ayy söyle tabi ben hala inanamıyorum ya, bişey söyleyemiyorum,belki de haftaya tekmiş diycem ya da 3müş :)))
ayy söyle tabi ben hala inanamıyorum ya, bişey söyleyemiyorum,belki de haftaya tekmiş diycem ya da 3müş :)))
ben sadece klomen kullandım canım ,eşim diyor ki ne yani bu benim eserim değil mi ,klomen mi yaptı bunları diyor :))))
evet söylemişti, 3 yumurtayı bile çok bulmuştu ilk başta :)
Dahil Emelcim.
Canım torbada tavuk yapmakta ne var aklına ne gelirse koy. Patatees havuc, sogan, baharatlar, biraz salça da yakışıyor, del torbayı 3*5 yerinden. kendi suyunda pissin super oluyor.
Hilallll banada mayıs annesi olursun demiştin nisan ayında hehehehhe bakalım tutcakmı
kızlar adetim başladı artık. melekcim yeni tarih vermeyeceğim canım beni listeden silebilirsin.. 3 4 ay oluruna bırakıp rahatlamak istiyorum canım... sohbet için burda olurum gene ama takip etmeyeceğim artık
canım benim kendini tanıman süper bak kafan rfahat en azından hayırlısı olsun dur bakalım alllahtan ümit kesilmez
Kızlar bunu FFde buldum, buna benziyordu görüntü :)
Ben sadece klomen kullandım canım ,eşim diyor ki ne yani bu benim eserim değil mi ,klomen mi yaptı bunları diyor :))))
Evet söylemişti, 3 yumurtayı bile çok bulmuştu ilk başta :)
Walla julia bu ay aralıksız çalıştık dün hariç pozisyonda belli zaten heheheh bakalım biz yaptık elimizden geleni tevekkül Allahtan
Fırında ve poşette anlamam ben valla :) ama önce patates üztüne tavukları fırına sürüp kızartıp en son biber ve domates koyup fırına veriorum o hem yağsız hem hafif oluyor.
İrem inş değildir inş şaşırtsın seni de bizi de , umutlarımız yıkılmasııınnnnn
ayy yoruldum vallaaa
julia ne güzel olur kız hepsi bir arada kocaman bir aile çok güzellll
yaa şu yüzük falında düşükler dahil mi geçen yaptım 4 tane çıktı erkek kız erkek kız şeklinde çıktı da şimdi ben nasıl anlıycam hehehehe
bakalım nasıl bir tadı olacak borcamda yaptım söylerim size nasıl olmuş
Süper olmuş, besleyici tabii. Yarasın yeğenime.
benim lekelenmem başlamamış zaten erkendi. Öyle hissetmişim.
Süper olmuş, besleyici tabii. Yarasın yeğenime.
benim lekelenmem başlamamış zaten erkendi. Öyle hissetmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?