Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Ogrendigim baska birsey de mesela yumurtlama sonrasi dongu luteal phase diyorlar, o hep sabit. yani erken veya gec yumurtlaya bilirsin ama ondan sonra hep 12 gun suruyorsa luteal phasein, hep 12-13 gun gider, yani cok sapma olmaz..

Ondan adetin gec gelir kesin diyemeyiz, ama biliyorsan onceleri ne zaman yumurtlayip ne zaman hasta oldugunu, o zaman luteal phase i biliriz, Bunu da bu ay icin ekleyip ne zaman adetin gelecek anlayabiliriz.

Ayyy cok sevindim Sabirsiiizzzzzz, hayirli ugurlu olsun canimcim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Super oluyomus boyle arada girip hamileleri gormek. Kizlar ben gecmisi okuyamiyorum, masallah cok uzun yazmissiniz, bana yazmak isteyen olursa ozelime yezsin lutfen, oraya hemen cevap veriyorum.

Tubacim arkadasim sen de iyisindir insallah. Hummali bir calisma var sanki bu ay. Hadi bakalim senden de hayirli haberler bekliyoruz.

Kizlar ben beklenmeyen tarihimi bilmiyorum cidden. Malum 23. gun regl oldum bu ay. Belli olunca yazarim size. Tuba, Sabirsiz, Loveli, Hatun, Justreader, Seker, Aabeyazmelek, adini saymayi aklima getirmedigim herkes hepinizi kocaman opuyorum. Yeni gelen arkadaslarimiza da hosgeldiniz diyorum. Gelirim gene, cok boslamam sizi mccjkkkk opuyorumnanaktan

10gün=36,3
11gün=36,3
12gün=36,3
13gün=35,5
14,gün=36,6
15.gün:=?
16,gün=36,3
17gün=36,6
18gün=36,5
19 gün=36,5
20gün=36,6 kızlar inşallah hep böyle gider ve ısım düşmez

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar...

nasılsın tatlı belam kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan sen şimdi tabloyla ilgili yorum istersin ama :))))) bir kaç gün sonra asıl önem kazanacak ateşteki yükselmeler. kaç günde bir regl oluyordun?? umarım regle kadar böyle sabit yüksek gider))

canım dün yorum yapacaktım uykum gelmişti şimd yazayım bakayımaklinialirimsmile

evet canım haklısın.. zaten pozitifi yakaladığın günlerde ateşin yükseelmiş.. daha öncesinde ateşin düşük.. ya ateş yükseldiğinde bebiş için iş işten geçmiştir mantığı yanlış yada istisnai bir durum meydana gelmiştir:ecrin_bebek: hele ki senin şu yerleşme düşüşü bariz bi şekilde belli, ovulasyondan 10 gün sonra bariz bi şekilde ateşin 3-4derece düşmüş ve kasıklardaki ağrıda yerleşme sancısıydı bence... bak tabloda ayrıntılı yazmanın faydalarıkaydirigubbakcemile5

vallahi ben de 10.günden beri silik görsemde hiç boş geçirmedim. korktum kaçırırım diye.. en fazla gün aşırı yapmışızkaydirigubbakcemile3 korkudan ama şimdide dermen kalmadı:kaydirigubbakcemile3olsun bebişimize değer olumunekankayizsmile

CANLAR İŞTE BU DA BENİM TABLOM

regl ateş / ovulasyon testi / akıntı Şeniz

regl 7. gün : ............ / ............. / akıntı başladı
regl 8. gün : ............ / ............. / akıntı :hulya:
regl 9. gün : ............ / ............. / beyaz akıntı
regl 10.gün: ............ / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 11.gün :............. / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 12.gün: 36.0 / 2. çizgi silik / akıntı :hulya:
regl 13.gün: 36.1 / 2. çizgi silik / akıntı
regl 14.gün: 35.9 / 2. çizgi silik / yoğun akıntı ( kasık ağrısı ve karamp):hulya:
regl 15.gün: ölçmedim / 2. çizgi daha belirgin sanki?? / yoğun akıntı (kasık ağrısı ve kramp)
regl 16.gün: 36.2 / 2. çizgi silik / uzayan akıntı :hulya:
regl 17.gün: 36.2 / 2.çizgi silik / uzayan akıntı
regl 18.gün: 36.0 / 2. çizgi daha belirgin / yoğun uzayan akıntı (şaka gibi))))) :hulya: (kasık ağrısı)
regl 19.gün: 36.1 / ovulasyon testi pozitif / uzayan akıntı :hulya:
regl 20.gün: 36.1 /

bugünkü ateşim de bu arkadaşlar.. ateşim düşük malum ovulasyon günleri olduğu için sanırım...opuyorumnanaktan

nevetna bizler de iyiyiz canım şükürler olsun... seni de iyi gördüm maşallahkaydirigubbakcemile3 canım benim çok andım seni çooooooooooook.... çok özlediğimi yazdımgelsin artık yeter yazdım ama gelmedinopuyorumnanaktan canım zihnini dinlendirmeni anlarım ama çok da boşlama bizi olur mu inan burdaki muhabbet insanı yormuyor boşu boşşuna ümitlendirmiyor kimse kimseyi.. hani geçmişi okumadım yazmışsın ya banane bananekaydirigubbakcemile3 okumazsan nasıl bileceksin bu girmediğin zaman içinde neler yaşadığımızı geçmişi okursan seviniriz tatlişkomopuyorumnanaktan

hummali çalımalarıma gelince artık bu aralar olsun istiyorum ya çok gevşek davranıyorduk özellikle son 10 gün belk hiç ilişki olmuyordu.. ama eğer ben her ay böylegeç yumurtluyorsam hep yumurtlamayı da kaçırıyordummafoldumben inş bu ay boş geçmediğimiz günlerin hatrına gelir bebişim:hulya:kaydirigubbakcemile3 eeee çalışmayana meme vermiyorlarkaydirigubbakcemile3

biz de seni çoooook öpüyoruz arkadaşım Allah'a emanet olopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım 27 günde bir hasta oluyorum son yedi günüm kaldı yani inşallah hayırlısıyla bebeyim gelir ALLAHIM ÇOK İSTİYORUM NE OLUR BİZLEREDE HAYIRLI EVLAT VER RABBİM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amim amin tatlı belacığım... ben de 28 gün de bir oluyorum ama son 1-2 aydır 29-30 a sarktığı da oluyor.. bakalım bekleyip göreceğiz inş... sen de benim gibi 20. gündeymişsin bunun için sormuştum acaba aynı günü mü bekliyoruz diye

hoşgeldin justederciğim canıııııııııııım nasılsınız bebişlerle
Büyütme gözünde, yorulmak yok, sonra gerekirse 9ay ara verirsiniz:))
bizde ekimde işte öyledik, ben kocamı sürekli ha catladım hadi gel, ha o değilmiş, bugun catladım diye sürekli kandırdım.hala kacıyor benden düşün :))) :roflol:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

bizde de hiç ama hiç yoktu ikiz:)kısmet:)
Herşey Allahtan arkadaşlar.

Hepinize hayırlı cumalar, kaçıyorum ben

alemsin kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hala mı kaçıyor olsun canımıza minnet bebek gelsin de sonra istedikleri kadar kaçsınlar kaydirigubbakcemile3

inş hayırlısı ise eğer benim de ikizlerim olur umarım çok istiyorum...hayırlı sağlıklı evlatlermız olsun inş.. 3 yıldır bekliyorum benimle evlenenler 2. doğuracak nerdeyse, herkezz hamile çevremde artık bende bende istiyorum:hulya: çok çalışmam lazım çooooooooooooook:hulya::hulya::hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar tatlım. öpüyorum seniopuyorumnanaktan Allah'a emanet olun...

yaniye kimse yookkkk bende aranıza katılmak istiyorum ateş ölçümlerimi yazmak istiyorum yaaaaakaydirigubbakcemile2:sinifsinif:

yaniye kimse yookkkk bende aranıza katılmak istiyorum ateş ölçümlerimi yazmak istiyorum yaaaaakaydirigubbakcemile2:sinifsinif:

merhaba tatlım hoşgeldin...opuyorumnanaktan yaz canım yaz ateş ölçümlerini biz arada giriyoruz çıkıyoruz, yada bazen denk geldikçe muhabbet ediyoruz ama arkadaşların msjlarını cevapsız bırakmıyoruz.. opuyorumnanaktan

önce biraz kendinden bahsedersen seni daha iyi tanımış oluruz canım... adetin kaç gün sürüyor, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, ne zamandır bebiş istiyorsunuz, bi sorun var mı vs vs????opuyorumnanaktan

ben geldiiiiiiiiiiiiiim nabersiniz az kaldı yaaa c.tesi pazar. pazartesi salı bakalım adet olcem mi flash flash flash 4 gün sona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…