Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

DENEYİN BAKALIM BİZDE TUTARSA BENDE POZİSYONA BAŞLIK AÇCAM hehehehehe

herkese merhaba kıslar julia çok saşırdım bhcg hiçç ıpucu vermedıı:))) hem de çok sevındım ıkızdır ınsallah hayırlısı olsunn canımmm bende isterım ıkızlerım olsun zormus bakmak ama buyuyuncede bıranda buyuomuşş ayyy arada gırıorum ve surprızlerle doluu bı topkkk

yaa bu arada bırısı bana su meshur pozısyonu yazabılırmıı çok merak ettım ama:))))

ben de merak ettim pozisyonu ya yazın bakim bildiğimiz poziyonlardan mı :kedi:

emelcim napıosun canımm bebişş nasıll ben bu ay hiç ugrasmadım takmıorum artık arada gelıorum sohbete ama barıı evet hayır dıye yazın yaa benım bıldığım gebelığe en uygun pozısyon diz dirsek evetmi:))))))))

iyidir canım benim
ben de onu biliyorum kızz uygulanan bi pozisyondur heheheh
umutçum umut tam kaybolunca geliyor bbebişler biiliyor musun

neyse kıslar ben cıkayım askı memnu baslacak ama özelden msj atsın bilen biri yaaa emelcimm öptümm senii bebişede kendinede iyi bakkk canım..

Hehhehehe o evet ama daha eğik hali galiba yani göğüs-diz gibi. :kedi: Özlem buna topik açarsan kesin banlarlar seni :))))) Zaten geçen yazıyorum eşim gördü, ne bu herkese çalışın diyorsun, ne çalışması dedi. Bebek çalışması dedim, aboooov kaltak diye alay etti benle. Şaka yani biz bazen bayağı komik konuşuyoruz kendi aramızda duyan ayıplar yani.

Hilal ben endokrinoloji doktoruma sordum normalmiş. Projesteron düşmeye başlıyor ya ondan. Ama Emelde leke oldu, sonra kesildi mesela. Bende de bugün bi akıntı hissettim, sonra bi baktım sarı bi akıntı ama nasıl böyle bayağı sapsarı. ığrenç oldum kusura bakmayın.

Erkaymak canım senin de günn yakın mi? ben bu ay geç yumurtladım daha 2 günüm var. Sende durum ne?

ay heyecanlandım irem inşaallah yarın akıntın gelmez ateşin düşmez
yarın 23 nisan görevdeyim sen yaz geince okurum
ben progestan ilacını alınca kesti lekelenmem
bu ay senden de güzel haber alsam ne mutlu olurum

Hoşgeldin canım...
JULİA dan sonra hamişimiz yok...
olur inşallah bayanssulusmile

erkaymak ben de seni merak ediordum nasılsın bakalım ateşin nasıl?
sağol canım iyiyim çok şükür. benim de az kaldı pazartesi bakalım inşallah kırmızılar gelmez. ateşim geçen aya göre 1-2 derece yüksek gidiyo. ama önemli olan son gün.. ateşim düşmez ve hamiş olursam koyarım tablomu. senin de ikiz üçüz olma ihtimali mi varmış sağlıklı ve hayırlı olsun şimdiden :)

bakalım nasıl bir tadı olacak borcamda yaptım söylerim size nasıl olmuş
çoooooooooook güzel görünüyo afiyet olsun :)

ben de merak ettim pozisyonu ya yazın bakim bildiğimiz poziyonlardan mı :kedi:
ben de merak ettim. hamiş olmazsam bana da söyleyin bu pozisyonu kaydirigubbakcemile3

buarada kızlar hani vajinada ele gelen pütürlük hamileyken aşağı iniyomuş ele gelmiyomuşya adet günü geçmeden önce mi yoksa geçince mi hissetmiyoruz o pütürlüğü? kafamçokkarıştı

Ayy hadi erkaymak inşallah ikimiz de hamileyizdir. Emelcim inşallah canım. Ama yarın değil cumartesi önemli. Hoş yarın roket gibi yükselse ateşim çok sevinirim ya :)

ayyy iremcim inşallah bebiş akıntısıdır opuyorumnanaktan bi ara okumuştum lekem başladı diye şaşırdım erkendi senin çünkü. ne zaman test yapcan ateşin nasıl gidiyo?

Erkaymak canım senin de günn yakın mi? ben bu ay geç yumurtladım daha 2 günüm var. Sende durum ne?
evet canım az kaldı benim de pazartesi falan eyvahedigeldismile ateşim geçen aya göre 1-2 derece yüksek bakalım önemli olan son gün. hamiiş olursam koyarım tablomu. senin ff tablonu göremedim ben??

evet emel ya bu hafta bizim de 23nisan telaşıyla gçti çok yoruldum yarını da hayırlısıyla atlatsak. sen de kendini çok yorma iyi bak bebişimize opuyorumnanaktan

evet canım diz dirsek :)))

adet öncesi hissediliyor canım bir iki gün öncesi oluyor genelde adet olunca yukarı çıkmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…