Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

zeytinn1007 demedikmi bu atesede cocuk olsun diye..iste oldu...tebrikler allah saglikla devaminida nasip etsin ..cok sevindim darisi tüm isteyenlereopuyorumnanaktan

valla hemen koyu çizgi çıkıverdi kızlar daha kocamın haberi yok
d.bakırda ablasının yanına gitti
ilk kk ya söyledim
akşam binip gelecek tlf söylemicem gelsin öyle

canımsın sinemimm ayy hala sevinçten gülüyorum inan kendim hamile olsaydım bu kadar sevinmezdim heralde süper yaaa eşin gidip gelene kadar cinsiyeti de belli olur :) ben sana demiştim ama bebiş evin tamamlanmasını bekliyodu :) artık bi oda da ona yaparsınız canım benimm cici annee

vallabeyza mutfak dolabı bitti geldi bebiş allahım bütün hamişleri kucaklarına almayı nasip etsin sağlıkla olmayan herkesede en kısa zamanda nasip etsin yaaa
hala şaşkınım

Amin Sinem. Artik siki bi surpriz hazirlarsin babaya :) Bence paketleyip ver, 23 Nisan hediyesi dersin sasirir, bi acar aaaaaa. Allah saglikla kucagina almayi, saglikla buyutmeyi nasip etsin.

anaaaaaa dedik dimi sana sinemmmm çok sevindim çok
Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almanı dilerim

evet küstü bence iremcim diğer topiğe gitmiyoruz diye
ama zor oluyordu ya denk gelemiyorduk orda burda zor oluyordu

Ya ne kadar uğraştım millet oraya geçsin diye. Haftalarca sırf yorum yazdım buraya ama ayakları alışmadı işte. Siz aynı anneler topiğinde misiniz? Görürsen söyle bak üzülüyoruz. Olmazsa özelden mesaj atayım var mı ya öyle hamile kalınca ekmek?

Sonunda elin testte gitti demek canım...Sana zaten bebiş var diyorduk bu ateşe göre ama sen hem kendine heyecan yaptın hem bize yaptırdın...Neyse kuşum sonucu mutlu edici oldu...Tebrik ederim seni...
evet ya allahım bütün isteyenlere annelik duygusunu tattırsın
yuvasını çocuksuz koymasın

Amin canım...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…