Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Sabah kalktım hemen dua ettim tek tek isim veriyorum :) En kısa zamanda sizlere de inşallah nasip etsin canım yaa,

Julıa canım sen bu ay neler kullandın canım ben yenı taklıp edıyorum ya sızı kusura bakma sorup duruyom ama

Böyle 3 tane görünüyor net ama kenar kalınlaşması birinde net diğer ikisnde net değil o yüzden saymıyorum şimdilik dedi :)
Aslında ben inş kesemi görürüm bebeğim sağlıklıdır diye gittim böyle görünce şok olduk hepimiz,Sağlıklı hayırlı olsun da ben teke de razıyım tabi :)
Biz oğlumda hata edip doktora gittiğimizi büyüklere söylemiştik sonra bizden daha çok stres yapmışlardı, o yüzden bu sefer hiç söylemedim, hala da bilmiyorlar :) zaten tabiki onları ilgilendirmez ama tedaviyle oldu bebeğin olmuyordu aslında gibi lafları duymaktan sıkıldım,biliyorsunuz ki kimse bizim yaşadıklarımızı bizden iyi bilemez, böyle daha rahat oluyor insan :)

Ben sadece klomen kullandım canım ,eşim diyor ki ne yani bu benim eserim değil mi ,klomen mi yaptı bunları diyor :))))

Tamam JULıA...
NEVETNA canım inşallah geçer yükselişe...Akşam zaten yattığımda çok üşüyordum hele ayaklarım...Uyuyamadım kalktım çorap giydim...Ateşimin düşük çıkabileceğini tahmin ettim...
Kızlar birde ben ateşimi 05:30 ölçüyorum eşim dolasıyla...Bu hafta gececi sabah 07:30 geliyor...Sabah aynı saatimde ölçtükten sonra kalkmadan tekrar uyuyorum saatim tekrar 07:30 çalınca yeniden ölçüyorum pazar gününden beri hep arada kesin 4 derece oynuyor...Kafam karıştı...

Ben sadece klomen kullandım canım ,eşim diyor ki ne yani bu benim eserim değil mi ,klomen mi yaptı bunları diyor :))))

kaydirigubbakcemile3 Ayy hemende kendilerinle gurur duymaya yer ararlar...Klomen %10 da olsa çoğul gebeliğe yol açıyor yazıyordu kağıdında...Zaten doktor sana başında böyle bişey demişti dimi öyle hatırlıyorum...bilmiyorumkismile

Evet çok heyecanlıyım :)
Bana geçen sefer gittiğimde Gynoferrosanol vermişti şimdi onu içiorum: Folik asit, Demir ve Vit B var içinde kan değerlerime göre verdi bunu da .

Evet canımm yaa sonunda yükselişe geçti kararsızım doktora gidimmi gitmeyimmi çatlamışmı baktırayımmı ama alttan bakıolar ya korkuyorum

Evet çok heyecanlıyım :)
Bana geçen sefer gittiğimde Gynoferrosanol vermişti şimdi onu içiorum: Folik asit, Demir ve Vit B var içinde kan değerlerime göre verdi bunu da .

Anladım canım...Yani hamile olduğun için değişim yaptı sana...
Bişey sormak istiyorum...Eğer hamileysek son günlerde akıntımızın hafif sarıya dönükmü olması gerek yoksa süt rengi olabilirmi...

Evet canımm yaa sonunda yükselişe geçti kararsızım doktora gidimmi gitmeyimmi çatlamışmı baktırayımmı ama alttan bakıolar ya korkuyorum

Canım eğer doktor tedavisine başladıysan doktor ne derse onu yap...Canım korkma ya alttan hiçbişey hissetmiyorsun...Zaten kendini rahat bırak sıkma diyor doktorum...Neden bukadar çekiniyorsunuz ki...

İremcim yaa leke falan deme görme onu sen bu ay umutluyum senden ve welcome den

Kızlar bunu FFde buldum, buna benziyordu görüntü :)

Ayyy juliaa bir an senin zannettim görüntüyü nasıl mutlu oldum yaaa inş ikizdir ilk konuşmalarımızı hatırlarmısın bilmiyorum doktor sana ikiz gebelik olabir demişti bende ondan heveslenip doktora gitmeye karar vermiştim inşallah canım ya sağlıklı bir gebelik olur bende ikiz istiom yaaaa hehehehe akşam eşime söledim seni üçüz olabilirmiş die nasıl sevindi keşke bizimde olsa dedi hehhe

Sabah kalktım hemen dua ettim tek tek isim veriyorum :) En kısa zamanda sizlere de inşallah nasip etsin canım yaa,

Allah razı olsun juliacım Allah sanada hayırlı doğum nasip etsin inşallah

Saol Özlemcim ınş Allah herkesin gönlüne göre versin, senin ihtimaller daha çok :)
Zeytin hani diyorsun ya geçen ay 28 .günde oldum diye bu ayla geçen ay aynı olmayabilir bunu arkadaşların tablolarından anlayabilirsin, senin günün geçti ve ateşin yüksek korkma bence yap testini ,ırem senin için bak neler dedi,hamile değilsen bırakıp giderim dedi,bunları boşa mı söylüyor :)

nevetnaa canım yaa korkuyorum test yapmayyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaa
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
Yap şu testi kız...Yanında olsam sokardım seni wc yaptırırdım testi...

İremcim yaa leke falan deme görme onu sen bu ay umutluyum senden ve welcome den

Ayy canım ya...Bazen ümit kaplıyor bazende yokya diyorum...12 ay olmadı şimdide olmayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…