Canım ateşin güzel ilerliyor...Bu durumda 21. gün ateşin yükselişe geçmiş yumoşta çatlamış oluyor...Geri sayımda kaldı 6 günün yani beraber aynı gün test yapacağız...Hayırlısı olsun...
Canım çok tebrik ederim çok sevindim ne güzel ya bu gün bir sürü hamiş haberi alıyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrr geçmişi okumadım hemen yazayım dedim: Hamileyiiimmmm. Çok şükür Rabbime. Hepinize ismen dua ettim. Bu gece de Yasin okuyacağım.
Bu sabah da ateşim 36.8 çıktı, tekrar idrar testi yaptım ve bayağı pembe çizgi çıktı. Ben de sabah kan testine gittim. Bhcg 51 çıktı. Çok çok yüksek değil. Yani temkinliyim. Ama doktora sordum, gayet normal dedi. Tekrar test yapmana gerek yok dedi. Yarın kendi doktorumu arayacağım bakalım ne zamana gel diyecek? Kese ne zaman görünür? Yani beta kac olunca görünür?
Canım senin ne kadar zamandı unuttum canım? Bence bi de preseedle deneyin
Ewet canım yapalım onada ama ben açmayı bilmiyorum yeni sadece hazır tabloyu işaretliyorum...Benimkini JULİA yapmıştı sağolsun sende vaktin varsa arkadaşımıza yaparmısın bakalım hangi gün çekecek çizgiyi...Sağol Lulucum. Valla bana sanki 17. gün yumurtladın gibi geldi ama welcomeın dediği gibi 21. gün de olabilir. Yani 3 veya 6 günün var. Ya biz sana da şu FF tablosu yapsak ya ne dersin? Orası anlar. istersen ben girerim ateşini.
Welcomecım inşallah düşmeyecek canım. Göğüs mü karın mı? Valla her iki taraf da ağrıdı yani yok öyle şu taraf diyemem ama dikkat edeyim bakiim.
Lulucum sabredebilirsen ne güzel ben sabredemem valla.
Kızlarrr geçmişi okumadım hemen yazayım dedim: Hamileyiiimmmm. Çok şükür Rabbime. Hepinize ismen dua ettim. Bu gece de Yasin okuyacağım.
Bu sabah da ateşim 36.8 çıktı, tekrar idrar testi yaptım ve bayağı pembe çizgi çıktı. Ben de sabah kan testine gittim. Bhcg 51 çıktı. Çok çok yüksek değil. Yani temkinliyim. Ama doktora sordum, gayet normal dedi. Tekrar test yapmana gerek yok dedi. Yarın kendi doktorumu arayacağım bakalım ne zamana gel diyecek? Kese ne zaman görünür? Yani beta kac olunca görünür?
Yok ben bu sefer beklicem kararlıyım yaniWelcomecım inşallah düşmeyecek canım. Göğüs mü karın mı? Valla her iki taraf da ağrıdı yani yok öyle şu taraf diyemem ama dikkat edeyim bakiim.
Lulucum sabredebilirsen ne güzel ben sabredemem valla.
Kızlar bişey soracağım...Mesela ÖZLEM arkadaşımızın tablosunda var...Neden çizgi çekilince DPO 1 2 3 diye yazmıyor ve bazı noktoların içi beyaz onlar ne anlama gelmekte...
Welcome cim çok sağol canım yaaa bende anlamıom zaten soru harika oldu güncelleyip güncelleyip soralım bunu heheh sanırım ben 2 kez yumurtladım öle içime doğuyo :)
Tuanat inşallah sen de hamilesindir, inan hiçbir belirtim yoktu. Hatta arkadaşlar biliyor 6. ay bitiyor diye eşimi teste yolladım. Kızdı zaten bana bosuna teste yolladın benı dıye :)))
Gerkl canım senin daha 3 günün var ama çok güzel sabitlenmiş, ayağımı sürüyorum inş sen de hamilesindir.
Biozard canım ben ilk 12. gün yaptım. Onu söylemiştim negatif çıkmıştı. 13. gün yaptım yani lekelenmemin bağlayacağı ve normalde ateşimin düşeceği gün o zaman çoook silik çıktı. Bu sabah yani normalde beklenmeyen adet günüm bayağı belirgin çıktı. Yani asıl geçince yapmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?