Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Kızlar bence irem bugün test yapmadı...Yarın kan testi yaptıracak herhalde...Tekrar idrar testi yapsaydı çoktan girmiş olurdu haberi vermek için...

Kızlar bence irem bugün test yapmadı...Yarın kan testi yaptıracak herhalde...Tekrar idrar testi yapsaydı çoktan girmiş olurdu haberi vermek için...

oda olabilir canım bence idrar testi yaptı pozitif çıktıı kanı verdi sonucu bekliyor alınca girecek buraya:))))bende cıkıorumm kahvaltıya gidiyoruz gelince bakarım yine..

Arkadaşlar bakarmısınız nasıl ateş değerleri sinir oldum hep aynı gidiyor düşmedi bir türlü anlayan varsa bana da söylesin
1.gün 36,5
2.gün 36,1
3.gün 36,3
4.gün 36,1
5.gün 36,4
6.gün 36,3
7.gün 36.3
8.gün 36,1
9.gün 36,4
10.gün 36,2
11.gün 36,3 çalışma
12.gün 36,2
13.gün 36,1 çalışma
14.gün 36,1
15.gün 36,1çalışma
16.gün 36,1

canım sanırım henüz çatlamamış yumurtan.çünkü hiç yükselme olmamış.

bende hala regl olamadim yaa off , hala sari akintim var sabah 6da kalkdim bir atesimi ölctüm 36.1di tamam olucam dedim..

sonra geri yatttim kalktigimda 11.40 di ölctüm bidaha 36.6 hehehe

ay yoksa bisey gelse bariii kirmizilar...
buarada iremde gelmemis..sonucu kesinlestirip söylücek sanirim bize..insallah iyi durumdadir..

canım sanırım henüz çatlamamış yumurtan.çünkü hiç yükselme olmamış.
Evet sinir oluyorum düşmüyor birtürlü takvime göre 14ile18 arası çalışma yazıyor 18.gün çatlaması lazım hiç belirti yok değerim düşmedi bile bu son 3 gündür tarçınla bal yedim ondan mı acaba ya

lulu heran yumurtlayabilirsin çalışmalara devam et tatlım..
kızlar irem bugun için akşama girerim demişti bekleticem sizi demişti...
özlemcim sen aynı saatte ölçmedin bazen dimi..

bende kullandım o karışımdan bana yaramadı geç adet oldum etkiledi beni buay normel mesele.. bir heves kullandım ama yaramadı bana..

ben peerşembe günü doktora gittim yumurtan çatlamış dedi
o gün ateşimi ölçtüğümde 36.3 dü
bir gün önce 36.2

esracım ilk ölçümler dogru oldugu için ne diyeyim ateşin düşmüş kırmızılar gelirderahatlarsın inşalllah..
sinemcim yarın gideceksin hadi inşallah güzel haberler getir bize eşine söyledinmi..

açık lisee sınavım var kızlarders çalışmam lazım sizebir bakayım dedim akşama yine bakarım öptüm hepinizi..

herşeyi duyunca yapmaya çalışıyoruz ama yararmı diye düşünmüyoruz her bünye farklı olabilir valla banada ters tepki etti...

canım bence öyle herşeyi yiyip içmeyin.çünkü bende aynı senin gibi işe yarar diye incir kürü yaptım iki ay ve sonra bir sürü kist oluştu hatta pko oldum.gerçi zaten varmış bende pko ama çok ileri düzeyde değilmiş her ay normal adet oluyodum.sonra incir kürünü yapınca adet olamadım 3-4 ay adet olamadım düşün.sonra hormon testlerimi yaptırdım pko çok ilerlemiş ondan dedi doktor.yani her kür her insana yaramıyor maleseef.bence yapmamak lazım.sen biraz daha bekle bakalım belki geç çatlayacaktır bu aradada çalışmalara devam et.ateşin 3 gün üst üste yüksek çıkarsa düşük olduğu gün çatlamış demektir.
peki sende hiç çatlama problemi varmıydı?çatlamadığı oluyomuydu yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…