Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

hiç olmuyor öyle geç çatlama hep internetteki hesaplamalar gibi oluyordu bakalım 18 inde çatlama oluyor internettekine göre bu sefer olcakmı ben devam edeyim bari çalışmalara
bide benim ateş tabloma bakar mısınız?sanki artık ii gidiyo gibi geldi bana.gerçi hala adet olacakmışım gibi belirtiler var ama.
http://www.fertilityfriend.com/home/2df74b/?a=3811739&u=1&
Ben pek anlamıyorum yoksa bakardım

ozaman bekle bakalım belki bugün çatlar.yarın ve sonraki iki gün yüksek çıkarsa ateşin çatlamıştır.akıntın falan yokmu hiç uzayan akıntı şeffaf falan?

ozaman bekle bakalım belki bugün çatlar.yarın ve sonraki iki gün yüksek çıkarsa ateşin çatlamıştır.akıntın falan yokmu hiç uzayan akıntı şeffaf falan?
Yok ya parmağımıda sokuyorum bakıyorum bugün yok dün ilişkiden sonra spermler çıtıktan sonra baktım o zaman uzuyodu ama spermlerden dolayı uzamış olablir mi bide dün uzuması doğru olsaydı bugün yükselirdi ateşim ama aynı yoksa diyom derece mi bozuldu

lulu heran yumurtlayabilirsin çalışmalara devam et tatlım..
kızlar irem bugun için akşama girerim demişti bekleticem sizi demişti...
özlemcim sen aynı saatte ölçmedin bazen dimi..

3 sefer canım sadece bi geçen pazar bi geçen salı bide bugün nolduki?

o şeffaf akıntı geldikten sonra 2 gün içinde çatlıyo sanırım.sen biraz daha bekle bakalım çatlama sorunun yoksa çatlar belki biraz geç olacaktır.20.gündede çatlayan var.
sen kaç günde bir adet oluyosun?

Canım ateşin yükseliş modunda yani kendini toparlamış...Test gününe 4 günün var...Yapacakmısın zamanında testini...Peki senin nezaman aslında beklenmeyen regl günün...

benim aslında 3 mayıs ama erken yumurtladığım için 28 nisan oluyo.bide tabloya göre 13.gün çatlamış gözüküyo ya aslında 12.gün çatladı benim yumurta yani aslında 3 günüm var.çarşamba ateşime bakıcam eğer düşmezse yapıcam testi bakalım.yalnız bugün henüz akıntım gelmedi ona canım sıkıldı biraz.gerçi ateşim yüksek ama bilmiyorum adet belirtilerinide yaşıyorum.senin nasıl gidiyo belirtiler?

Canım benimde 7 Mayıs ama DPO göre 1 Mayıs...
Bende diğer aylara göre değişiklik göğüslerimde hissettim...Benim çoktan göğüslerim hassaslaşır ve kople ağrırdı dokunamaz üstüne yatamaz hatta yürürken bile ağrı yapardı...Bu ay o yok...Sadece 5 gün önceden sağ göğsümün ucu çok acıyor sıkınca derinliklerine kadar sızlıyor...Sol göğsümün ucunda hiçbişey yok...Birde koltukaltı tarafından göğsüme bastırınca yanlardan ağrım oluyor...
Kasıklarımda şuan benim adet olacakmışım gibi ağrım olmalı ama oda yok...Akıntım fazla...
Akşam birde aşırı derecede mide bulantım oldu ve başağrısıda tetikledi...Su bile içince boğazıma kadar dayanıyordu sanki ve 2 gün oldu uyku modundayım...

iyiyim welcomecim valla ben de o moddayım

hadi inşallah bu ay bü sürü hamilemiz olur

valla canım bende senin bu belirtilerinin hiçbiri yok.sanırım ben adet olucam.çünkü göğüslerim çok şişti bende dediğin gibi üzerine yatamıyorum hatta kollarımı bile kapatamıyorum.bikaçgün önce yalnız benimde koltuk altım ağrıyordu.uyku falan yok bende.benim göğüslerimde çatladıktan 7 gün sonra şişti.bide akşamları çok üşüyorum ya resmen içim üşüyo ondan öncede ayaklarımın altı yanıyodu 2 gün falan baya yandı soğuk yer aradım hep.akıntım neyseki şimdi geldi yine.gerçi çok değil ama işte geliyo biraz.şu 3 günde geçse artık.

Bende 1 akşam çok üşümüştüm oda zaten belliydi sabahı ateşim düştü DPO 4. gündü...Şimdi bana çok sıkıntı basıyor...Yatağın içinde soğuk yer aramaktayım...Gündüzde çorapları istemiyorum ama üşütmemek için mecburum...

inşallah hepimiz hakkında hayırlı olur.hepimiz güzel haberler alırız umarım.aslında 2 gün önce test yapsak çıkarmı acaba?hiç çıkan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…