Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Ozlemcim istersen bi git, catladigindan emin olursun. Doktor hangi gunler calisin demisti, demis miydi? Dunden cok bir onceki gun onemli bence. O gun var mi?

Gerkl 17. gun yumurtlamis olabilirsin, daha 8 gun olmus, yerlesme olmamis olabilir, yaptirma kan testi, 7 gun daha sabret.

juliacım hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım Allah tamamına erdirsin inş.sağlıkla kucağına alırsın..artık haftaya kısmetse' abin seni bekliyor minik kuzum' yerine 'abiniz sizi bekliyor kuzucuklarım' yazarsın:))) süper ya oğlunun içine doğmuş kardeşleri tekrar hayırlı olsun tebrikler..

.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma
7.gün Ölçmedim Çalışma
8.gün 36,7 Çalışma
9.gün 36.6 Çalışma
10.gün 36.1 Çalışma
11.gün 36.4 Çalışma
12.gün 36,7 Çalışma
13.gün 36,9
14.gün 36,7 Çalışma
15.gün 36,9
16.gün 36,8 Çalışma
17.gün 36,8
18.gün 36,9
19.gün 36,8 Çalışma
20.gün 36,8
21.gün 37,0
22.gün 37,0
23.gün 36,9
24.gün 36,7
25.gün 36,8 kahverengi leke
26.gün 36,8
27.gün 36,9

slm kızlar nasılsınız canlarım benim dururum
böyle işte işe geldim ama 4-5 ay çalışamaz fabrika
o bölüm olmadan diğer taraflar çalışmıyor
hayırlısı olsun

nalim nevetna g.erkil prenses
günaydın kızlar
julia canım tabrikler allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
feyzaa nasılsın canım

iyiyim iremcim sen nasılsın son 3 günün kalmış sanırım hadi hayırlısı,
julia ya çok sevindim süperr haber doğrusu:)
ben hazırlık yapıyorum saat 13,15 uçağıyla batmana gidiyoruz kısmtse,4 günlük bir tatil inş. mardini hasankeyfi midyat dolaşıcaz kısmetse, eşimin orda iş arkaşdalarıda var onları da göricez hem ziyaret hem ticaret yani ,pazartesi burdayım ksımetse

:jeyyar: Vay Hilal kizzz ne bedduaymis o be.
Julia canim tebrikler, hayirlisi olsun, insallah kalp atislarini da duyarsiniz

bilmem şaşırdım ha kaydirigubbakcemile3 normalde beddua eden insan değilimki desene iyi etmişim ay ne güzel keşke bana da biri böyle biri beddua etse :)

tatlım şaşırdım valla ay ne güzel Allah tamamını erdirsin canım

hilal senin dediklerin çıkıyor kızz bana da etsene öyle dua :)))))

ya ben ederim de kim bana edecek :)

emelcim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik güzelim bizim doktor nerde ya mügecim özledimmmmmmmmmmmmm gelsene
dolunay welcome hilalcım allahım emeklerini buay boş çıkatmaz inşallah

amin inş. canım seninkinide

Zeytin durum nedir? Hilal canim icine dogmus bu ay geliyor demek ki bebegin.

evet bilmem belki incir vesile olacak bu ay bana :) çok heyecanlıyım bu ay nedense :)

Nalim nasilsin?

ne güzel bende hep merak etmişimdir mardini orda ziyaretlerler var çok dua et nalimcim bizede :)

bu arada tablomda bu arkadaşlar dün ov. testi yaptım eklemeyi unutmuşum negatif çıktı geçen aylarda erken yumurtlamıştım ya ondan erkenden yapmaya başladım kaçırmıyım diye ..

günadyın zeytincim geç farkettim kusura bakma,nasılsın canım test yapmamışsın ne zaman yapıcan kısmetse

Nalim iyi yolculuklar. Bol bol eglenin.

Hilalcim beddua sayilmaz bu aslinda, guzel dua, demek ki sen temiz kalplisin. Valla benimki kabul olur mu bilmiyorum ama ictenlikle senin de ikizlerin olsun insallah diyorum, bir kiz bir oglan. Tez zamanda gelsinler. Ikisi de yaramaz olsun ama annelerini coooook sevsinler. Amin.

Zeytin tekrar gecmis olsun. Maaslarinizi alabilecek misiniz? Sigortasi vardi insallah. Ilk sabah idrarinla yapmazsan biraz silik cikabilir, ama hos senin gunun cok gecti koyu cikar.

Insallah kizlar, cumartesi belli olur. Bakalim. Benim 13. gun atesim dusuyor, o da cumartesi dusmezse test yaparim, kismet. Allah bagislarsa, isterse bebemiz olacak.

amiiin inş. hep ikizlerim olsun istemişimdir 1 erkek 1 kız olsun demişimdir o güzel dualrın için çoook teşekkür ederim olsunlarda yaramaz olsunlar :) çok özledim bebek kokusunu inş. sende bu ay bize bebiş haberi verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…