Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Yap canım ama çıkmasada hemen üzülme çükü bhcg belki hemen geçmemişdir idrara çünkü herkezde farklı oluyor geç döllendiyse eğer

Canım JULıA birkaç gün önce tablo yapan ve hamile olanların listesini yollamıştı ama bulamadım...O listede 2-3 gün kala test yapıp hamile olanlarda vardı...Zaten pc ağır çalışıyor ya bulamadım ya gözümden kaçtı...

Yap canım ama çıkmasada hemen üzülme çükü bhcg belki hemen geçmemişdir idrara çünkü herkezde farklı oluyor geç döllendiyse eğer

senin demek çatladıktan 10 gün sonra testte çıktı vay be okadarda erken çıkabiliyomuş ozaman.bakalım yarın bi deneyelim bari.gerçi dediğim gibi adet belirtilerim başladı ama insan yinede ümit ediyo işte.

Evet öyle oldu aynen ama işte devam etmedi kimyasal gebelikle sonuçlandı bir yönden iyi ama bir yönden kötü sen de ona göre yap çünkü kimyasal gebelik herkezde olabilen bir şey geç regli olanlar belkide kimyasal oluyolar ve farkında değiller

hımm anladım inşallah öyle olmaz zaten testte pozitifi görsem hemen gidip kan testi yaptırırım.lulu peki senin belirtilerin varmıydı hamileyken?

1 hafta önceden gögüslerim şişti o kadar akıntı falan yoktu kupkuruydu ama herkezde farklı oluyor akıntı olayı

Julia tebrik ederim, ikizlerin mi olacak:) haberlerini bekliyorum..
Iremcim seni merak ettim girdim, umarim mujdeli haberler gelirsin

sevgili nevetna seni merak ettim umarım güzel haber verirsin sabahtan beri bakıyom ama yoksun.tüm yüreğimle dua ediyorum inşallah pozitiftir ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Kızlarrr geçmişi okumadım hemen yazayım dedim: Hamileyiiimmmm. Çok şükür Rabbime. Hepinize ismen dua ettim. Bu gece de Yasin okuyacağım.

Bu sabah da ateşim 36.8 çıktı, tekrar idrar testi yaptım ve bayağı pembe çizgi çıktı. Ben de sabah kan testine gittim. Bhcg 51 çıktı. Çok çok yüksek değil. Yani temkinliyim. Ama doktora sordum, gayet normal dedi. Tekrar test yapmana gerek yok dedi. Yarın kendi doktorumu arayacağım bakalım ne zamana gel diyecek? Kese ne zaman görünür? Yani beta kac olunca görünür?

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: irem canım benim tebrikler inan gözlerim doldu çoooooooooooooooooooooooooooook sevindim. Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Tablom ve belirtilerim

http://www.fertilityfriend.com/home/2a3bac

Kızlar be bu ay 1. günden 16. güne kadar her sabah bir kaşık bal-polen yuttum. Ayrıca ovulasyon testi, ateş ölçme kullandım. Bir de preseed kullandım.

Öncelikle ateş dışında hiçbir gözle görünür belirtim yoktu. Hala da pek yok. Sadece geriye dönüp baktığımda evet bu belirtiymiş diyorum. O yüzden çok bariz belirti beklememeliyiz sanırım.

1. DPO 4ten itibaren kramplarım vardı. Ama bu kramplar bende her ay oluyordu. Yalnız dün azaldı, bugün de çok az oldu.

2. DPO 4ten sonra affedersin gaz böceğiydim. Pırasadan, enginardan sandım ama tutamıyordum feciydi.

3. 3-4 gün önceden sivilcelendim. Normalde tek sivilce çıkardı 2 gün önce. 4-5 sivilce birden çıktı, cildim yağlandı.

4. 12 dpoda göğüslerim hassaslaştı ama uçları değil koltukaltına doğru yanları. Damarlar belli oldu.

5. 12 dpodan başlayarak sarı akıntım geldi. Hala da var. Civciv sarısı.

6. 13 dpoda hep ateşim düşerdi, çok şükür düşmedi. En büyük belirti de bu oldu. Bir de 13 dpoda mutlaka kahverengi lekelenirdim. Çok şükür hiç lekelenmedim.

ınşallah Alahım hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. ınşallah Allah isteyen herkese de en kısa zamanda bebek veya bebekler nasip eder.

Bana dua edin kızlar. Siz olmasanız bu 6 ay nasıl geçerdi bilmiyorum. Bir tanesiniz kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile :enbuyukkk:

Sağol Erkaymakcım, darısı senin başına. ınşallah böyle kıpkırmızı görürsün, 100-200lerde bhcg çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…