Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

hilalbebik, hilal000, julinn, Tuba373
selam kızlar nasılsınız??????
adaşım hoşgeldin:)))))))
tubiş napıyosun canım
ne gibi gelişmeler kız????
julinn sen nasılsın canım??

tubiş farkettinmi bugün senin 20.günün
benim 17 aramızda 3gün var
inşallah peş peşe veririz haberleri:)))))
hepimiz aynı anda ne güzel olur yaaaaaaa
sen neler yaptın bu ay kür falan uyguladınmı canım??????

canım ateş çok değişken bi şeydir. bu yüzdendir ki her sabah aynı saatte yada düzenli 3 saatlik bir uykudan sonra ölçülmesi şart.. biz dil altından dijital derece ile ölçüyoruz. yani akşam yada gündüz ayaktayken ölçtüğün ateşin hiçbir değeri yok canım. doğru sonuç için ateşi sabahhergün aynı saatte yataktan kalkmadan, fazla hareket etmeden hemen ölçmek lazım.

umarım en yakında dileğin gerçekleşir

hoşbulduk adaşım bende zar zor girdim buraya

bende zor girmiştim ama
şimdi girdiğime çok mutluyum:))))))
2düşük yapmışsın allah bidaha yaşatmasın canım
neymiş peki sebebi????
bişi söylemedilermi????
inşallah üçüncüsünü kucağına alırsın canım
iyi tarafından bakmak gerekirse en azından sorunun yok ve hamile kalabiliyosun
ne mutlu sana inşllah
en kısa zamanda bi bebişin olur canım

inş.canım inş. her gün dua ediyorum rabbime hayırlısıyla eli ayağı düzgün evlatlar versin hepimize diye

merhaba hilalciğim hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan

yok canım daha kür almaddık daha öncekiler şeyler işte.. inş inş canım bu ay güzel haberleri sıralarıız inş.. ben bu ay buradan çok ümitliyim inş çok kişi çıkacakkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

senin reglin kaç gün de bir geliyor? yukarıya nasıl bi gelişme yazmışsın anlamadım????

işin kötü tarafı bebeğinin kalbinin durması ve canından bir parça kopması en kötü bu olsa gerek. doktorlar hiç bir sorununuz yok 3.nü deneyin eğer o da düşerse tüpbebek tedavisine başlayalım diyorlar kısacası şaşırmış kalmışım dua etmekten başka bişey yapamıyorum

hoşbulduk tubacım sizin gibi sıcak kanlı insanlarla karşılaştığım için çok şanslıyımzemuszemus

benim gibi düşük yapan varmı

evet hilalciğim benim de düşüğüm oldu.. 1,5 yıl bekledikten sonra hamle kaldım ama 2 aylıkken düştü.. 3 ay ara verdik . 10 aydır yine bekliyoruz.. 3 yıl 2 aylık evliyim yalaşık 3 yıldır istiyorum.. ve sanırım 3-4 ay önce bi kimyasal gebelik yaşadım ama emin değilim..

sen ne zamandır bekliyorsun sorun nedir???

ben evlendiğimim 3.ayında hamile kaldım yaklaşık 20 aydır evliyim bende iki düşükten sonra 4ay bekledim 5.ayda 2.ye hamile kaldım oda düştü şimdide 10 aydır bekliyorum bu ay hamile kalmak istiyorum en son 21 aralıkta adet gördüm aradan 9 gün geçti adet olmadım günüm geçince dedim kesin hamileyim kan test idrar testi negatif zaten geçen ay beklemiyordum neden adetim gecikti bir anlam veremedim normalde 29 günde bir olurdum ama bu ay ocak 29 da adet gördüm.Doktor bana klomen verdi bunu kullan hamile kal diye bugün adetimin 8.günü

bende çok umutluyum bu aydan ama kendim için değil
bu ay hiçbişi yapmadım(((((
28güne bi oluyorum canım
sen neyi anlamdınki
ben 28 yaptım 25gün çıkınca geri 30yaptım onu :))))))))

çok geçmiş olsun canım.. Rabbim çok bekletmez inş...

canım ne zaman adet olacaksın o tarihi yazar mıısn

hilalbebik, hilal000, julinn, Tuba373
selam kızlar nasılsınız??????
adaşım hoşgeldin:)))))))
tubiş napıyosun canım
ne gibi gelişmeler kız????
julinn sen nasılsın canım??

canım burda yazmışsın ya gelişme ona dedim???

tablomu gördün mü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…