evet canım bilmem öyle çıktı ağzımdan Allah bilir
aynen benim gibisin bende senin gibi düşünüyorum oluruna bıraktım incire başladım Allahım şifasını versin bu ayda incire topik açtım :)
melekcim sende incire başladın demi bende içiyorum
tatlım eğer buysa kesin ikizdir olsun bende 50 kiloyum ikiz taşırız keşke benimde olsa
sen yumurtanın çatladığı günmü gittin doktora o zaman 3 tane yumurtan olmuş dedi sadece tek taraflımı bana hiç öyle bişey demedi sadece 18 ml olmuş çatlar yarın yada obürgün dedi başkada bişey demedi kaçıncı günü gittinki çok soru sordum bende :)
bizde o pozisyonu deniyecez bu ay :) bakalım
bende bu yemeği yaptım hala eşim söylüyo ne kadar güzel olmuştu yemeğin diye :)
benimde 1 erkek 1 kız çıktı hep
bende borcamda yaptım süper oluyo valla
canım benimde lekelenmem başlıyo 1 gün öncesinden bu her kadında oluyormu acaba çok merak ediyorum
olur inşallah bayanssulusmileHoşgeldin canım...
JULİA dan sonra hamişimiz yok...
sağol canım iyiyim çok şükür. benim de az kaldı pazartesi bakalım inşallah kırmızılar gelmez. ateşim geçen aya göre 1-2 derece yüksek gidiyo. ama önemli olan son gün.. ateşim düşmez ve hamiş olursam koyarım tablomu. senin de ikiz üçüz olma ihtimali mi varmış sağlıklı ve hayırlı olsun şimdiden :)erkaymak ben de seni merak ediordum nasılsın bakalım ateşin nasıl?
çoooooooooook güzel görünüyo afiyet olsun :)bakalım nasıl bir tadı olacak borcamda yaptım söylerim size nasıl olmuş
ben de merak ettim. hamiş olmazsam bana da söyleyin bu pozisyonu kaydirigubbakcemile3ben de merak ettim pozisyonu ya yazın bakim bildiğimiz poziyonlardan mı :kedi:
ayyy iremcim inşallah bebiş akıntısıdır opuyorumnanaktan bi ara okumuştum lekem başladı diye şaşırdım erkendi senin çünkü. ne zaman test yapcan ateşin nasıl gidiyo?Hehhehehe o evet ama daha eğik hali galiba yani göğüs-diz gibi. :kedi: Özlem buna topik açarsan kesin banlarlar seni :))))) Zaten geçen yazıyorum eşim gördü, ne bu herkese çalışın diyorsun, ne çalışması dedi. Bebek çalışması dedim, aboooov kaltak diye alay etti benle. Şaka yani biz bazen bayağı komik konuşuyoruz kendi aramızda duyan ayıplar yani.
Hilal ben endokrinoloji doktoruma sordum normalmiş. Projesteron düşmeye başlıyor ya ondan. Ama Emelde leke oldu, sonra kesildi mesela. Bende de bugün bi akıntı hissettim, sonra bi baktım sarı bi akıntı ama nasıl böyle bayağı sapsarı. İğrenç oldum kusura bakmayın.
evet canım az kaldı benim de pazartesi falan eyvahedigeldismile ateşim geçen aya göre 1-2 derece yüksek bakalım önemli olan son gün. hamiiş olursam koyarım tablomu. senin ff tablonu göremedim ben??Erkaymak canım senin de günn yakın mi? ben bu ay geç yumurtladım daha 2 günüm var. Sende durum ne?
evet emel ya bu hafta bizim de 23nisan telaşıyla gçti çok yoruldum yarını da hayırlısıyla atlatsak. sen de kendini çok yorma iyi bak bebişimize opuyorumnanaktanay heyecanlandım irem inşaallah yarın akıntın gelmez ateşin düşmez
yarın 23 nisan görevdeyim sen yaz geince okurum
ben progestan ilacını alınca kesti lekelenmem
bu ay senden de güzel haber alsam ne mutlu olurum
emelcim napıosun canımm bebişş nasıll ben bu ay hiç ugrasmadım takmıorum artık arada gelıorum sohbete ama barıı evet hayır dıye yazın yaa benım bıldığım gebelığe en uygun pozısyon diz dirsek evetmi:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?