welcome tek düşüş önemli değil canım sıkma canını yarın yükselir inş. merak etme ve daha gününe çok var... mutlaka iniş ve düşüşler olacaktır.. önemli ola adet gününe yakın istikrarlı düşüş olmamamsı canım
Kızlar sabah ölçtüğümde böyle bir düşüşü görünce şok oldum...Uyuyamadım kalktım pc girdim...Değerimi yazdım...Sonra tekrar yattım dedim daha DPO başındayım bu düşüş normal olabilir yeterki sonraki günlerde olmasın dedim rahatlattım kendimi...Mehaba Melike, Zeynep ne iyi ettiniz de geldiniz. Melike canımcım ne geziyosun buralarda, hadi eşinin yanına. Zeynep Allah kavustursun, tez zamanda inşallah, hayırlısıyla. İnşallah senden de güzel haberler alıcaz.
Welcome, o onemli degil. Bazı gebelerde once inip sonra bidaha daha cok cıkıyo. Fallback rıse diyolar. Bak dolunayda da zigzag var ama genel olarak trend ıyı. İnşallah yarın yükselir. Daha da düzerse benim aklıma erken de olsa yerleşme gelecek.
Dolunay artık yarın sabah test yap gulum. Gecen ayla cok farklı masallah. Ama iki gun once de lekelenmen olmus, yerlesme mı oldu acep. Yani testte cok silik cıkabilir. Benim 10 cıkan arkadasım idrar testinde göremedi. İnş sen şıp diye görürsün.
Emel cinsiyet ne zaman belli olacak? Doğum tarihi olarak ne zamanı vermişlerdi?
Ay hadi inşallah keseyi görürsünüz canım...:Saruboceq:Geçen yedim dedim ya Hingeli :) midemdeki kramplardan öldüm :) bugün iyiyim,mide bulantım yok herhalde 6.haftada başlayacak.Bugün akşam 5te randevumuz inş kesemiz görünür sorunsuz,çok merak ediyorum :)
Ben sana ya kistin gitmişse demedimmi...Söz dinle söz...Selam kızlar dÜn doktora gİttİm kİstİm gİtmİŞ doktor bu ay kendİ halİne bırakalım dedİ bende İncİr kÜrÜne baŞlıyacaĞım belkİm İŞe yarar
Takılmıyorum kız ama sabah öyle görünce bir hayli moral kalmadı...canım benimde bu saah tuhaf çıktı bugünde bişey var galiba takılma sen ateşe boşver
Welcome inş erken yerleşme düşüşü olsun bu :) sen dert etme zaten. Çok var böyle bak FF de Chart galery de pregnancy seç göreceksin çoğu kişinin değerleri böyle düşmüş çıkmış :)
Özlem değerlerini girebilirsin istersen yanda cycles --- start a new cycle --- ordan başlangıçtan itibaren değerlerini girersin :)
Özlem 29 gün yazmışsın sen,odeğeri değiştirmedim ben.intercourse insemination seçeneği var oraya yes tıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?