Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Eee Esra senden de güzel haberler alırız belki belli mi olur? Yoksa prolaktine bakılırken sende gebeliğe de mi baktılar? Yaa bence akıntıdan anlaşılmıyor. Hiçbir tam belirtisi yok insanı da o sinir ediyor. Kim döllenme zamanında döllenme oldu mu olmadı mı gösteren bi cihaz geliştirirse köşeyi döner haa.

yaa irmik helvası yapayım demiştim 1 dk ayrıldım başından kavrulurken... bir de baktım yanmış aklinialirimsmile .. kafa gitiii valla

hahaha ilk ben giderdim öyle bir cihaz olsa ..keskeee olsa :) bizim gibiler icin süper olurdu

yok canim ya , gebelik oldunu sanmiyorum..

prolaktin yüksekken olmaz heralde..
ben bu testi yaptirmaya gittigimde yumurtama bakmisdi 2 cm olmus demisdi...simdi kafama takildi madem prolaktin yüksek yumurtam nasil gelismisse..neyse artik kismet :)

nevetna akıntı gebelik oluşmuşsada oluyor ve gebelik testinde bence henüz çıkmaz.bide akıntının kokulu olması adet geliyor demektir.ben adet olmadan önce bir iki gün akıntım kokulu oluyor ama iltihap değil yani hormonların etkisiyle hafif kokarmış akıntı.ben ilk gebeliğimdede akıntıyla karşılaştım ama hiç koku yoktu ve hamileydim.ona dikkat et bak kesin olarak bir ipucu bence ben hep onu takip ediyorum.

Arkadaşlar ya bu klomen çok aklıma takılıyor acaba alsammı?? aadetin 5.günü başlanıyormuş sanırım günde yarım falan içeyim diyom çok yumurta olmaması için.çok cahillece bi soru ama düşünüyom işte :))

ronyacım doktora gitmeden alma bence... çünkü kist de yapabiliyormuş klomen.. mutkala doktır kontrolünde olmalı

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ss2302.........................24 nisan.....................(klomen)
nevetna.........................24 nisan.....................(ateş ölçme,ovulasyon,preseed)
Esragg..........................24 Nisan
erkaymak......................26 nisan
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan......................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan......................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
welcome .....................7 mayıs......................(ateş ölçme,klomen)
Nalim...........................10 mayıs.......................( ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs.....................( ateş ölçme ,ovulasyon)
Hilal24..........................

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :teytey: :sm_cool: :dance:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: :teytey:
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ: :CüvCüv::teytey:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ::CüvCüv: :teytey:

pretty53 :...........:hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:..................::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt

adet tarihlerini vermeyenleri sildim herşeyi yazın kızlar eklerim ..

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ss2302.........................24 nisan.....................(klomen)
nevetna.........................24 nisan.....................(ateş ölçme,ovulasyon,preseed)
Esragg..........................24 Nisan
erkaymak......................26 nisan
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan......................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan......................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
welcome .....................7 mayıs......................(ateş ölçme,klomen)
Nalim...........................10 mayıs.......................( ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs.....................( ateş ölçme ,ovulasyon)
Hilal24..........................

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :teytey: :sm_cool: :dance:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: :teytey:
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ: :CüvCüv::teytey:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ::CüvCüv: :teytey:

pretty53 :........... :hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:................. .::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
zeytin................ :hooray: :CüvCüv::teytey:

adet tarihlerini vermeyenleri sildim herşeyi yazın kızlar eklerim ..[/QUOTE]

welcome ateşin iyi gidiyor hadi inşallah güzel haberler verirsin
iremcim inşallah hayırlı zaman buaydır tatlım..
özlemcim inşallah güzel haberler çok gelir patlama olur yaza merhaba partisi...
allahım hepimizin emeklerini boş çıkartmasın inşallah

esracım geçmişolsun merak etme en azından tedavisi var içini ferah tut
şu takvimi bende yaptım nisan mayıs erkek haziran kız gözülüyor saglıklı olsunda farketmez
kızlarbugun ateşim düştü içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum valla yarın yükselirse umudum dahada artuıcak heyecanlıyım valla..

sagol canim..

ohh hadi bakalim , umudun hic kirilmaz insallah :)

inşallah esracım
hilalcım ben hamileligi düşündügümden beri incir kürü kullanıyorum 3ay hamile kalmıştım bakalım şimdi kaç ayda kalıcam...

kızlar yumurtalarınızı geliştirmek istiyosanız
bal(225 gr lık küçük kavanozlardan)+çörekotu(toz halinde)(1 tatlı kaşığı)+tarçın(1 tatlı kaşığı) karıştırıp sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyin ben bunu test edip onayladım yumurtalarım gelişmemişti dr 3 gün sonra tekrar çağırdı ve ben bu üç gün içinde karışımdan yedim sabah akşam yumurtam büyümüştü ama o ay hamile kalmadım sonra bi dahaki ay adetin 1. gününden 10. gününe kadar bunu yedim ve o ay hamile kalmıştım tabi nasip olayıda var ama denenbilecek yöntemlerden biri bence yumurta olgunlaştırmak için

Esra Allah ol deyınce olur be güzelim. Katiyen normal yolla çocuğunuz olmaz dedikleri kişilerin çocuğu oluyor da kim bilir? ınşallah güzel haberler verirsin yarın.

Ronya doktor vermeli klomeni. Ya ben karıştırıyorum sizde problem var mıydı? Mesela şimdi haftaya adet olursa doktoruma gidicem. Spermiyogramda bişey varsa eşime ilaç veya test yazacak, yoksa da herhalde beni klomene başlatır.

Off hava çok güzel bense ofise tıkılıyım. Püfür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…