Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Kız JULıA sanki ben hamileymişim gibi senin durumunu söyleyiveriyorm hemen...Çok sevindim ben ya...

ayy söyle tabi ben hala inanamıyorum ya, bişey söyleyemiyorum,belki de haftaya tekmiş diycem ya da 3müş :)))

ayy söyle tabi ben hala inanamıyorum ya, bişey söyleyemiyorum,belki de haftaya tekmiş diycem ya da 3müş :)))

Olsun canım 1-2-3 farketmez...2. bebeğini istiyordun ve oldu sonunda...Sonu hayırlı olsun...:Saruboceq:Ama ne yalan söyleyeyim bende çok heyecanla bekliyorum neticeni...

Herkes öyle kardeşim benden hevesli görseniz telefonda ne sevinç çığlıkları atıldı :))
Dedim ki sanki sen bakacaksın :))

Ben çıkıyorum canım...Görüşürüz sonra yine...Akşama girerim yine...Ama koçişi işe geçirince anca saat 23:00 te...

ayy yoruldum vallaaa
julia ne güzel olur kız hepsi bir arada kocaman bir aile çok güzellll
yaa şu yüzük falında düşükler dahil mi geçen yaptım 4 tane çıktı erkek kız erkek kız şeklinde çıktı da şimdi ben nasıl anlıycam hehehehe

Ay ona düşükler de dahil oluyoooo :))
Ben de diorum şimdi birden kocaman bir aile olacaz :))

Dahil Emelcim.

Canım torbada tavuk yapmakta ne var aklına ne gelirse koy. Patatees havuc, sogan, baharatlar, biraz salça da yakışıyor, del torbayı 3*5 yerinden. kendi suyunda pissin super oluyor.

ya julia sana çok sevindim kendime sevinnir gibi inan.benim içimden sanki 3 tane gibi geliyor rabbim gönlüne göre versin 4 çocukta zor olur ama hayırlısı :)

ben sadece klomen kullandım canım ,eşim diyor ki ne yani bu benim eserim değil mi ,klomen mi yaptı bunları diyor :))))

evet söylemişti, 3 yumurtayı bile çok bulmuştu ilk başta :)

ay canım ne güzel ben ilk ay doktora gittiğimde 6 tane yumoş vardı sadece muayneye gitmiştim sonrasında klomen menagon kullandım hep düştü doktorum psikolojik dedi ayda 1tane yapabiliyodum ara verdik şimdide kist yapıp duruyorum senin adına çok çok sevindim bende ikizi okadar çok istiyorumki o yüzden sende duyunca çok sevindim

ilk erkek çıktı doğru yaptıysam bu da kız o zaman heehehhe annemler üzülecek kayınvalidemler sevinecek
annemlerde 3 torun var üçü de kız erkek olsun inşallah diyordu

Dahil Emelcim.

Canım torbada tavuk yapmakta ne var aklına ne gelirse koy. Patatees havuc, sogan, baharatlar, biraz salça da yakışıyor, del torbayı 3*5 yerinden. kendi suyunda pissin super oluyor.

yok onu yapıyorum farklı bir tarif istedim int baktım

bunu yaptım yanına pilav cacık salata besleyici dimi yarasın kuzumuzaaaaaopuyorumnanaktan

bakalım nasıl bir tadı olacak borcamda yaptım söylerim size nasıl olmuş

Süper olmuş, besleyici tabii. Yarasın yeğenime.

benim lekelenmem başlamamış zaten erkendi. Öyle hissetmişim.

Hilallll banada mayıs annesi olursun demiştin nisan ayında hehehehhe bakalım tutcakmı

evet canım bilmem öyle çıktı ağzımdan Allah bilir

kızlar adetim başladı artık. melekcim yeni tarih vermeyeceğim canım beni listeden silebilirsin.. 3 4 ay oluruna bırakıp rahatlamak istiyorum canım... sohbet için burda olurum gene ama takip etmeyeceğim artık

aynen benim gibisin bende senin gibi düşünüyorum oluruna bıraktım incire başladım Allahım şifasını versin bu ayda incire topik açtım :)

canım benim kendini tanıman süper bak kafan rfahat en azından hayırlısı olsun dur bakalım alllahtan ümit kesilmez

melekcim sende incire başladın demi bende içiyorum

Kızlar bunu FFde buldum, buna benziyordu görüntü :)

tatlım eğer buysa kesin ikizdir olsun bende 50 kiloyum ikiz taşırız keşke benimde olsa

Ben sadece klomen kullandım canım ,eşim diyor ki ne yani bu benim eserim değil mi ,klomen mi yaptı bunları diyor :))))

Evet söylemişti, 3 yumurtayı bile çok bulmuştu ilk başta :)

sen yumurtanın çatladığı günmü gittin doktora o zaman 3 tane yumurtan olmuş dedi sadece tek taraflımı bana hiç öyle bişey demedi sadece 18 ml olmuş çatlar yarın yada obürgün dedi başkada bişey demedi kaçıncı günü gittinki çok soru sordum bende :)

Walla julia bu ay aralıksız çalıştık dün hariç pozisyonda belli zaten heheheh bakalım biz yaptık elimizden geleni tevekkül Allahtan

bizde o pozisyonu deniyecez bu ay :) bakalım

bende bu yemeği yaptım hala eşim söylüyo ne kadar güzel olmuştu yemeğin diye :)

benimde 1 erkek 1 kız çıktı hep

bakalım nasıl bir tadı olacak borcamda yaptım söylerim size nasıl olmuş

bende borcamda yaptım süper oluyo valla

Süper olmuş, besleyici tabii. Yarasın yeğenime.

benim lekelenmem başlamamış zaten erkendi. Öyle hissetmişim.

canım benimde lekelenmem başlıyo 1 gün öncesinden bu her kadında oluyormu acaba çok merak ediyorum

kızlar bende bahar temizliğine başaladım fırsat buldukça yazıyorum bugün halılarımı gönderdim yıkatmaya verdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…