Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Sağol Erkaymakcım, darısı senin başına. İnşallah böyle kıpkırmızı görürsün, 100-200lerde bhcg çıkar.

sağol iremcim mayosta inşallah. benim ateş bugün 36.3 çıktı. saat 7 de de 36.5 çıktı. yani adetimi bekliyorum, henüz başlamadı ama gece ya da yarın olurum. ben artık mayısta aşılama yaptıralım diyorum.

demek ki benim adet günüm pazartesiymiş. 1gün önceden ateşim düşüyomuş. artık çok yoruldum bi de aşılama deneyelim bakalım Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.

Canım hele şükür kan testinle hamile olduğun kesinleşti...ınşallah bende 1 mayısta sizlere güzel haberler veririm...

Welcomecım senin de göğüslerinin yanları ağrıyomuş di mi? İnşallah canım.

Ewet canım göğüslerimin yanları ağrıyor dokununca önceki aylarda dokunmama gerek kalmadan 10 gün varken çok ağrırdı dokunamazdım üstüne yatamazdım hareket ettikçe ağrırdı ama bu sefer sadece bastırınca hissediyorum oda sadece yanlardan...
Benim kafama takılan neden sadece sağ göğsümünucu çok acıyor sıkınca solu sıkıyorum yok hiçbirşey acaba diyorum buay sadece sağda yumurtam vardı o nedeni olabilirmi...

Canım benim. İsimlerini bildiklerimin isimleriyle, rumuzlarını bildiklerimin rumuzlarıyla hep dua ettim. Rabbi en kısa zamanda nasip etsin inşallah. ayy ağlıycam ya.

Canım benim eksik olma. İnşallah bebelerimiz arka arkaya gelir çok istiyorum bunu çook.

kızlar bide benim tabloma bakın.gerçi bugün adet ağrılarım başladı ama ateşim niye yükseldi anlamadım beyaz akıntımda hala devam ediyor.
http://www.fertilityfriend.com/home/2df74b/?a=3811739&u=1&

Biozard çok güzel yükselmiş hadi bakalım. Eğer biraz sabit devam ederse iyice umutlanırız. İnşallah hamilesindir canım. Ayağımı sürüyorum peşimden gelin.

Sağol Canım. Benimki hemen çıkmıştı o yüzden şaşırdım. Bi de renk belliydi ama silikti. Yine de asıl umut veren ateşim oldu. Ateş ölçmüyor olsam umutlanmazdım. İnşallah Allah hemen sana da nasip etsin.

Canım Umutcum, resmen görmüşssün rüyanda beni. Eksik olma canım. Allah tez zamanda sana bebe değil, bebeler nasiip eder inşallah.

Biliyordum yaaaa senden çok umutluyum demiştim RABBİM dualarımızı kabul etti çok şükür.Çok tebrik ediyorum canım.inanki çok mutluyum yaa umut oldun bana :) günboyu bekledim seni

Olabilir welcomecım. Bir de süt kanalları açılıyormuş belki sağ tarafın daha hassas. Haani bazı annelerin sütü bir memeden daha çok gelirmiş ya. Onun gibi. ınşallah ya tüm gün hep aklımdaydınız. Size o kadar dua ediyorum ki. Rabbim duysun inşallah sesimizi.

nevetna canım tebrik ederim.darısı herkesin başına ... :))

benimkine de bi bakın yaa neden böle kaldı???

1.gün--35,9(regl)
2.gün--35,9(regl)
3.gün--35,9(regl)
4.gün--35,9(regl)
5.gün--36,0
6.gün--36,0
7.gün--ölçmedim
8.gün--35,9
9.gün--35,8
10.gün--35,7
11.gün--35,8
12.gün--36,0
13.gün--35,9
14.gün--35,7
15.gün--35,9
16.gün--35,9
17.gün--35,8
18.gün--36,0
19.gün--36,0
20.gün--36,0
21.gün--36,3
22.gün--36,1
23.gün--36,3
24.gün--36,2
25.gün--36,4
26.gün--36,5
27.gün--36,5
28.gün--36,5

iremcim bende bugün senin güzel haberlerini almak için girmiştim nette öğrenince çok sevindim. benimde 28'inden sonra belli olucak ama hiç belirtim yok...

tebrik ederim canım allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende acaba diyorum yarın test yapsammı?sen idrar testini ilk ne zaman yaptın?

Ozlemcim sağol canım. Allah en kısa zamanda nasip etsin. Annemlerde kaldım dün gece internet yok onlarda. Bir de zaten söylemedim daha. Bi tek eşime söyledim bir de size. Keseyi falan görelim de Allah nasip ederse ondan sonra söyliycem.

İnşallah canım inşallah kesede görünecek kalp atışıda duyulacak göbüşte çıkıcak hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik olup kucağınada alacaksın Allah ım öyle büyükki kurban olayım O'na

Tuanat inşallah sen de hamilesindir, inan hiçbir belirtim yoktu. Hatta arkadaşlar biliyor 6. ay bitiyor diye eşimi teste yolladım. Kızdı zaten bana bosuna teste yolladın benı dıye :)))

Gerkl canım senin daha 3 günün var ama çok güzel sabitlenmiş, ayağımı sürüyorum inş sen de hamilesindir.

Biozard canım ben ilk 12. gün yaptım. Onu söylemiştim negatif çıkmıştı. 13. gün yaptım yani lekelenmemin bağlayacağı ve normalde ateşimin düşeceği gün o zaman çoook silik çıktı. Bu sabah yani normalde beklenmeyen adet günüm bayağı belirgin çıktı. Yani asıl geçince yapmalı.

Ben bu kadar şey kullandım işte bal-polen, preseed ama hepsi vesile. Özlemcim Rabbim ol deyince oluyormuş gerçekten. Yani geçen aylara göre farklı hiçbir şey yapmadık. Yani hep aynı. Tek fark Rabbimin ol demesi

Canım ateşin güzel ilerliyor...Bu durumda 21. gün ateşin yükselişe geçmiş yumoşta çatlamış oluyor...Geri sayımda kaldı 6 günün yani beraber aynı gün test yapacağız...Hayırlısı olsun...

Aaa hamişe kızılırmı hiç...KK ailesi olarak onu topa tutarız vallah ama bebişe dua etsin oda baba olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…