Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

ay inşallah yaaa.6 günden önce belli olmaz mı acaba.ateşim düşecek diye çok korkuyorum bennnn (

Canım çok tebrik ederim çok sevindim ne güzel ya bu gün bir sürü hamiş haberi alıyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Demekki en doğrusu 14. günü yapmak testi...Ben ozaman 15. günü sabahı ilk idrarımla yaparım tabi ateşim 13. günü düşüş yapmazsa...Geçen ay 13. günü düşüş yapmış...

Sağol Lulucum. Valla bana sanki 17. gün yumurtladın gibi geldi ama welcomeın dediği gibi 21. gün de olabilir. Yani 3 veya 6 günün var. Ya biz sana da şu FF tablosu yapsak ya ne dersin? Orası anlar. istersen ben girerim ateşini.

Welcomecım inşallah düşmeyecek canım. Göğüs mü karın mı? Valla her iki taraf da ağrıdı yani yok öyle şu taraf diyemem ama dikkat edeyim bakiim.

Lulucum sabredebilirsen ne güzel ben sabredemem valla.

Canım senin ne kadar zamandı unuttum canım? Bence bi de preseedle deneyin

canım 8 aydır düzenli denedik. ama ben hep 16. gün sanıyodum yumurtlamamı sonrasında pek ilişki olmuyodu. ovulasyonda anladım ki 19. gün falan da yumurtluyomuşum. bu zamana kadar nasip değilmiş olmadı. ama bizim sperm hareketliliğinde biraz problem var doktor normal yolla olur demişti ama olmayınca olmuyo. bi de aşılama deneyelim diyorum ama onda da kesin olacak diye bişey yok Rabbim ne zaman ol derse artık..... dua et bizlere :)

Ewet canım yapalım onada ama ben açmayı bilmiyorum yeni sadece hazır tabloyu işaretliyorum...Benimkini JULİA yapmıştı sağolsun sende vaktin varsa arkadaşımıza yaparmısın bakalım hangi gün çekecek çizgiyi...

Kasık ağrısı canım...Mesela benim geçen ay soldu buay sağ ama zaten buay sadece sağda yumoşum olduğunu biliyordum.

Ediyorum Erkaymakcım. Aslında yumurtlama zamanını şaşırdığınız için 8 ay deme sen ona. Harekette sorun varsa kesinlikle preseed öneririm. Çünkü spermler daha uzun yaşıyorlar, yavaş da olsa ulaşabiliyorlar yumurtaya. Biz daha eşimin spermiyogramını almadık, belki bizde de vardı.

Ozlemcim bırakın zaten artık tek de yumurtlamış olsan çift de olsan yükselmiş ateşin. Hem de güzel yükselmiş maşallah. Ya acaba yerleşme miydi? O düştüğü son günler akıntın nasıldı? Şeffaf uzayan mı yoksa pembe-kahve mi?

ayyyyy canımm benimm ne kadar çok sevindimmmm canımm yaaa ohhhh valla rahatladımm sızden boyle gusel haberler alınca bende kendı adıma umutlanıyorumm coook tebrik ederim canım şimmdi geldikk piknikten öyle bi açışım varki pcyi:)))) ya mübdi diyelimm rabbim ikinizide korusun hayırlıı ve kolay doğumlar versin inşallah:)))))

Kızlar bişey soracağım...Mesela ÖZLEM arkadaşımızın tablosunda var...Neden çizgi çekilince DPO 1 2 3 diye yazmıyor ve bazı noktoların içi beyaz onlar ne anlama gelmekte...

regl 1.gün 36.1
regl 10.gün: 36.1
regl 11.gün :36.1 test silik 2.çizgi
regl 12.gün: 36.2 test silik 2.çizgi
regl 13.gün: ---- test silik 2.çizgi
regl 14.gün: 36.3 test silik 2.çizgi
regl 15.gün: 36.2 test silik 2.çizgi
regl 16.gün: 36.2 test silik 2.çizgi
regl 17.gün: 36.2 test çift çizgi
regl 18.gün: 36.2 test daha koyu çift çizgi
regl 19.gün: 36.3 test silik çizgi
regl 20.gün: 36.4
regl 21.gün: 36.5
regl 22.gün: 36.4
regl 23.gün: 36.5
regl 24.gün: 36.6
regl 25.gün: 36.4
regl 26.gün: 36.6
regl 27.gün: 36.6
regl 28.gün: 36.7
regl 29.gün: 36.7
regl 30.gün: 36.5
regl 31.gün: 36.5
regl 32.gün: 36.3
regl 33.gün:
henüz adetim başlamadı ama yarın olurum herhalde. beyazmelekcim yeni günümü 27 mayıs yazalım. inşallah mayısta olurum. ümidim iyice tükeniyo ((((

Kızlar bişey soracağım...Mesela ÖZLEM arkadaşımızın tablosunda var...Neden çizgi çekilince DPO 1 2 3 diye yazmıyor ve bazı noktoların içi beyaz onlar ne anlama gelmekte...

Welcome cim çok sağol canım yaaa bende anlamıom zaten soru harika oldu güncelleyip güncelleyip soralım bunu heheh sanırım ben 2 kez yumurtladım öle içime doğuyo :)

ozaman bende 14.günü bekliyim bari hem ozamana kadar ateşim düşmezse daha ii olur.benimde ateşim 1 gün önce düşüyo çünkü.düşüyo ertesi gün adet oluyorum.ama benim adet ağrım var sendede varmıydı.ama ben normaldede çok adet ağrısı çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…