Kızlar ben doktordan geldiiimmm ama tabi önce karnımı doyurdum öyle geldim :)
Doktor ultrasonu dokundurduğu anda 3 küçük nokta gördük :S Doktorum dedi ki : naptık aman allahım bu da ne :) yoksa 3 mü görüyorum dedi .Daha çok küçüktü hepsi ,daha detaylı inceledi biri kesin kenarları çok kuvvetli kalınlaşmış kese,diğer ikisi şüpheli dedi :)
ben de isterseniz alttan bakalım daha emin oluruz dedim ,tamam ozaman sen de müsade ediorsan dedi, o zaman netleşti aslında ama hala birinden şüpheli haftaya cumartesi kesinleşecek :) üçüzse birini alırız taşıyamazsın dedi ama ben yinede tek kese yazıorum buraya haftaya kesinleştirelim dedi :) Çok şaşırdık hepimiz bana yemem gerekenleri söyledi
Mesela roka salata yeşillik ve muz bol bol ye folik zengini dedi zaten canımın çektiği şeyler dedim :) her şey yolunda çok şükür .Rabbim sizlere de nasip esin inşallaaaahhhh
:jeyyar: Vay Hilal kizzz ne bedduaymis o be.
Julia canim tebrikler, hayirlisi olsun, insallah kalp atislarini da duyarsiniz
Kızlar ben doktordan geldiiimmm ama tabi önce karnımı doyurdum öyle geldim :)
Doktor ultrasonu dokundurduğu anda 3 küçük nokta gördük :S Doktorum dedi ki : naptık aman allahım bu da ne :) yoksa 3 mü görüyorum dedi .Daha çok küçüktü hepsi ,daha detaylı inceledi biri kesin kenarları çok kuvvetli kalınlaşmış kese,diğer ikisi şüpheli dedi :)
ben de isterseniz alttan bakalım daha emin oluruz dedim ,tamam ozaman sen de müsade ediorsan dedi, o zaman netleşti aslında ama hala birinden şüpheli haftaya cumartesi kesinleşecek :) üçüzse birini alırız taşıyamazsın dedi ama ben yinede tek kese yazıorum buraya haftaya kesinleştirelim dedi :) Çok şaşırdık hepimiz bana yemem gerekenleri söyledi
Mesela roka salata yeşillik ve muz bol bol ye folik zengini dedi zaten canımın çektiği şeyler dedim :) her şey yolunda çok şükür .Rabbim sizlere de nasip esin inşallaaaahhhh
hilal senin dediklerin çıkıyor kızz bana da etsene öyle dua :)))))
emelcim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik güzelim bizim doktor nerde ya mügecim özledimmmmmmmmmmmmm gelsene
dolunay welcome hilalcım allahım emeklerini buay boş çıkatmaz inşallah
Zeytin durum nedir? Hilal canim icine dogmus bu ay geliyor demek ki bebegin.
evet bilmem belki incir vesile olacak bu ay bana :) çok heyecanlıyım bu ay nedense :)
Nalim nasilsin?
iyiyim iremcim sen nasılsın son 3 günün kalmış sanırım hadi hayırlısı,
julia ya çok sevindim süperr haber doğrusu:)
ben hazırlık yapıyorum saat 13,15 uçağıyla batmana gidiyoruz kısmtse,4 günlük bir tatil inş. mardini hasankeyfi midyat dolaşıcaz kısmetse, eşimin orda iş arkaşdalarıda var onları da göricez hem ziyaret hem ticaret yani ,pazartesi burdayım ksımetse
Gerkl 17. gun yumurtlamis olabilirsin, daha 8 gun olmus, yerlesme olmamis olabilir, yaptirma kan testi, 7 gun daha sabret.
buda grafigim kızlar..
Nalim iyi yolculuklar. Bol bol eglenin.
Hilalcim beddua sayilmaz bu aslinda, guzel dua, demek ki sen temiz kalplisin. Valla benimki kabul olur mu bilmiyorum ama ictenlikle senin de ikizlerin olsun insallah diyorum, bir kiz bir oglan. Tez zamanda gelsinler. Ikisi de yaramaz olsun ama annelerini coooook sevsinler. Amin.
Zeytin tekrar gecmis olsun. Maaslarinizi alabilecek misiniz? Sigortasi vardi insallah. Ilk sabah idrarinla yapmazsan biraz silik cikabilir, ama hos senin gunun cok gecti koyu cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?