sabırsızım canım ovulasyon testin kaçıncı gün pozitif vermişti??? ben geç yumurtlsdım bu ay yani geç mi adet olacağım????
yazdım bile o işler hiç belli olmaz:))))
1.)36.3 (regli basladi)
2.)
3.)
4.)36.3 (regli bitti) xx
5.)36.3
6.)36.3 xx
7.)36.1
8.)36.3 xx
9.)36.2
10.)36.5 xx
11.)36.5 xx (ovulasyon testi pozitif)
12.)36.4 xx (kasiklarimda kramp vardi, ve FF burayi ovulasyon gunu olarak belirledi)
13.)36.5 xx
14.)36.5 xx
15.)36.5 xx
16.)36.6
17.)36.5
18.)36.7
19.)36.6
20.)36.4 (kasiklarimda cok agri vardi)
21.)36.7 xx
22.)36.6 (saat 7:20 normalde 9 da olcuyorum)
23.)36.8 (pozitif test)
24.)36.8 (pozitif test)
Ogrendigime gore de ovulasyon testinden 1-2 gun oncesi de onemliymis, yani ben bu kadar erken pozitif test yapaladiysam erken dollenmis olabilir, yani onceki iliskilerden olabilir.
Ondan diyorum ki regl bitince 2 gunde bir, yumurtlama ya yakin hergun, 4-5 araliksiz :)
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar...
nasılsın tatlı belam kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan sen şimdi tabloyla ilgili yorum istersin ama :))))) bir kaç gün sonra asıl önem kazanacak ateşteki yükselmeler. kaç günde bir regl oluyordun?? umarım regle kadar böyle sabit yüksek gider))
teşekkür ederim justederciğim ve sabırsızcığım. umarım çalışmalarım boşa gitmez ama biz yorulduk bilekaydirigubbakcemile3 kaçırmayalım diye çok çaılştık şimdi de gözümdde büyüyor çünkü asıl herşey şimdi başlıyorkaydirigubbakcemile3:hulya:
Büyütme gözünde, yorulmak yok, sonra gerekirse 9ay ara verirsiniz:))hoşgeldin justederciğim canıııııııııııım nasılsınız bebişlerle
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmileKizlar ben beklenmeyen tarihimi bilmiyorum cidden. Malum 23. gun regl oldum bu ay. Belli olunca yazarim size. Tuba, Sabirsiz, Loveli, Hatun, Justreader, Seker, Aabeyazmelek, adini saymayi aklima getirmedigim herkes hepinizi kocaman opuyorum. Yeni gelen arkadaslarimiza da hosgeldiniz diyorum. Gelirim gene, cok boslamam sizi mccjkkkk opuyorumnanaktan
Canim benim cok saol. ikiz mi bakalim, kismet ama biizm aile de yok ikiz ondan sasiririm olursa:) saglikli olsun ve saglikla kucagima alayim baska sey istemem :))
Tubiscim justreader dedigi gibi bence tan bugunlerde dedigim gibi ustuste calis bakalim..:))
Büyütme gözünde, yorulmak yok, sonra gerekirse 9ay ara verirsiniz:))
bizde ekimde işte öyledik, ben kocamı sürekli ha catladım hadi gel, ha o değilmiş, bugun catladım diye sürekli kandırdım.hala kacıyor benden düşün :))) :roflol:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
bizde de hiç ama hiç yoktu ikiz:)kısmet:)
Herşey Allahtan arkadaşlar.
Hepinize hayırlı cumalar, kaçıyorum ben
yaniye kimse yookkkk bende aranıza katılmak istiyorum ateş ölçümlerimi yazmak istiyorum yaaaaakaydirigubbakcemile2:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?