Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Ya bisey sorucam devlet hastanelerinde haftasonu kan testi yapiliyor mu? Benim idrar testi cumartesiye gelecek ya, tabii ates dusmeden umut kesilmez hesabi simdi kafaya onu taktim. Sizin pozitif ciksa -insallah cikacak- planiniz ne? Hemen kan testi yaptirir misiniz? Bekler misiniz?

Ozlemcim istersen bi git, catladigindan emin olursun. Doktor hangi gunler calisin demisti, demis miydi? Dunden cok bir onceki gun onemli bence. O gun var mi?
Doktor eşimin spermde problem olunca ne yumurta takibi yaptı nede bişey söledi kafanıza göre takılın dedi heheh bizde öle yaptık 1 gün öncesi var canım çalışma adet bitiminden sonra hergün çalıştık biz valla bi tek dün olmadı

Hilallll banada mayıs annesi olursun demiştin nisan ayında hehehehhe bakalım tutcakmı

İremcim haftasonu eğer acile gitmezsen o da ciddi bir problemse yaparlar onun dışında yapmazlar.ben kesinlikle yapardım ama dediğin gibi seninde benim gibi son gün ateşin inşallah inşallah inşallah ateşin düşmesin özele gidemiyorsan pazartesiyi beklersin artık

canım bilmiyorum verir herhalde maaşları
hasar çok sigorta varmış eksper gelip keşif yaptı bugünde gelecekmiş
bir sürü yeni makina alınmıştı hepsi kül oldu
testide birkaç gün daha bekleyeyim diyorum
geçen ay 28. gün adet oldum ondan önce hep 25 günde birdi
buayda öyle olursa diya 28. günü beklicem yani
yarın sabahı yarın sabah adet olmazsam
test yaparım burda yağmur yağıyo
test alamadım yangın falanda çıkınca aklıma bile
gelmedi imş. vardır hayırlısı tabii

lavaboya gittim baktım akıntım sarı geliyo kahverengilik yok hiç
rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

O zaman nasilsa haftaya kendi doktoruma gidicem beklerim artik. Amaaan ben de dogmamis cocuga don biciyorum. Bu son gunler cok heyecanli oluyor, insan umutla dolu oluyor, sonrasi fos. Bakalim kismet.

Ozlemcim insallah bu ay tutmustur canim. Sperm hareketliligi sorunu oldugu icin bir gun onceki iliski daha muhim. Insallah gelecek ay doktora bi gidersin, aaa hamilesin der doktorun :)

Zeytin aslinda beklemene gerek yok. Yumurtlama sonrasi donem fiks, degismiyor 13-14 gun. Bu ay erken yumurtladin ya gunun gecti o yuzden. Sari akinti da cok iyi. Hadi al testini yarin yaparsin. Sigorta varsa hic uzulmeyin, tamir olur eskisinden de iyi olur, cana gelmemis ya cok sukur. Ya siz icinde olaydiniz? Allah korusun.

Kizlar be cikiyorum aksama gelirim, optum herkesi. Dolunay kiz nerdesin? Yoksa pozitif cikti da kan testine mi gittin?

Sen kaç yıllık evlisin irem?RABBİM sesini duysun iremcim yaaa inşallah hayırlısını versin Allah ım ikimizede burada tüm anne olmak isteyenlere kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhh.

evet canım yenisini yaparlar ama 3-4 aydan önce
çalışmaya başlamaz
fabrika neyseki can kaybı yok
aslında içerde birileri olsa yangını söndürülerdi ama
olmayınca yayılmış heryere fark edene kadarda
işişten geçmiş sağlık olsun
kızlar geçen ay 28. gün adet oldum diyee 28. günü bekliyorum yani yarını
ondan önceki aylarda hep 25 günde bir olurdum hatta
24 günde bir oldum şubat ayında
14 aralık 9 ocak 3 şubat 27 şubat 27 mart nisan ayınıda
daha bekliyorum adetlerim bu şekildeydi hep

julia'cıgım hayırlısı olsun tatlım cok ama cok sevindim!!!
ayy tek cocuk, ikiz de olsa üçüz de olsa Allah sagliklisini ve hayırlısını nasip etsin!!!
Yuppiii!!!
:teytey:

kızlar adetim başladı artık. melekcim yeni tarih vermeyeceğim canım beni listeden silebilirsin.. 3 4 ay oluruna bırakıp rahatlamak istiyorum canım... sohbet için burda olurum gene ama takip etmeyeceğim artık

kızlar adetim başladı artık. melekcim yeni tarih vermeyeceğim canım beni listeden silebilirsin.. 3 4 ay oluruna bırakıp rahatlamak istiyorum canım... sohbet için burda olurum gene ama takip etmeyeceğim artık

Dolunaycım hayırlısını versin Allah ım evet bazen oluruna bırakmak gerekiyor bende bu aydan sonra öyle düşünüyorum üzerine düştükçe geri tepio heheheh sakın canını sıkma

melekcim senin ateşin maşallahı var 14. günü yumurtan çatlamış ne güzel :)

gün aşırı denedik bu ay nekadar diger aylarda steres yapmıyorum desemde stres oluyormuşum canım buay hiç kafam rahat rabbim bilir en dogrusunu diyorum ve bekliyorum...

adetim birgün geçtin idrar testi yaparım sonrada idrar testinin koyuluguna göre bekleyip kan testi yaparım allahım inşallah hamilesindir iremcim açılan ellerimin duaları kabul olur inşalllah tatlım...

lavaboya gittim baktım akıntım sarı geliyo kahverengilik yok hiç
rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

sinemcim yarın diyorsun yarına sarkıyor yarında erteleme lütfen bencede hamilesin tatlım yap testi hepimiz sevinelim akıntı iyiye işarettir...

günaydın arkadaşlar.. iremcin yaa ateş 36.6 oldu o yüzden yapmadım test ama adet de olmadım henüz

http://www.fertilityfriend.com/home/2c5116

hayırlısı olsun dolunaycım inşallah mayısta bebegin gelri tatlım rahatladıgın anda bebek gelir daha çabuk tamam siliyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…