Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Ya kızlar ben bugün çalışma yapayımmı...Kasıklarımda değilde 2 kasığımın arası adet olacakmışım gibi bir hayli ağrıyor ya...

Benim midemde gaz ve şişkinlik başladı şimdilik, ağrıyor hatta midem . onun dışında genel anlamda iyyim çok şükür. ben oğlumda genelde tansiyon düşüklüğü ve baygınlık yaşadım ,inş bu sefer o olmaz .

Sen hala test yapmadın mı zeytin ? hepimiz seni bekliyoruz :)

Welcome bence bugün de yapın son olsun ama çok yoruldum yeter artık diyorsan :) yeter dinlenin o zaman,ağrılar ve ateşini düşünerek çalışma olabilir diyebiliriz.

inşallah olmaz benim başım dönüyor arada hala midem bulanıyor bugün yine oldu okulda mesela

evet zeytin bende simdi duydum hayit suyunu türkiyeye gelince bakicam aktardan insallah..

gercekten sen ne yapdin lekelenmen bittimi ?

Allahtan yazın okul yok ama şu aralar mayıs haziran okulda hem öğrenciler azıyor bi de bahçedeyim bi de sıcakkk

Emel kendine dikkat et. bol su iç canım. Ama senin 12 haftan geçti acaba ilaçların yan etkisi mi bi sorsana doktoruna?

içiyorum iremcim günde 2.5 lt içmeye özem gösteriyorum
belli olmazzzz ben de de leke gelmişti adetime iki gün kala aynı adetteki gibi hele günün gelsin o zamna belli olacak

bana tavuk yemeği tarifi verin fırın poşetinde yapcam ama nasıl yapsam farklı olsun istiyorum

Fırında ve poşette anlamam ben valla :) ama önce patates üztüne tavukları fırına sürüp kızartıp en son biber ve domates koyup fırına veriorum o hem yağsız hem hafif oluyor.
ırem inş değildir inş şaşırtsın seni de bizi de , umutlarımız yıkılmasııınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…