Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Tubacım ıkımızde ınŞallah 7 gÜn ıÇınde ıyı mÜjdelerı alırız neolur bugÜn cuma mubarek gÜn bırbırımıze dua edelım

hoşgeldiniz kızlar... nasılsınızopuyorumnanaktan

tatlıbelacığım canım inş canım inş... dualarımdasınız inanın...

sevgiciğim flaş flaş flaş diyerek heyecanlandırıyorsun bizi, sonra kısa bi reklam arası deyip bozma bizikaydirigubbakcemile3

yok be cnm takılıom bugun karnım ağrıo kasıklarım fln sanırım adet olcamklava:

kızlar tablomla ilgili yorum yapmadınız tablodan anlayan elemanlar aranıyorkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

julinciğim hoşgeldin nasılsın opuyorumnanaktansende durumlar nasıl regline var mı daha

kimse bişey yazmıyor küstüüüüüüm ben de gidiyorummafoldumben

benim biraz işlerim markete falan gideceğim.. görüşürüz kızlar selametle...

1 __gün__ 12 __ocak__ 35,4
2 __gün__ 13 __ocak__ 34,3
3 __gün__ 14 __ocak__ 35,7
4 __gün__ 15 __ocak__ 35,5
5 __gün__ 16 __ocak__ 35,5
6 __gün__ 17 __ocak__ 35,4
7 __gün__ 18 __ocak__ 36,2
8 __gün__ 19 __ocak__ 35,8
9 __gün__ 20 __ocak__ 36,4
10 __gün__ 21 __ocak__ 35,5
11 __gün__ 22 __ocak__ 34,1
12 __gün__ 23 __ocak__ 35,7
13 __gün__ 24 __ocak__ 35,6
14 __gün__ 25 __ocak__ 36
15 __gün__ 26 __ocak__ 36,3
16 __gün__ 27 __ocak__ 36,3
17 __gün__ 28 __ocak__ 36,8
18 __gün__ 29 __ocak__ 36
19 __gün__ 30 __ocak__ 36,6
20 __gün__ 31 __ocak__ 36,5
21 __gün__ 1 __şubat__ 36,1
22 __gün__ 2 __şubat__ 36,3
23 __gün__ 3 __şubat__ 36,5
24 __gün__ 4 __şubat__ 36
25 __gün__ 5 __şubat__ 36,3
26 __gün__ 6 __şubat__
27 __gün__ 7 __şubat__
28 __gün__ 8 __şubat__
29 __gün__ 9 __şubat__

EZELCİM DİYELİMKİ ATEŞİM 36,9 KADAR YÜKSELMİŞ HAMİLE OLABİLMEM İÇİN BU ISI BİRDAHA ADET OLANA KADAR HEP BÖYLEMİ GİTMESİ GEREKİYORsenağlamasenağlama

canım ben tabiki kesin bişe diyemem ovulasyon günü tam olarak belli olmuyo bak tubanın 19. günde olmuş şimdi havalarda soğuk başka nedenlerlede ateş düşüp çıkabiliyo o yüzden zaten ovulasyon testi yapıyolar kesin belirlemek için. ovulasyon olmadan 1 gün kadar önce ateş düşer ve ardından yumurtayı çatlatacak olan hormonun etkisiyle ateş yükselir o zaman anlarızki yumurtlama olmuş ve çatlamış eğer döllenme olursa ateş o yükseldiği derecede kalır mesela 36.9 olduysa 36.7-37 ve üstü arasında seyreder döllenme olmadıysa dahada altına düşer bunlar bilimsel veriler ama yerleşmesi yada döllenmesi geç olabilir, ateşin başka nedenlerle değişmiştir daha ovulasyon olmamışdır yada 2 .kez ovulasyon olabilir bunları ovulasyon testi yada dr.da yumurta takibi ile öğrenebilirsin. kasıkta ağrı ve akıntı olabiliyo ovulasyon zamanı ama bikaç gün sürüyo bazen üşütmeden yada spermlerin geri gelmesindende olabiliyo onu herkes kendisi daha iyi anlar ne olduğunu. benim ateş tabloma benziyo seninki benimde ovulasyondan sonra düştü bikaç gün sonra yine yükseldi ve hamile diilim hatta regl günümde 2 gün geçti ama kan testi yaptırdım negatif diğer tablolara dikkat ettiysen ovulasyondan sonra ateşleri kaç olduysa en fazla .1-.2 derece oynama oluyo 36.4 ile hamile olanda var onun önceleri 35.5 larda ilerlemiş sonra bu dereceye yükselmiş ve düşmemiş regl iken ateşin kaç ise ovulasyondan sonrada o dereceye gelmiş ise pek umutlanmıyorum ben kendimde ve etrafımdada bu böle oluyo ama dediğim gibi takdir allahın kimse bilemez sen sadece fazla umutlanma diyorum inşallah hamile haberini alırız bu ay ben seni tanımam etmem hamile olsan bende sevinirim herkes gibi moralinide neden bozmak isteyeyim moral bozmak istesem gider kısırlık bölümündekilere hiç heveslenmeyin onca sene denemişsiniz bundan sonrada olmaz falan derim bi sürü insan var 20 sene sonra kendikendine çocuğu oluyo hepimiz aynı şey için çabalıyoruz benim olsun senin olmasın niye diyeyimki ateş ölçmede yenisin ve bilgin yok diye ben bildiklerimi söyledim ama belli olmaz odanın soğukluğu etkiler vücut yapın etkiler ölçmeden önce fazla hareket edersen etkiler nerden ölçtüğün etkiler inşallah hamilesindirde yanıltırsın beni.kaydirigubbakcemile5

ezelciğim hoşgeldin regl oldun mu

yok canım ya 28. gün olması gerekiyodu bugün 30 gelen giden yok evlendikten sonra benim regl düzensizleşti 28-31 arası oynamaya başladı ama 32 den sonrası düzensiz sayılıyo diye biliyorum pek takmıyorum o yüzden bide klomen kullanmıştım onunda etkisi olabilir yumurtam çatlamadımı nedir benim ateş fazla yükselmemişti bakalım ağrım var biraz bugün yarın gelir diyorum tam 1 hafta geçerse o zaman bi idrar testi yaparım yoksa dr.a başvururum artık hayırlısı.

regl 3.gün: 36.2 ---- (azitro-keçiboynuzu-incir)
4.gün: 36.3 Şeniz (azitro-keçiboynuzu-incir)
5.gün: 36.3 Şeniz (azitro bitti klomen başladı-kürlere devam)
6.gün: 36.3 Şeniz (klomen-kürler)
7.(son) gün: 36.5 Şeniz (ölçmekte geciktim) (klomen-kürler)
8.gün: 36.5 Şeniz (klomen-kürler)
9.gün: 36.4 ---- (klomen bitti-kürler devam)
10.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
11.gün: 36.4 Şeniz (kürler)
12.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
13.gün: 36.2 ---- (akıntı var) (kürler)
14.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
15.gün: 35.8 (çok erken kalktık emin diilim) ---- (kürler)
16.gün: 36.4 Şeniz (kasıklarda çok sancı ve beyaz kremsi akıntı) (kürler)
17.gün: 36.3 Şeniz (kürler)
18.gün: 36.3 Şeniz (kürlerden sıkıldık bıraktık)
19.gün: 36.3 ----
20.gün: 36.6 Şeniz
21.gün: 36.6 ----
22.gün: 36.5 ----
23.gün: 36.3 (hiç uyuyamadım- öğlenden sonra dinlenip ölçtüm 36.9 ) ----
24.gün: 36.5 (gece 4.30 da da sabah kalktığımda da aynı) ----
25.gün: 36.7 ---- (süt gibi akıntı)
26.gün: 36.6 ---- (süt gibi akıntı) beta hcg : 0 :gitme:
27.gün(bugün): 36.6 (akıntı devam)
28.gün: 36.7 (regl günü ama olmadı) (akıntı var)
29.gün: 36.7 (akıntı çok)
30.gün(bugün): 36.5 (akıntı azaldı gibi)

şimdi bu tabloya bakılırsa bendede bebiş olma ihtimali var 20.günden sonra 36.7 civarı gitti kan tahlili yapmamış olsam vardır deyip benide heveslendircektiniz güvenmeyin fazla bu tablolara bacılarım ya regl olana kadar çok çalışın ovulasyonun kaçma şansı olmasın yada ovulasyon testi yapın. bizde güya çok çalıştık ama ben 19.günden sonra saldım ipini reglde gecikti ne malum geç ovulasyon olmadığı dimi ama ayrıca 15.gün ovulasyon olduğunu düşünüyorum sonrasındada fazla bi çıkış yok çatlamamışta olabilir bidahaki ay daha dikkatli olcam.

kızlar hepinize bol bebişler diliyorum, hemen bi sorum olucak??
benim adetim 2 gün gecikti.2 yıldır ilk defa oluyo.dün akşam ateşim 36,9 du.son bir haftadır böyle.36,9-37 derece çokıyo.ılk defa gündüz ölçtüm şuan 36,4 çıktı. ve bu beni yıktı.sanırım adet olucam bugün.
şimdi hamilelerde hiç gün içinde ateş te dalgalanma olmaz mı?bilen varsa cevaplasın lütfen, çok ihtiyacım var :))
şimdiden teşekkürler....

Ezel 22 canım bılgılerın ıÇın Çok teŞekÜr ederım umarım sende hamılesındır ve gÜzel aberı bızımle paylaŞırsın

Tuba kızma benim sayfam genelde açık kalıyor,görmeden kapatmışımdır.
Sabırsızın tablosuna bakmak için girmiştim çok ilginç oldu öğrenmemiz :)
Benim tarihime daha var ,inş güzel haberlerimiz olur :)

ben tablomu hamile olursam paylaşmak istiyorum,bu şekilde umutlanmak sonradan çok üzüyor biliyorsunuz :)

Son düzenleme:
selam kızlar:)))))
sabırsız hamileymiş çok sevindim gerçekten:)))))))
allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah:)))))))

kızlar misafir olarak okumayın gelin de haber verin kendiizdenopuyorumnanaktan

ya dünden beridir k.k ya üye olmak istiyordum bitürlü e maili kabul etmedi.çok şükür bugün yapabildim kaydirigubbakcemile3 merhabalar bende geldim arnıza kabul edermisiniz

EZELkullanıcısından alıntı: şimdi bu tabloya bakılırsa bendede bebiş olma ihtimali var 20.günden sonra 36.7 civarı gitti kan tahlili yapmamış olsam vardır deyip benide heveslendircektiniz güvenmeyin fazla bu tablolara bacılarım ya regl olana kadar çok çalışın ovulasyonun kaçma şansı olmasın yada ovulasyon testi yapın. bizde güya çok çalıştık ama ben 19.günden sonra saldım ipini reglde gecikti ne malum geç ovulasyon olmadığı dimi ama ayrıca 15.gün ovulasyon olduğunu düşünüyorum sonrasındada fazla bi çıkış yok çatlamamışta olabilir bidahaki ay daha dikkatli olcam.[/QUOTE]

ezelciğim sen bu ara biraz sinirli miisn bana mı öyle geldi?? anlıyorum regl dönemindesin bir türlü sökülemedin test yaptın negatif anlıyorum ama canım kardeşim burda kendi adıma söylüyorum ki hiçbizaman kimseyi boşboşuna ümitlendirmedim aksine hep bi de olumsuz tarafıından düşünün olumlu olursa süpriz yapar bebeiş falan dedim hep.. üzülmemek için erken test yapmayın vs vs diye çok çene patlattımopuyorumnanaktan yani bizden önce yazışanları bilmiyorum ama ben 2-3 aydır burdayım burdaki arkadaşların boşboşuna ümitlendirdiğini pek görmedim açıkçası. ama diğer topiklerin hemen hemen hepsinde var kıldan tüyden nem kapıp kendiini hamile zannedenler ama burda yokkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…