Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

nevetna canım çok sevindim ya.hayırlı uğurlu olsun.bugün sabahtan beri bakıyorum sen gelirsin güzel haber verirsin diye çok sevindim darsı tüm isteyenlerin olsun

Biozard canım adet ağrısından önce olan kramplarım vardı hala da az da olsa arada girip çıkıyo. Ama hani hemen adet olmadan önce olanlar gibi değil de iki-üç gün önce burulur ya öyle.

Welcome canım dpo konması için bi ayar yapılıyo. O yapılmamıştır. Bi bayım.

ıçi boş olanlarda bişey farklı demek mesela hep 6da olcuyorsan o gun 7de olctuysen ici boş koyar.

Umut canım, bi tanesin. ınşallah çok yakında senin de güzel haberini alacağız.

Şeffaftı zannedersem öle pembe kahve bişe olmadı bende.KAçıncı gün çatladı şimdi benim yumurta irem?birde o kesik çizgiler ne anlama gelio ben tablomu değerlendiremiyorumki ((

Ronya sağol canım eksik olma. Ancak bu saate internete kavuştum. Hatta eşimle konuşuyoduk, benim işim var dedim, foruma koşucan di mi dedi :) Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin canım.

Lulucum bak genel olarak yükselmiş, son 3 gündür de sabit, ilk başta dalgalanması normal. Ben sana buranın şifresini vereyim sen de girebilirsin ateşini. ben ayrıntılı yazarım özelden.

Erkaymak kız sana da yapalım. Üzülme hemen, biraz düşüp son gün zırt diye çıkan da çok var.

Kız nevetna ben dah yumurtladımmı bilmiyom kız daha yumurtlayamadım gibi geliyor ama sen 28 güünde bir için yaptın galiba

arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum şefaf uzayan akıntı olduğu gün yumurta çatlamışmı oluyor yada bir kaç gün içinde çatlayacak mı demek.benim uzayan akıntım 1 gün oluyor oda sıkı takip edip sürekli iç çamaşırıma bakınca görebiliyorum.

inşallahh canımm eşim uzun zamandır tuz sınavına hazırlanıodu ınan yumurtladığımı bıldığım halde bı cok ay degerlendıemedık çok yorgun oluo dıyee oylee geçtii gittii artıkk sınav bitii şimdi yaza kadar elımızden gelenii yapacağız yaza kadar olmazsa aşılamaya geçicez rahatladım şu sınav geçtii gunde 12-13- saat ders calısıodu göremıodum adamın yüzünü ama artık bende bal polen preeseed ovulasyon yaparımm elımdenne gelirse olmazsa bakarız alternatıflere umut olduun bana canımmm

Lulu gittin mi kız sana tablo yaptım baaak

http://www.fertilityfriend.com/home/2e658a

17. gün yumurtlamışsın, 3 günün var ve bayağı güzel ateşin.

Ellerine sağlık NEVETNA...Maşallah vallah tabloda daha iyi görünüyor...3 günün kalmış kııız...Ben heyecanlandım ama sen 10 gün bekleyeceğim diyorsun çatlarız vallah ama olsun sen bekle hergün ateşinide yaz biz beklemeyi anlarız hamiş olduğunu...

İremcim bir ayarmı yaptın sen DPO yazmaya başladı hehehhe

Tamam canım verrirsin şifreyi yaparız bakalım anlaığım kadarıyla pek ingilizcem iyi değil ama olmadı kocama sorarım o bilir ing.

Canım kaç günde bir için yaptığım farketmez, senin ateşine bakarak yumurtladığın günü tespit ediyor bu site sen 17. gün yumurtlamışsın. Zaten 17+14= 31 gün. Yani beklenmeyen adet tarihin 31. gün

Umut canım, eşini o stres etkilemiştir. Sperm üretemiyr erkekler stresliyken. Şimdi rahat oooh. Valla be hissediyorum çok yakında gelecek. Ben sana bişey yapmadım Özlemcim yaw.

LULU senin hesapladığın adet gününü beklemene gerek yok...Burdaki arkadaşlar 14. günü olunca test yapıyorlar ve varsa çıkıyor yoksa zaten test yapamadan ateş düşüyor ve adet oluyorsun...

Umut canım, eşini o stres etkilemiştir. Sperm üretemiyr erkekler stresliyken. Şimdi rahat oooh. Valla be hissediyorum çok yakında gelecek. Ben sana bişey yapmadım Özlemcim yaw.

KAçıncı gün yumurtladım ben

Canım uzayan akıntı geldikten 1-2 gün sonra yumurtluyorsun bildiğim kadarıyla. O akıntıyı arttırmanın da yolu var. ıstersen yazarım, bi öksürük şurubu var, içindeki madde tüm mukusu sulandırıyor, akıntıyı da çoğaltıyor.

Oyy Emelim gelmiş :)

Nevetna canım sen bu değerleri girerek mi yaptın anlamadım ben mi gircem yoksa değerleri çünkü son değerlerim bunlarda ondan aynısı değil gibi geldi ayyyyy bende bişey anlamıyorum çok cahilim yaaeyvahedigeldismile
1.gün 36,5
2.gün 36,1
3.gün 36,3
4.gün 36,1
5.gün 36,4
6.gün 36,3
7.gün 36.3
8.gün 36,1
9.gün 36,4
10.gün 36,2
11.gün 36,3 çalışma
12.gün 36,2
13.gün 36,1 çalışma
14.gün 36,1
15.gün 36,1çalışma
16.gün 36,1[/QUOTE]

benimde öyle son günkü adet ağrısı gibi değilde genelde 1 hafta önceden başlar ya hafif hafif ağrımaya işte öyle ağrıyo.göğüslerim çok şiş ama her tarafı acıyo.dedim ya kollarımı bile kapatamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…