudun mu yazdıklarımı bak istersen 2-3 sayfa geridedir
günaydın kızlaaar. bugün 34. günüm ateşim 36.1. geceyarısı 3 de regl oldum. o saatten beri ayaktayım. çok sancılı ve kusmalı oldu yineama şimdi baş ağırısı dışında ağrım yok çok şükür. umutlar bu aya kaldı. inşallah meleğim bu ay gelir bana dua edin ne olur :)
Canim benim insallah, ama bana sanki atesim son anda bir saka yapip dusecek gibi geliyor. Aliskinim ben boyle vucudumun suprizlerine:)
Tabi Allahtan umit kesilmez, bakalim kismetse bu ay olur insallah:)
tatlım 5 ocakta dusuk yaptım.bu ay sen gusel haber verıceksın rabbımın ıznıyle bak demedı deme bol bol calış yatmadan esıne kave ıcır canlansınlar
günaydın kızlaaar. bugün 34. günüm ateşim 36.1. geceyarısı 3 de regl oldum. o saatten beri ayaktayım. çok sancılı ve kusmalı oldu yineama şimdi baş ağırısı dışında ağrım yok çok şükür. umutlar bu aya kaldı. inşallah meleğim bu ay gelir bana dua edin ne olur :)
benim ateşimde
10.gün=36,3
11.gün=36,3
12.gün=36,3
13.gün=35,5
14.gün=36,9
15.gün=?
16,gün=36,3
17.gün=36,6
18.gün=36,5
arkadaşlar bu ısıdan bişi anladınızmı bugün düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?