Canım okuyunca okadar çok sevindimki...Aman ALLAH ım dedim...Sanırım oğlunun dediği doğru olacak JULİA...Ben sana demedimmi oğlun böyle diyor ikiz olmasın diye...Benim teyzemde üçüz doğurdu ama o boylu poslu kalıplıydı kendisi taşıdı maşallah...Sen ne durumdasın...Ama doktorun demiş zaten senin bünyeni bilir 3. olmaz demiş...
Ya bisey sorucam devlet hastanelerinde haftasonu kan testi yapiliyor mu? Benim idrar testi cumartesiye gelecek ya, tabii ates dusmeden umut kesilmez hesabi simdi kafaya onu taktim. Sizin pozitif ciksa -insallah cikacak- planiniz ne? Hemen kan testi yaptirir misiniz? Bekler misiniz?
[/QUOTE]بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
ss2302.........................24 nisan.....................(klomen)
nevetna.........................24 nisan.....................(ateş ölçme,ovulasyon,preseed)
Esragg..........................24 Nisan
erkaymak......................26 nisan
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan......................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan......................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
welcome .....................7 mayıs......................(ateş ölçme,klomen)
Nalim...........................10 mayıs.......................( ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs.....................( ateş ölçme ,ovulasyon)
Hilal24..........................
LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray: :hooray:
OCAK AYININ HAMİŞLERİ :teytey: :sm_cool: :dance:
TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:
ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:
sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv::teytey:
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:
MART AYININ HAMİŞLERİ: :CüvCüv::teytey:
Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:
NİSAN AYININ HAMİŞLERİ::CüvCüv: :teytey:
pretty53 :...........:hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:..................::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
adet tarihlerini vermeyenleri sildim herşeyi yazın kızlar eklerim ..
Julia tablomu gördünmü yükselişe geçti bugün dün çok ağrım vardı ama dün çalışma olmadı
gördüm canım tablonu , yumurtan inşallah çatlamış ,bugün çalışın önemli değil,Allah istedikten sonra o gün olmasa da olur :)
Welcome canım tablona sabah baktım ben :) inş ateşin çıkacak şu an için her şey yolunda maşallah.
Sen kaç yıllık evlisin irem?RABBİM sesini duysun iremcim yaaa inşallah hayırlısını versin Allah ım ikimizede burada tüm anne olmak isteyenlere kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhh.
Ahh canım sırf senın ıcın gırdım valla, ısten. İnsallah mayıs annesi olursun canım.kızlar adetim başladı artık. melekcim yeni tarih vermeyeceğim canım beni listeden silebilirsin.. 3 4 ay oluruna bırakıp rahatlamak istiyorum canım... sohbet için burda olurum gene ama takip etmeyeceğim artık
Kızlar bunu FFde buldum, buna benziyordu görüntü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?