saol canım ya sanada zahmet veriyorum gerçi sen olmazsan kimse sorularıma cvp vermeyecek vallaha vereliniortak
slm hatunlar dün regl oldum 2 gün gecikmeyle 30.günde 36.5 derece ile regl olmuş bulunmaktayım hepimiz için hayırlısı.
tuba bacım sinir diil yaa çok kaptırmasın kimse kendini psikolojisi bozuluyo insanın çok umut ederse hakkımızda hayırlısı deyip allahın izin vermesini beklicez bende bu ay kürler uyguladım ateşimde fena diildi eğer kan tahlili yaptırmasam 2 günde gecikince kesin hamileyim sanardım sonra daha beter üzülüyo insan o yüzden. burası önceden daha doluydu şimdi gelen kişiler sabit ve dediğin gibi pek heveslendiren kişi yok böle daha iyi zaten.
Arkadaslar, dun gece ve bugun kahverengi lekem oldu, bayagi telaslandim ama genelde olur az gelir dedi arkadaslar, bu haftasonu yatip dinlenecegim biraz ondan ugrayamayabilirim..
Iyi bakin kendinize:)
öncelikle hayuırlı olsun caanım arkadaşım perşembe günü yasin okuttuğumda senin adın da geçmişti sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun diye
lekelenmelerin için sıkma canını olabilir ama yorma kendini yat dinlen kırmızı olmazsa sorun yok oğlun olacak belki deee maşallahhhhhhh
10 günde bir gidiyoryuz canım genelde...
evet sana dedim tatlımopuyorumnanaktan ticker yapsanakaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
aabeyazmelekciğim sanırım geçmişi okuyorsun iyi geceler tatlım yarın görüşürüz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?