Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

canım, emelciğim ne olmuş snaa böyle gülüm ya... kim bozmuş benim arkadaşımın moraliniopuyorumnanaktan canım benim üüzlme ne olur ya....

saol canım ya sanada zahmet veriyorum gerçi sen olmazsan kimse sorularıma cvp vermeyecek vallaha vereliniortak

aşk olsun canımmafoldumben kaydirigubbakcemile3 ben de cevaplıyorum yaopuyorumnanaktan

canım benim ben g.gidi.... sitesinden aldım içinde 16 tane vardı 4 tane gebelik testi hediyeli. ismi yoktu ama ilk listede bu test mavi kaplıydı paketi. fiatı 22,5 falandı sanırım

bunaldım ya vala ruhum çıkıyor sanki hiç anne olama.yacakmışıım gibi korkum var sıkılıyorum offf
kimse bozmadı kendim bozdum moralimi tubacım

ağlamamak için zor tutuyorum kendimi hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum
içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor ev dandini çok işim var ama yapasım yok

merak etme emelciğim en yakın zamanda:CüvCüvlumunekankayizsmile hamiş haberimizi tüm dünyaya haykıracağızolumunekankayizsmile sen yeterki moralini güzel tut pozitif ol bitanem.. kenimizi bırakırsak herşey daha kötüye gider ,

içinden ağlamak geliyorsa ağla bitanem tutma kendini, tuttukça daha birikiyor içinde birşeyler bilirim bilirim en iyi ben ve benim gibiler anlar seni.. hep aynı şeyleri yaşıyoruz... kimi zaman ümit, kimi zaman hayal kırıklığı, kimi zaman hıçkıra hıçkıra ağlıyoruz, kmi zaman da tüm dünyaya haykırmak istiyoruz herşeyi bizi üzen olduğunda ise kalkanlarımızı açıyoruz ve güçlüü görünmeye çalışıyoruz.. velhasıl hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz.. kimi zaman ümitvar kimi zaman karamsar

gözlerim doldu tubam ya ne güzel yazmışsın canım
ben yatayım canım eşim kanepede uyuyakaldı kaldırayım da yatalım sağol desteğin için
bizi bizden başkası anlamazzzzzz haklısın

tamam canım çok güzel rüyalar ve günler seninle olsun inş...opuyorumnanaktana.s.

inan benimde doldu:)))))

Allaha emanet ol canım.. opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 birlikte aşacağız inş bu zor günleriolumunekankayizsmile

allah razı olsun tubavım iyi gecceler canım inan ilaç gibi geldinolumunekankayizsmile

nasılsın ezel a.s.arada gel canım özletme kendiniopuyorumnanaktan

sabırsız canım nasılsın umarım iyisindir... canım lekelenmen oldu mu yine.. inş herşey yolunda gider senin için dua edeceğiza.s.

aabeyazmelekciğim sanırım geçmişi okuyorsun iyi geceler tatlım yarın görüşürüz inş

Arkadaslar, dun gece ve bugun kahverengi lekem oldu, bayagi telaslandim ama genelde olur az gelir dedi arkadaslar, bu haftasonu yatip dinlenecegim biraz ondan ugrayamayabilirim..
Iyi bakin kendinize:)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine fazla yorulma bolbol dinlen..

hoşgeldin kaçak nasılsın canın sıkılmış biraz dün gecede ben öyleydim hüngür hüngür agladım eşimde soruyor noldu diye memleketten arkadaşlarımın hepsinin çoçugu var bir benim birde başka bir arkadaş kalmıştık onun hamile haberini alınca kötü oldum sevinç üzüntü birbirine girdi.. napalım allahım hayırlısını versin diyorum sabredip bekliyoruz...

bu arada alllah kabul etsin dualarının kabul olsun inşallah..

10 günde bir gidiyoryuz canım genelde...

evet sana dedim tatlımopuyorumnanaktan ticker yapsanakaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

ben yapmasını bilmiyorum tubacım zemuszemus

aabeyazmelekciğim sanırım geçmişi okuyorsun iyi geceler tatlım yarın görüşürüz inş

evet canım geçmişteydim sanada iyi geceler arkadaşlara gitmiştik yeni geldik hemen girdim ama yakalayamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…