Sağol Erkaymakcım, darısı senin başına. İnşallah böyle kıpkırmızı görürsün, 100-200lerde bhcg çıkar.
Welcomecım senin de göğüslerinin yanları ağrıyomuş di mi? İnşallah canım.
ayy evett kalktım ilk irem geldi aklıma cunku onun ıkı gun once fılan lekelenme gelırdı hep sonra regl gelırdı ve atesıde duserdıı bu ayy ateşide yuksek lekelenme de gelmedii yanıı testlere cok ınancım kalmadı bılıyosunuz basıma gelenı ama belırtıler ve ateşş de olduğunuu söyluyorr buu ay ıremın hamıle olmasını cok ıstemıstım ayy ıremm kanı bugun ver yaa nasıl beklıcez yarına:))
iremcim bende gördüm ikinci çizgi çok haifi belli inşallah canım benim yarınki kan sonucun hamileligini onaylar
dualarım seninle..
welcome özlem mirage inşallah hepimiz hamileyizdir yaza merheba haberlere bizim olsun inşallah ...
kızlar bide benim tabloma bakın.gerçi bugün adet ağrılarım başladı ama ateşim niye yükseldi anlamadım beyaz akıntımda hala devam ediyor.
http://www.fertilityfriend.com/home/2df74b/?a=3811739&u=1&
ben burdaki ikinci çizgiyi gördüm kızlar
ama arkadaşım bakkk bu testi yaptıktan nekadar sonra çıktı bu çizgi önemli olan o
2 ay önce bnm yaptığım testede ikinici çizgi silik bişekilde çıkmıştı ama ilk 5 dkda değil 15-20 dk sonra falan çıkmıştı hamileyim sanmıştım gittim kan testi yaptırmıştım oda negatif.ve inanmadım yok hamileyim dedim inanmadım negatiff çıksa bile adet oldumm şoka girdim ondan sonra psikolojim bozulduuu hormonlarım şaştı artık 32 günde bir adet oluyorum strese girdim çokkk bunaldım..oyüzden bu testi nezman yaptığıda çok öenmli bence adet günü beklenmeli test yapmak için.bu silik çizgi insanı mahvediyor.inşallah hamilesindir güzelll arkadaşım....
günaydın kıslar bende ruyamda iremi gördümm testi tekrarlamışş kıpkırmızıydı bu defa ayy hadii iremm bu saate en azından idrar testini yap ve koy yaa valla kalkar kalmaz irem geldi aklıma daha kahvaltı bile yapmadık..
Kızlarrr geçmişi okumadım hemen yazayım dedim: Hamileyiiimmmm. Çok şükür Rabbime. Hepinize ismen dua ettim. Bu gece de Yasin okuyacağım.
Bu sabah da ateşim 36.8 çıktı, tekrar idrar testi yaptım ve bayağı pembe çizgi çıktı. Ben de sabah kan testine gittim. Bhcg 51 çıktı. Çok çok yüksek değil. Yani temkinliyim. Ama doktora sordum, gayet normal dedi. Tekrar test yapmana gerek yok dedi. Yarın kendi doktorumu arayacağım bakalım ne zamana gel diyecek? Kese ne zaman görünür? Yani beta kac olunca görünür?
Ozlemcim sağol canım. Allah en kısa zamanda nasip etsin. Annemlerde kaldım dün gece internet yok onlarda. Bir de zaten söylemedim daha. Bi tek eşime söyledim bir de size. Keseyi falan görelim de Allah nasip ederse ondan sonra söyliycem.
nevetna canım tebrik ederim.darısı herkesin başına ... :))
benimkine de bi bakın yaa neden böle kaldı???
1.gün--35,9(regl)
2.gün--35,9(regl)
3.gün--35,9(regl)
4.gün--35,9(regl)
5.gün--36,0
6.gün--36,0
7.gün--ölçmedim
8.gün--35,9
9.gün--35,8
10.gün--35,7
11.gün--35,8
12.gün--36,0
13.gün--35,9
14.gün--35,7
15.gün--35,9
16.gün--35,9
17.gün--35,8
18.gün--36,0
19.gün--36,0
20.gün--36,0
21.gün--36,3
22.gün--36,1
23.gün--36,3
24.gün--36,2
25.gün--36,4
26.gün--36,5
27.gün--36,5
28.gün--36,5
Tuanat inşallah sen de hamilesindir, inan hiçbir belirtim yoktu. Hatta arkadaşlar biliyor 6. ay bitiyor diye eşimi teste yolladım. Kızdı zaten bana bosuna teste yolladın benı dıye :)))
Gerkl canım senin daha 3 günün var ama çok güzel sabitlenmiş, ayağımı sürüyorum inş sen de hamilesindir.
Biozard canım ben ilk 12. gün yaptım. Onu söylemiştim negatif çıkmıştı. 13. gün yaptım yani lekelenmemin bağlayacağı ve normalde ateşimin düşeceği gün o zaman çoook silik çıktı. Bu sabah yani normalde beklenmeyen adet günüm bayağı belirgin çıktı. Yani asıl geçince yapmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?