hiç olmuyor öyle geç çatlama hep internetteki hesaplamalar gibi oluyordu bakalım 18 inde çatlama oluyor internettekine göre bu sefer olcakmı ben devam edeyim bari çalışmalaracanım bence öyle herşeyi yiyip içmeyin.çünkü bende aynı senin gibi işe yarar diye incir kürü yaptım iki ay ve sonra bir sürü kist oluştu hatta pko oldum.gerçi zaten varmış bende pko ama çok ileri düzeyde değilmiş her ay normal adet oluyodum.sonra incir kürünü yapınca adet olamadım 3-4 ay adet olamadım düşün.sonra hormon testlerimi yaptırdım pko çok ilerlemiş ondan dedi doktor.yani her kür her insana yaramıyor maleseef.bence yapmamak lazım.sen biraz daha bekle bakalım belki geç çatlayacaktır bu aradada çalışmalara devam et.ateşin 3 gün üst üste yüksek çıkarsa düşük olduğu gün çatlamış demektir.
peki sende hiç çatlama problemi varmıydı?çatlamadığı oluyomuydu yani?
Ben pek anlamıyorum yoksa bakardımbide benim ateş tabloma bakar mısınız?sanki artık ii gidiyo gibi geldi bana.gerçi hala adet olacakmışım gibi belirtiler var ama.
http://www.fertilityfriend.com/home/2df74b/?a=3811739&u=1&
hiç olmuyor öyle geç çatlama hep internetteki hesaplamalar gibi oluyordu bakalım 18 inde çatlama oluyor internettekine göre bu sefer olcakmı ben devam edeyim bari çalışmalara
Ben pek anlamıyorum yoksa bakardım
Yok ya parmağımıda sokuyorum bakıyorum bugün yok dün ilişkiden sonra spermler çıtıktan sonra baktım o zaman uzuyodu ama spermlerden dolayı uzamış olablir mi bide dün uzuması doğru olsaydı bugün yükselirdi ateşim ama aynı yoksa diyom derece mi bozulduozaman bekle bakalım belki bugün çatlar.yarın ve sonraki iki gün yüksek çıkarsa ateşin çatlamıştır.akıntın falan yokmu hiç uzayan akıntı şeffaf falan?
lulu heran yumurtlayabilirsin çalışmalara devam et tatlım..
kızlar irem bugun için akşama girerim demişti bekleticem sizi demişti...
özlemcim sen aynı saatte ölçmedin bazen dimi..
o şeffaf akıntı geldikten sonra 2 gün içinde çatlıyo sanırım.sen biraz daha bekle bakalım çatlama sorunun yoksa çatlar belki biraz geç olacaktır.20.gündede çatlayan var.Yok ya parmağımıda sokuyorum bakıyorum bugün yok dün ilişkiden sonra spermler çıtıktan sonra baktım o zaman uzuyodu ama spermlerden dolayı uzamış olablir mi bide dün uzuması doğru olsaydı bugün yükselirdi ateşim ama aynı yoksa diyom derece mi bozuldu
32 günde bir oluyorum bazen 31 son satım 10 nisan
bide benim ateş tabloma bakar mısınız?sanki artık ii gidiyo gibi geldi bana.gerçi hala adet olacakmışım gibi belirtiler var ama.
http://www.fertilityfriend.com/home/2df74b/?a=3811739&u=1&
Canım ateşin yükseliş modunda yani kendini toparlamış...Test gününe 4 günün var...Yapacakmısın zamanında testini...Peki senin nezaman aslında beklenmeyen regl günün...
benim aslında 3 mayıs ama erken yumurtladığım için 28 nisan oluyo.bide tabloya göre 13.gün çatlamış gözüküyo ya aslında 12.gün çatladı benim yumurta yani aslında 3 günüm var.çarşamba ateşime bakıcam eğer düşmezse yapıcam testi bakalım.yalnız bugün henüz akıntım gelmedi ona canım sıkıldı biraz.gerçi ateşim yüksek ama bilmiyorum adet belirtilerinide yaşıyorum.senin nasıl gidiyo belirtiler?
selam kızlar nasılsın bakalım
Canım benimde 7 Mayıs ama DPO göre 1 Mayıs...
Bende diğer aylara göre değişiklik göğüslerimde hissettim...Benim çoktan göğüslerim hassaslaşır ve kople ağrırdı dokunamaz üstüne yatamaz hatta yürürken bile ağrı yapardı...Bu ay o yok...Sadece 5 gün önceden sağ göğsümün ucu çok acıyor sıkınca derinliklerine kadar sızlıyor...Sol göğsümün ucunda hiçbişey yok...Birde koltukaltı tarafından göğsüme bastırınca yanlardan ağrım oluyor...
Kasıklarımda şuan benim adet olacakmışım gibi ağrım olmalı ama oda yok...Akıntım fazla...
Akşam birde aşırı derecede mide bulantım oldu ve başağrısıda tetikledi...Su bile içince boğazıma kadar dayanıyordu sanki ve 2 gün oldu uyku modundayım...
Canım JULİA 2 gün varken yaptı testini çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?