Haaa siz banamı diyodunuz tablo yapıyım diye bakiyim çok sağolun ne biçim dimi değerler bir çıkıyor bir iniyor yanlız ben birde anlasam çok iyi olacakLulu gittin mi kız sana tablo yaptım baaak
http://www.fertilityfriend.com/home/2e658a
17. gün yumurtlamışsın, 3 günün var ve bayağı güzel ateşin.
Ozlemcim bırakın zaten artık tek de yumurtlamış olsan çift de olsan yükselmiş ateşin. Hem de güzel yükselmiş maşallah. Ya acaba yerleşme miydi? O düştüğü son günler akıntın nasıldı? Şeffaf uzayan mı yoksa pembe-kahve mi?
Biozard canım adet ağrısından önce olan kramplarım vardı hala da az da olsa arada girip çıkıyo. Ama hani hemen adet olmadan önce olanlar gibi değil de iki-üç gün önce burulur ya öyle.
Welcome canım dpo konması için bi ayar yapılıyo. O yapılmamıştır. Bi bayım.
İçi boş olanlarda bişey farklı demek mesela hep 6da olcuyorsan o gun 7de olctuysen ici boş koyar.
Umut canım, bi tanesin. İnşallah çok yakında senin de güzel haberini alacağız.
Lulu gittin mi kız sana tablo yaptım baaak
http://www.fertilityfriend.com/home/2e658a
17. gün yumurtlamışsın, 3 günün var ve bayağı güzel ateşin.
Biozard canım adet ağrısından önce olan kramplarım vardı hala da az da olsa arada girip çıkıyo. Ama hani hemen adet olmadan önce olanlar gibi değil de iki-üç gün önce burulur ya öyle.
İçi boş olanlarda bişey farklı demek mesela hep 6da olcuyorsan o gun 7de olctuysen ici boş koyar.
Umut canım, eşini o stres etkilemiştir. Sperm üretemiyr erkekler stresliyken. Şimdi rahat oooh. Valla be hissediyorum çok yakında gelecek. Ben sana bişey yapmadım Özlemcim yaw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?