canım ben dün adet oldum işte.. artık takip etmeyecem ateş falan
sağolun kızlarr allahım bütün dualarınızı kabul etsin hamile olmayanlara hamilelik
hamiş olanlarada sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip et bebeklerini ya rabbim
Hıım tamam canım...Demekki gözümden kaçmış...Artık ateş takibi yapmayacak mısın yani...Yapmazsan bizi burada yalnız bırakma canım ozaman...
Canım sana bişey soracağım...Çoğu insan sarı akıntım geliyor diyor...Ben sarı akıntı görmedim hiç...Bende hep süt renginde akıntı gelmekte bazen çok bazende az...Welcome canım lekelenme gıbı hissetmiştim ama tuvalette baktım ki sarı akıntıymış. Aslında benim lekelenmem zaten bu kadar erken olmazdı. Valla atesşim yarın düşmezse umutlanıcam ama bugun test yaptım negatıftı, dayanamıyoo insan :))))
kaydirigubbakcemile3 Peki doktor tavsiye etmeden kullanılması zararlı değilmi...Ben bu ay ilk defa kullandım ama doktor verdi klomeni 50mg lık...eşim geçende siteye girmiş o günkü tüm yazılanları okumuş.. bizim listemizi iyice incelemiş.. çoğu klomen kullanıyor.. sana da alcam sen de kullan diyor bana... ama burdaki doktorlara götürmeden kendi alacakmış eczaneden... julia isimli kız kullanmış 3 yumurta da döllenmiş diyor.... iremcim kocam tüm bunların takibini yapacak kadar yanımda yani... yapışık ikiz gibiyiz..
inş. bu yazdığımı da okumazzz :))))))
Valla canım iki-üç gündür var. Hatta acaba dedim günlük pede alerji mi geliştirdim. Öyle açık sarı falan değil bayağı civciv sarısı. Ama ona takılma sen. Benim hamile olduğum belli değil ki. Olsa bugünkü testte çıkardı bence. Off ya yarın sabah uyanıp o salak derecede 36.5 gorucem diye cok korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok napalım.
dolunayım gençsiniz valla takma ateşini ölç vücudunu taanı
ama ben yaş itibariyle acele ettim 9 ay korundum hapla sonra 6 ay olmayınca dr gittim çünkü yaş 30 olmuştu sonra hamile kaldım sürmedi ama
sonra tekrar korunma ilaç derken yaş oldu 32 ancak meleğim geldi hayırlısıyla
yani bence sakin ol eşinle tadını çıkarın biz yaşımdan dolayı acele etmek zorunda kaldık 25 olsam valla rahat rahat beraber olurum eşimle
Aynen Emel'e katılıyorum. Ohh rahat. Olursa da düğün bayram. Dolunay yoksa eşin Balık burcu mu? Ya da Yengeç? İnşallah yolu hiç hastaneye düşmez, tabii oğlunun ya da kızının doğumu hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?