Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Kızlar herkese çok çok teşekkürleeerrr :)) Ay dünden beri değişik olduk ,eşimle sürekli düşünüyoruz :) Haftaya cumartesi gidecem tekra doktora o gün netleşir dedi. Alttan baktığında çok net bir kese artı iki küçük kese gibi noktalar gördük,kist mist yok eseri kalmamış bunlar şüpheli dedi, daha çok erken olduğu için net konuşmak olmaz dedi, ama biri olmayabilir ikincisi için haftaya kesinleştirebiliriz dedi,yani ya ikiz ya da tek bebek:) Hayırlsıı olsun ,sağlıklı olsun da :) Ben 48 kiloyum şu an boyum da uzun değil, minyonum zaten. Taşıyamazsın dedi doktorum :)KIzlar görmüştü daha önce beni :)

İrem biliyorsun ben pazar test yaptım,hatta özellikle yaptım çünkü normalde klinikler hastaneler tabi özeller için diyorum o gün daha boş oluyor ve sonucu daha erken veriorlar . Eşim de evdeydi o gün hemen yakın bir klinik var oraya gittik 20 liraya yaptılar ve 1 saat içinde öğrendik. ben dayanamadım :))

Dolunaycım hayırlısıs olsun inş , bebğin en hayırlı zamanda gelsin :)
Nalimcim sana da iyi gezmeler ,inş bebeğinle dön balayınızdan :))

Ben bu sefer doktora gittiğimi kimseye söylemedim, şimdi ikiz olsa kimseyi inandıramayız da :) bizim ailede hiç ikiz vakası yok,ilaç kullandım da diyemem,Allah vergisi derim :))

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ss2302.........................24 nisan.....................(klomen)
nevetna.........................24 nisan.....................(ateş ölçme,ovulasyon,preseed)
Esragg..........................24 Nisan
erkaymak......................26 nisan
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan......................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan......................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
welcome .....................7 mayıs......................(ateş ölçme,klomen)
Nalim...........................10 mayıs.......................( ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs.....................( ateş ölçme ,ovulasyon)
Hilal24..........................

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :teytey: :sm_cool: :dance:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: :teytey:
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ: :CüvCüv::teytey:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ::CüvCüv: :teytey:

pretty53 :...........:hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:..................::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt

adet tarihlerini vermeyenleri sildim herşeyi yazın kızlar eklerim ..[/QUOTE]

Aslında bianka da adet tarihi vermişti ama gerilerde kalmış bulamadım, tekrar gelip söyler artık.

[/QUOTE]

listenin başını cekiyorum kızlar ama ben bu sabah test yaptım adetime 2 gun var bembeyaz bir T bolgesi vardı her zamanki gibi kaydirigubbakcemile3

son 4 gundur ateslerim soyle seyrediyor
21. gun36,7
22. gun 36,8
23. gun 36,7
24. gun 36,8
25.gun
26.gun adet gunum

bi de az evvel baktım iç çamasırımda boyle milimetrik hafif kahverengi bir şerit olusmus kısacası regl'm geliyo galiba..
test negatif cıktı ama ben ovulasyon gunumu tam tespit ettigim icin (12. gunumde)gec dollenme falan dusunceleri yok kafamda yani negatifse negatif diye dusunuyorum..
ha bi de bu arada bu ay ilk kez klomen kullandım doktorumun yonlendirmesiyle..

hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq:

hayırlısı olsun juliacım allahım saglıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
nalim iyi gezmeler kafanı dagıt gel hadi iyi oluyor valla..

hayırlısı olsun canım hakkımızda
feyzaa geçen ay 28.günde geldi adetim normalde hep 25. gün gelirdi
o yüzden yarına erteledim
burda çok yağmur yağıyo işteyim kimseye aldıramamda test
yarın bir geçsin o zaman yapacam canım

canım benim kendini tanıman süper bak kafan rfahat en azından hayırlısı olsun dur bakalım alllahtan ümit kesilmez

Julia tablomu gördünmü yükselişe geçti bugün dün çok ağrım vardı ama dün çalışma olmadı

Kızlar tünaydın herkese...

ZEYTıN hala test yapmamışsın...Merakla bekliyoruz artık yarın yap testini canım...

ÖZLEMYALÇINKAYA kuşum gözün aydın ateşin yükselişe geçmiş...ınşallahta düşmez...

JULıA o sizin eşinizle aranızda olan bişey...Söylemene gerek yok zaten...Söylesen etrafa yayılır sonrada bir lafın üstüne bin katılır seninde hamile hamile canın sıkılır...Allah vergisi der geçersin...

http://www.fertilityfriend.com/home/2d6ba9

Julia tablomu gördünmü yükselişe geçti bugün dün çok ağrım vardı ama dün çalışma olmadı

gördüm canım tablonu , yumurtan inşallah çatlamış ,bugün çalışın önemli değil,Allah istedikten sonra o gün olmasa da olur :)

Welcome canım tablona sabah baktım ben :) inş ateşin çıkacak şu an için her şey yolunda maşallah.

Canım değerimi şimdi girdim ben...Dün 36.4 düşmüştü bugünde 36.4 çıktı ateşim...

Sen kaç yıllık evlisin irem?RABBİM sesini duysun iremcim yaaa inşallah hayırlısını versin Allah ım ikimizede burada tüm anne olmak isteyenlere kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhh.

3 yıl oldu cok sukur, ama 6 aydır korunmuyoruz, ondan once de esım korunuyordu zaten. Kısmet canım. Benim de ss gibi lekelenmem oldu biraz sanmıyorum pek

kızlar adetim başladı artık. melekcim yeni tarih vermeyeceğim canım beni listeden silebilirsin.. 3 4 ay oluruna bırakıp rahatlamak istiyorum canım... sohbet için burda olurum gene ama takip etmeyeceğim artık
Ahh canım sırf senın ıcın gırdım valla, ısten. İnsallah mayıs annesi olursun canım.

Julia ne açıklama yapıcan yaa. Doğal olmuyo mu sanki. Hem belki gene doğal oldu, tek yumurtan vardı, belki de o bolundu. Yani hiç söyleme millete ne yaaa.

Zeytin ver adresini sana acele kargoyla test yollıycam, ne yağmurmuş be.

Welcome canım bu bence yarın falan cok yukselecek, içime öyle doğuyor.

kızlar ben çıkıyorum akşama arkadaşlar gelicek evi süpüreyim pasta falan yapayım öptüm sizigörüşürüz...

afiyet olsun iremcim..
julia iki kese var bunda ay ne kadar güzelyaallahım bizleredenasip etsin hayırlı zamanda...

Melek Senin önceden hep kademeli yükseliordu di mi? bu sefer maşallah fırlamış çıkmış :)
Welcome ben zaten yeni gelmiştim yani sabah diorsam öyle erkenden bakmadım :) 36.4 işaretlemişsin gördüm onu.

Kızlar bunu FFde buldum, buna benziyordu görüntü :)

Canım ozaman senin 2 kesin diyebiliriz...3 olmasının nedeni diğer 2si tek kesede ozaman...Doktor belkide 2. keseyi 3. giderse 2.de götürür diye şimdilik tek yazmıştır canım...Ben öyle tahmin ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…