Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

sağolun kızlarr allahım bütün dualarınızı kabul etsin hamile olmayanlara hamilelik
hamiş olanlarada sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip et bebeklerini ya rabbim

sağolun kızlarr allahım bütün dualarınızı kabul etsin hamile olmayanlara hamilelik
hamiş olanlarada sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip et bebeklerini ya rabbim

Canım sen şimdi hamilesin...Bol bol dua et hamile olmayanlarada...Kayınvalidem hep der hamile olanların ve yeni doğum yapanların duaları kabul olur...

Welcome canım lekelenme gıbı hissetmiştim ama tuvalette baktım ki sarı akıntıymış. Aslında benim lekelenmem zaten bu kadar erken olmazdı. Valla atesşim yarın düşmezse umutlanıcam ama bugun test yaptım negatıftı, dayanamıyoo insan :))))

Hıım tamam canım...Demekki gözümden kaçmış...Artık ateş takibi yapmayacak mısın yani...Yapmazsan bizi burada yalnız bırakma canım ozaman...

yok canım ne ateş takibi ne ov. testi ne de üst üste çalışma... ayda en fazla 4 5 kez çalışma olur o da rastgele.. birazz rahatlamak istiyorum 4 ay falan... ya buraya girmeden duramam ki.. hepiniz aklımdasınız acaba ne yaptılar diye bakmadan duramam yani

inş. düşmez iremcim.. valla doğru insan test yapmadan duramıyor maleseff.. bir de reklam çıkarmışlar.. kadın dönüp duruyor acaba hamilemiyim diye sonra gebelik testi çıkıyor... o reklam her çıkışında kocam dalga geçiyor benle, sen de böylesin diye :)))

Hadi ya görmedim o reklamı. Dolunaycım bilmiyorum siz ne kadar zamandır istiyorsunuz ama zaten eşin yanındaysa bence de oluruna bırak. Yani yaşınız küçükse falan hiç uğraşma.

ikimizinde yaşı 25 canım ve aralıktan beri deniyoruz zaten ben dk.ilacı kullanmayı da aralıkta bıraktım.. 3 ay falan koruması devam edebiliyormuş.. kiminde de 6 ay oluyormuş... o yüzden biraz ara vermek istiyorum

eşim geçende siteye girmiş o günkü tüm yazılanları okumuş.. bizim listemizi iyice incelemiş.. çoğu klomen kullanıyor.. sana da alcam sen de kullan diyor bana... ama burdaki doktorlara götürmeden kendi alacakmış eczaneden... julia isimli kız kullanmış 3 yumurta da döllenmiş diyor.... iremcim kocam tüm bunların takibini yapacak kadar yanımda yani... yapışık ikiz gibiyiz..
inş. bu yazdığımı da okumazzz :))))))

Canım sana bişey soracağım...Çoğu insan sarı akıntım geliyor diyor...Ben sarı akıntı görmedim hiç...Bende hep süt renginde akıntı gelmekte bazen çok bazende az...
kaydirigubbakcemile3 Peki doktor tavsiye etmeden kullanılması zararlı değilmi...Ben bu ay ilk defa kullandım ama doktor verdi klomeni 50mg lık...

Dolunaycım o zaman hiiiç takmayın. Zaten dk haplarının etkinliği Martta bitmiştir. Salın gitsin. Biz senin haberini yakında alırız zaten. Stres olduğuna değmez. Ben ateş ölçmeyi vücudumuzu tanımak açısından beğeniyorum ama eşler biraradaysa, yaşlar da müsaitse hiç gerek yok. E sen de kendini tanıdın. Ne zamanlar yumurtladığını aşağı yukarı biliyorsun. Artık canınızın istemesine kalmış. En güzeli.

ben anne topiklerine girmiyorum sadece okuyorum bilgilenirim diye bazen soru soruyorum o kadar ece var bi tek arada müge geliyor

Yok canım Dolunayın eşi bilmiyor tabii ki kullanılmaz. Erkekler bilmez ki böyle şeyleri. Doz çok önemli aşırı kullanılırsa bu sefer 7iz olur görürüm seni :)))

Valla canım iki-üç gündür var. Hatta acaba dedim günlük pede alerji mi geliştirdim. Öyle açık sarı falan değil bayağı civciv sarısı. Ama ona takılma sen. Benim hamile olduğum belli değil ki. Olsa bugünkü testte çıkardı bence. Off ya yarın sabah uyanıp o salak derecede 36.5 gorucem diye cok korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok napalım.

welcome zaten onun dediklerini dikkate alırmıyım ben hiç.. kocamın doktor fobisi var.. nefret ediyr hastanelerden.. bir dişi eridi gitti iltihaptan, diğeri de iyice çürüdü ağrıyor hala gitmiyor doktora.. deli ediyor beni... ama kocamı çok seviyorum ben.. çok nazlı çokkkkkkk.... bir akşam onla ilgilenmeyeyim hemen triplere girer mahsuscuktan...

dolunayım gençsiniz valla takma ateşini ölç vücudunu taanı
ama ben yaş itibariyle acele ettim 9 ay korundum hapla sonra 6 ay olmayınca dr gittim çünkü yaş 30 olmuştu sonra hamile kaldım sürmedi ama
sonra tekrar korunma ilaç derken yaş oldu 32 ancak meleğim geldi hayırlısıyla
yani bence sakin ol eşinle tadını çıkarın biz yaşımdan dolayı acele etmek zorunda kaldık 25 olsam valla rahat rahat beraber olurum eşimle

Aynen Emel'e katılıyorum. Ohh rahat. Olursa da düğün bayram. Dolunay yoksa eşin Balık burcu mu? Ya da Yengeç? ınşallah yolu hiç hastaneye düşmez, tabii oğlunun ya da kızının doğumu hariç.

irem eşim balık hiç üşenmez gider tahlilde de hemen dr yap dedi yaptı canım iğrenç bir ortamdı diyor elimde bardak kötü olmuştu
dr eşime sadece vitamin vermişti o zaman kullandı hiç bırakmadı ben hamile kalınca bıraktı

nevetna , benimde sari akintim var 3-4 gündür ve benimde yarin regl günüm..
ben iltihapdan süphelendimde yokmus cok sükür..

insallah bize yarin iyi haberler verirsin, atesin yüksek cikarda..
gönlündekinin olmasi dilegiyle cnm :)

doğru diyorsun emelcim yasım genç daha.. seneye ben batıya gitiiğimizde tekrar işe başlayacağım o yüzden burda hemen oldun istemiştim ama kısmet değilmiş ne yapalım..

Aynen Emel'e katılıyorum. Ohh rahat. Olursa da düğün bayram. Dolunay yoksa eşin Balık burcu mu? Ya da Yengeç? İnşallah yolu hiç hastaneye düşmez, tabii oğlunun ya da kızının doğumu hariç.

eşim oğlak burcu canımmm.. herşeye burnunu sokar karışır... her söze söylenecek cevabı vardır.... ben de başağım oğlakla çok iyi anlaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…