Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Özlemcim baktım tablona ateşinin düşmsi normal büyük ihtimal bugün günün :) yükselişe geçecektir büyük ihtimal,çizgi çekmiş ama ıremin dediği gibi daha seni tanımıyor site o çizgi silinir merak etme :)

Özlem değerlerini girebilirsin istersen yanda cycles --- start a new cycle --- ordan başlangıçtan itibaren değerlerini girersin :)

Kızlar sabah ölçtüğümde böyle bir düşüşü görünce şok oldum...Uyuyamadım kalktım pc girdim...Değerimi yazdım...Sonra tekrar yattım dedim daha DPO başındayım bu düşüş normal olabilir yeterki sonraki günlerde olmasın dedim rahatlattım kendimi...
Geçen yedim dedim ya Hingeli :) midemdeki kramplardan öldüm :) bugün iyiyim,mide bulantım yok herhalde 6.haftada başlayacak.Bugün akşam 5te randevumuz inş kesemiz görünür sorunsuz,çok merak ediyorum :)
Ay hadi inşallah keseyi görürsünüz canım...:Saruboceq:
Selam kızlar dÜn doktora gİttİm kİstİm gİtmİŞ doktor bu ay kendİ halİne bırakalım dedİ bende İncİr kÜrÜne baŞlıyacaĞım belkİm İŞe yarar
Ben sana ya kistin gitmişse demedimmi...Söz dinle söz...klava:Bak rahatladın dimi...
canım benimde bu saah tuhaf çıktı bugünde bişey var galiba takılma sen ateşe boşver
Takılmıyorum kız ama sabah öyle görünce bir hayli moral kalmadı...

Ewet kız ateşin ilginç gidiyor basamak basamak...Birde adetin 5 gün sürüyor ve 8. gün DPO onaylıyor...Hayırlısı canım...

Welcome inş erken yerleşme düşüşü olsun bu :) sen dert etme zaten. Çok var böyle bak FF de Chart galery de pregnancy seç göreceksin çoğu kişinin değerleri böyle düşmüş çıkmış :)

Kızlar bişey soracağım sizlere...Benim 2 günden beri sadece sağ göğsümün ucu ağrıyor solda hiçbişey yok...Yani genel olarak göğüslerim değil memişimin ucu...Sadece sağdaki...

Welcome inş erken yerleşme düşüşü olsun bu :) sen dert etme zaten. Çok var böyle bak FF de Chart galery de pregnancy seç göreceksin çoğu kişinin değerleri böyle düşmüş çıkmış :)

İnşallah canım...Yerleşme düşüşü olsun...Kendimi rahatlattım ben daha erken çünkü DPO da...İnşallah tekrar yükseldikten sonra düşmesin...
Sende bugün keseni görmeye gidiyormuşun...Sorunsuz geçsin inşallah canım...
Kız 2tane çıkmasın bu kese...Baksana oğlunda hem kız hem erkek olsun diye laflar etmiş...

Saolun iyi dilekleriniz için,inş görürüz,Pek ihtimal yok zaten tek yumurtam kalmıştı benim :)
artık yumurtlama tamamlandı ya başlar göğüs hassasiyetin

Yaa ben mirageı tebrik ettim mi? Çok sevindim canım.

Sherina sey demistim ama çıkmamış, daha değildir 14-16. günler yumurtluyorsundur. Akıntın başlayınca çalışın demiştim ama çıkmamış.

Özlem evet sanırım daha yumurtlamadın sen, çalısın, ben neden welcomeın tablosunu goremiyorum? arayayım bari.
Valla benşm göğüslerde hiç bişey yok.

Özlem değerlerini girebilirsin istersen yanda cycles --- start a new cycle --- ordan başlangıçtan itibaren değerlerini girersin :)

Çok saol canım.sen benim kaç gün sürdüğünü yazdınmı julia?birde bu tabloya çalışmalar giriliomu?Öğrenene kadar seni sıkıcam biraz şimdiden kusura bakma tatlım :)

Özlem 29 gün yazmışsın sen,odeğeri değiştirmedim ben.intercourse insemination seçeneği var oraya yes tıkla

juliacım ne zaman gidiyorsun dr bugün mü ay abiyi de götürüyorsunuz oyyyy abi de olurmuş oğluşun nasıl sevinmiştir oo kuzu

Hem de nasıl seviniyor ama o gidip direkt kardeşini alıp eve geleceğimizi sanıyor şimdilik :)) neyse görsün de inansın istedim zaten :)

Özlem sen bana özelden geçen ayki tablonu tamamen yollar mısn ben de bakayım. yanlışlık var düzeltelim eksik girilmiş gibi duruyor.

Yaa ne güzel olurdu öyle zırt diye doğursaydık. Neyse Allah sağlık versin de hamilelik de güzel geçer inşallah. Ama kuzucuk hayalkırıklığına uğrayacak biraz o zaman.

Aslında biraz öyle olacak ama en azndan benimle uyumak istemekten vazgeçer :) tek umudum doktor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…