Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Canim benim cok saol. ikiz mi bakalim, kismet ama biizm aile de yok ikiz ondan sasiririm olursa:) saglikli olsun ve saglikla kucagima alayim baska sey istemem :))

Tubiscim justreader dedigi gibi bence tan bugunlerde dedigim gibi ustuste calis bakalim..:))

merhaba kızlar..
sabırsız tebrikler canım.. allah bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. ve test baya erken çıkmış maşallah.. :teytey:alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Tubacim ohh nihayet yakalamisiz pozitifi:))

Bu arada benim atesim yukselmisti ama FF sitesinde yumurtlama oldugu gunu bulana kadar 3 gun gecmisti.
Buyuk ihtimal senin de atesin 2-3 gune yukselir.

teşekkür ederim justederciğim ve sabırsızcığım. umarım çalışmalarım boşa gitmez ama biz yorulduk bilekaydirigubbakcemile3 kaçırmayalım diye çok çaılştık şimdi de gözümdde büyüyor çünkü asıl herşey şimdi başlıyorkaydirigubbakcemile3:hulya:

Buyumesin buyumesin gozunde, sonunda guzel bir odul var:)

Acikcasi benimde cok buyuyordu ama ortami renklendir (sen anladin onu), o zaman az usenirsin:))

sabirsizzzz...... canim çok sevindim :) Rabbim saglikli uzun ömür versin :) tubac1m benim yeni adet 1 mart falan olur. ama beni listeye eklemeyin çünkü esim ameliyat olup 3 ay geçene kadar beklemiyom artik..

canım sen tablona çalışma yaptığınız günleri yazmamışsın???? yazsan örnek olurdu bize...

inş canım ya ödüle değer tabi ki:hulya::hulya: hadi hayırlısı bakalımRabbim kolaylık versin inş. vay halimizekaydirigubbakcemile3

yazdım bile o işler hiç belli olmaz:))))

saol erkaymakcim, darisi en guzeli bu formda olan herkesin basina diyelim. Umarim bu mutlulugu en kisa zamanda yasarsiniz.

Dur Tubacim hemen koyayim o gunleri de:))

1.)36.3 (regli basladi)
2.)
3.)
4.)36.3 (regli bitti) xx
5.)36.3
6.)36.3 xx
7.)36.1
8.)36.3 xx
9.)36.2
10.)36.5 xx
11.)36.5 xx (ovulasyon testi pozitif)
12.)36.4 xx (kasiklarimda kramp vardi, ve FF burayi ovulasyon gunu olarak belirledi)
13.)36.5 xx
14.)36.5 xx
15.)36.5 xx
16.)36.6
17.)36.5
18.)36.7
19.)36.6
20.)36.4 (kasiklarimda cok agri vardi)
21.)36.7 xx
22.)36.6 (saat 7:20 normalde 9 da olcuyorum)
23.)36.8 (pozitif test)
24.)36.8 (pozitif test)

Ogrendigime gore de ovulasyon testinden 1-2 gun oncesi de onemliymis, yani ben bu kadar erken pozitif test yapaladiysam erken dollenmis olabilir, yani onceki iliskilerden olabilir.
Ondan diyorum ki regl bitince 2 gunde bir, yumurtlama ya yakin hergun, 4-5 araliksiz :)

Son düzenleme:
sabırsızım canım ovulasyon testin kaçıncı gün pozitif vermişti??? ben geç yumurtlsdım bu ay yani geç mi adet olacağım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…