kızlar hepinize bol bebişler diliyorum, hemen bi sorum olucak??
benim adetim 2 gün gecikti.2 yıldır ilk defa oluyo.dün akşam ateşim 36,9 du.son bir haftadır böyle.36,9-37 derece çokıyo.İlk defa gündüz ölçtüm şuan 36,4 çıktı. ve bu beni yıktı.sanırım adet olucam bugün.
şimdi hamilelerde hiç gün içinde ateş te dalgalanma olmaz mı?bilen varsa cevaplasın lütfen, çok ihtiyacım var :))
şimdiden teşekkürler....
hoşbulduk adaşım bende zar zor girdim buraya
tubiş farkettinmi bugün senin 20.günün
benim 17 aramızda 3gün var
inşallah peş peşe veririz haberleri:)))))
hepimiz aynı anda ne güzel olur yaaaaaaa
sen neler yaptın bu ay kür falan uyguladınmı canım??????
benim gibi düşük yapan varmı
hoşbulduk tubacım sizin gibi sıcak kanlı insanlarla karşılaştığım için çok şanslıyımzemuszemus
evet hilalciğim benim de düşüğüm oldu.. 1,5 yıl bekledikten sonra hamle kaldım ama 2 aylıkken düştü.. 3 ay ara verdik . 10 aydır yine bekliyoruz.. 3 yıl 2 aylık evliyim yalaşık 3 yıldır istiyorum.. ve sanırım 3-4 ay önce bi kimyasal gebelik yaşadım ama emin değilim..
sen ne zamandır bekliyorsun sorun nedir???
merhaba hilalciğim hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan
yok canım daha kür almaddık daha öncekiler şeyler işte.. inş inş canım bu ay güzel haberleri sıralarıız inş.. ben bu ay buradan çok ümitliyim inş çok kişi çıkacakkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
senin reglin kaç gün de bir geliyor? yukarıya nasıl bi gelişme yazmışsın anlamadım????
ben evlendiğimim 3.ayında hamile kaldım yaklaşık 20 aydır evliyim bende iki düşükten sonra 4ay bekledim 5.ayda 2.ye hamile kaldım oda düştü şimdide 10 aydır bekliyorum bu ay hamile kalmak istiyorum en son 21 aralıkta adet gördüm aradan 9 gün geçti adet olmadım günüm geçince dedim kesin hamileyim kan test idrar testi negatif zaten geçen ay beklemiyordum neden adetim gecikti bir anlam veremedim normalde 29 günde bir olurdum ama bu ay ocak 29 da adet gördüm.Doktor bana klomen verdi bunu kullan hamile kal diye bugün adetimin 8.günü
hilalbebik, hilal000, julinn, Tuba373
selam kızlar nasılsınız??????
adaşım hoşgeldin:)))))))
tubiş napıyosun canım
ne gibi gelişmeler kız????
julinn sen nasılsın canım??
çok geçmiş olsun canım.. Rabbim çok bekletmez inş...
canım ne zaman adet olacaksın o tarihi yazar mıısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?