Doktor eşimin spermde problem olunca ne yumurta takibi yaptı nede bişey söledi kafanıza göre takılın dedi heheh bizde öle yaptık 1 gün öncesi var canım çalışma adet bitiminden sonra hergün çalıştık biz valla bi tek dün olmadıOzlemcim istersen bi git, catladigindan emin olursun. Doktor hangi gunler calisin demisti, demis miydi? Dunden cok bir onceki gun onemli bence. O gun var mi?
bilmem şaşırdım ha kaydirigubbakcemile3 normalde beddua eden insan değilimki desene iyi etmişim ay ne güzel keşke bana da biri böyle biri beddua etse :)
tatlım şaşırdım valla ay ne güzel Allah tamamını erdirsin canım
ya ben ederim de kim bana edecek :)
amin inş. canım seninkinide
Ya bisey sorucam devlet hastanelerinde haftasonu kan testi yapiliyor mu? Benim idrar testi cumartesiye gelecek ya, tabii ates dusmeden umut kesilmez hesabi simdi kafaya onu taktim. Sizin pozitif ciksa -insallah cikacak- planiniz ne? Hemen kan testi yaptirir misiniz? Bekler misiniz?
daha test yapmadım biraz daha beklicem bir wc ye gidip geliyorum kızlar
O zaman nasilsa haftaya kendi doktoruma gidicem beklerim artik. Amaaan ben de dogmamis cocuga don biciyorum. Bu son gunler cok heyecanli oluyor, insan umutla dolu oluyor, sonrasi fos. Bakalim kismet.
Ozlemcim insallah bu ay tutmustur canim. Sperm hareketliligi sorunu oldugu icin bir gun onceki iliski daha muhim. Insallah gelecek ay doktora bi gidersin, aaa hamilesin der doktorun :)
kızlar adetim başladı artık. melekcim yeni tarih vermeyeceğim canım beni listeden silebilirsin.. 3 4 ay oluruna bırakıp rahatlamak istiyorum canım... sohbet için burda olurum gene ama takip etmeyeceğim artık
melekcim senin ateşin maşallahı var 14. günü yumurtan çatlamış ne güzel :)
Ya bisey sorucam devlet hastanelerinde haftasonu kan testi yapiliyor mu? Benim idrar testi cumartesiye gelecek ya, tabii ates dusmeden umut kesilmez hesabi simdi kafaya onu taktim. Sizin pozitif ciksa -insallah cikacak- planiniz ne? Hemen kan testi yaptirir misiniz? Bekler misiniz?
lavaboya gittim baktım akıntım sarı geliyo kahverengilik yok hiç
rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
günaydın arkadaşlar.. iremcin yaa ateş 36.6 oldu o yüzden yapmadım test ama adet de olmadım henüz
http://www.fertilityfriend.com/home/2c5116
kızlar adetim başladı artık. melekcim yeni tarih vermeyeceğim canım beni listeden silebilirsin.. 3 4 ay oluruna bırakıp rahatlamak istiyorum canım... sohbet için burda olurum gene ama takip etmeyeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?