Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

adet öncesi hissediliyor canım bir iki gün öncesi oluyor genelde adet olunca yukarı çıkmaya başlıyor

emelcim adet öncesi yukarı çıkmaya başlıyo dediğine göre ben tam ne olduğunu anlayamamışım galiba. çünkü benim yumurtlama gününden beri ara ara baktım var. ama neresinde olacak :) orası çok karışık en iyisi incelemeyim

Ewet canım düşükte olsa kürtajda olsa hesaba katıyorsun...Bende mesela tek erkek çıkıyor okadar...
DENEYİN BAKALIM BİZDE TUTARSA BENDE POZİSYONA BAŞLIK AÇCAM hehehehehe

kaydirigubbakcemile3 :roflol:

arkadaşlar ya utanarak size bişey sorcam hani bu dediğiniz pozisyon varya dizli dirsekli olan diyelimki öyle birliktelik oldu pekala ilişkiden sonra yatmak gerekiyor ya o nasıl olcak o pozisyondamı 10 dk. kadar beklicez :)) yoksa sırtüstümü yatcaz.yatarken hepsi akmazmı.pek anlatamadım ama anlayın işte utandımm

Canım eşin rahatladıktan sonra o şekilde en az 5 dk öyle kalması gerekiyor...Çıktıktan sonra ben 2 dk filan öyle daha kalıyorum...Sonra yavaşça sırtımı dönerek kalçama fazla yüksek olmayan bir yastık koyuyorum sonrada yan yatıyorum...Canım dönerken bazen çıkmıyor bazen çıkıyor...Yalnız sen çıkmasına takılma çünkü o sürede giden almış yolunu gidiyor oluyor...

Umutcum zaten eğer 3 yumurta da çatladıysa benim ateşimin yükseldiği günü düşündüm, testi 11.günde yapmış oluyorum o zaman o değer iyi,tabi bunlar şimdi hayali oluyor çünkü kesinleşmedi :) ben acaba değerimin açıklması ne olur diye düşündüm ,bu olurdu herhalde :)

İrem akıntın olsun olsuunnn :) lekelenme olmasın ateşin hiç düşmesiinn :)

Hilalcim ben 14. gün gittiğimde sağdaki tek yumurtamın 13. gün çatladığını diğer ikisisnin de kiste döndüğünü söylemişti. ben soldaki ağrılarımı ateşimin yükseldiği gün hissetmemeye başladım, kontrolümde de kisti sordum hiç bişey kalmamış tertemiz dedi .

Welcome inşallah bundan sonra düşmeyecek :)

ıremcim ben senin ateşine nazar değdirmekten korkuyorum amaeski tablolarına göre biraz yüksek değil mi ?? Yine de maşallahımı yazayım :)

http://www.fertilityfriend.com/home/2a3bac

Merhaba kizlar. Insallah bi dahaki 23 Nisani hepimiz bebelerimizle kutlariz. Benim atesim simlik normal seyrinde. Yani derece olarak birazcik yuksek ama trend olarak aynisinin tipkisi. Asil yarin onemli. Yarin dusme olmazsa umutlanicam. Bu sabah dayanamayip test yaptim negatif cikti, biliyorum biliyorum erken merken. Ama 7 dpoda pozitifi gorenleri gorunce insan imreniyor. Bi de cok bozuldu cildim. Bu da biraz regl habercisi gibi. Bchgmin 2.38 ciktigi ay cildim ipek gibi olmustu. Bakalim bekleyip gorucez.

1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma
7.gün Ölçmedim Çalışma
8.gün 36,7 Çalışma
9.gün 36.6 Çalışma
10.gün 36.1 Çalışma
11.gün 36.4 Çalışma
12.gün 36,7 Çalışma
13.gün 36,9
14.gün 36,7 Çalışma
15.gün 36,9
16.gün 36,8 Çalışma
17.gün 36,8
18.gün 36,9
19.gün 36,8 Çalışma
20.gün 36,8
21.gün 37,0
22.gün 37,0
23.gün 36,9
24.gün 36,7
25.gün 36,8 kahverengi leke
26.gün 36,8
27.gün 36,9
28.gün 36,9 vvvveeeeeeeeeeee
HAMİLEYİM :CüvCüv: :hooray:
KIZLAR SABAH TEST YAPTIM POZİTİFFFF

Zeytin öldrdün burda bizi ,çok şükür yaa sana söylemedik mi ,Tebrikler hadi hayırlı olsun :)

Son düzenleme:

Zeytincim tebriklerrrr:teytey::teytey::lepi::lepi: sana dedik yap diye yaaa yaşasınn Allahım bizlere nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı gebelik diliyorum canım

:1shok: Yok caniiiim, saka yapiyosun, bu atesle mumkun degil PPPPPPP
Tebriikkkkkler caniiimmm :dance::hooray::teytey::1hug::roflol:hihoyyyt
Aslinda biraz daha bekleyip direkt kalp atislarini duymaya, keseyi gormeye gidebilirdin kizzz. Ayy hadi cok sevindim, sabah sabah mutlu ettin bizi. Allah da seni daha cok sevindirsin. Ama bu kadar ayak diredin ya insallah ikizlerin olur :))))) Insallah Anjelikten de boyle haberler aliriz, onun da yuksekti atesi.

sağolun kızlar allahım bütün isteyenlere nasip etsin
sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda

valla hemen koyu çizgi çıkıverdi kızlar daha kocamın haberi yok
d.bakırda ablasının yanına gitti
ilk kk ya söyledim
akşam binip gelecek tlf söylemicem gelsin öyle

Amin Zeytincim amin,insan istiyor ki hepimiz aynı anda hamile kalalım her gün heyecanla haber bekleyip ateşlere bakıyorum,Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin :)

evet ya allahım bütün isteyenlere annelik duygusunu tattırsın
yuvasını çocuksuz koymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…