Ben sadece klomen kullandım canım ,eşim diyor ki ne yani bu benim eserim değil mi ,klomen mi yaptı bunları diyor :))))
Evet söylemişti, 3 yumurtayı bile çok bulmuştu ilk başta :)
Kızlar tünaydın herkese...
ZEYTİN hala test yapmamışsın...Merakla bekliyoruz artık yarın yap testini canım...
ÖZLEMYALÇINKAYA kuşum gözün aydın ateşin yükselişe geçmiş...İnşallahta düşmez...
JULİA o sizin eşinizle aranızda olan bişey...Söylemene gerek yok zaten...Söylesen etrafa yayılır sonrada bir lafın üstüne bin katılır seninde hamile hamile canın sıkılır...Allah vergisi der geçersin...
http://www.fertilityfriend.com/home/2d6ba9
Evet çok heyecanlıyım :)
Bana geçen sefer gittiğimde Gynoferrosanol vermişti şimdi onu içiorum: Folik asit, Demir ve Vit B var içinde kan değerlerime göre verdi bunu da .
Evet canımm yaa sonunda yükselişe geçti kararsızım doktora gidimmi gitmeyimmi çatlamışmı baktırayımmı ama alttan bakıolar ya korkuyorum
3 yıl oldu cok sukur, ama 6 aydır korunmuyoruz, ondan once de esım korunuyordu zaten. Kısmet canım. Benim de ss gibi lekelenmem oldu biraz sanmıyorum pek
Ahh canım sırf senın ıcın gırdım valla, ısten. İnsallah mayıs annesi olursun canım.
Julia ne açıklama yapıcan yaa. Doğal olmuyo mu sanki. Hem belki gene doğal oldu, tek yumurtan vardı, belki de o bolundu. Yani hiç söyleme millete ne yaaa.
Zeytin ver adresini sana acele kargoyla test yollıycam, ne yağmurmuş be.
Welcome canım bu bence yarın falan cok yukselecek, içime öyle doğuyor.
Kızlar bunu FFde buldum, buna benziyordu görüntü :)
Sabah kalktım hemen dua ettim tek tek isim veriyorum :) En kısa zamanda sizlere de inşallah nasip etsin canım yaa,
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...nevetnaa canım yaa korkuyorum test yapmayyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaa
İremcim yaa leke falan deme görme onu sen bu ay umutluyum senden ve welcome den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?