Canım uzayan akıntı geldikten 1-2 gün sonra yumurtluyorsun bildiğim kadarıyla. O akıntıyı arttırmanın da yolu var. İstersen yazarım, bi öksürük şurubu var, içindeki madde tüm mukusu sulandırıyor, akıntıyı da çoğaltıyor.
Oyy Emelim gelmiş :)
LULU senin hesapladığın adet gününü beklemene gerek yok...Burdaki arkadaşlar 14. günü olunca test yapıyorlar ve varsa çıkıyor yoksa zaten test yapamadan ateş düşüyor ve adet oluyorsun...
Evet ateş düşünce oluyor adet geçen ay denedim biliyorum da ben garanti olsun diye 10 gün sonra gitcem doktora çünkü hamile oluyorum sonra kimyasala dönüşüyor yani düşüyor
Kızlarrr geçmişi okumadım hemen yazayım dedim: Hamileyiiimmmm. Çok şükür Rabbime. Hepinize ismen dua ettim. Bu gece de Yasin okuyacağım.
Bu sabah da ateşim 36.8 çıktı, tekrar idrar testi yaptım ve bayağı pembe çizgi çıktı. Ben de sabah kan testine gittim. Bhcg 51 çıktı. Çok çok yüksek değil. Yani temkinliyim. Ama doktora sordum, gayet normal dedi. Tekrar test yapmana gerek yok dedi. Yarın kendi doktorumu arayacağım bakalım ne zamana gel diyecek? Kese ne zaman görünür? Yani beta kac olunca görünür?
dularımız seninile miniğinle çok güzel ve heyecanlı bir yolculuk başladııTablom ve belirtilerim
http://www.fertilityfriend.com/home/2a3bac
Kızlar be bu ay 1. günden 16. güne kadar her sabah bir kaşık bal-polen yuttum. Ayrıca ovulasyon testi, ateş ölçme kullandım. Bir de preseed kullandım.
Öncelikle ateş dışında hiçbir gözle görünür belirtim yoktu. Hala da pek yok. Sadece geriye dönüp baktığımda evet bu belirtiymiş diyorum. O yüzden çok bariz belirti beklememeliyiz sanırım.
1. DPO 4ten itibaren kramplarım vardı. Ama bu kramplar bende her ay oluyordu. Yalnız dün azaldı, bugün de çok az oldu.
2. DPO 4ten sonra affedersin gaz böceğiydim. Pırasadan, enginardan sandım ama tutamıyordum feciydi.
3. 3-4 gün önceden sivilcelendim. Normalde tek sivilce çıkardı 2 gün önce. 4-5 sivilce birden çıktı, cildim yağlandı.
4. 12 dpoda göğüslerim hassaslaştı ama uçları değil koltukaltına doğru yanları. Damarlar belli oldu.
5. 12 dpodan başlayarak sarı akıntım geldi. Hala da var. Civciv sarısı.
6. 13 dpoda hep ateşim düşerdi, çok şükür düşmedi. En büyük belirti de bu oldu. Bir de 13 dpoda mutlaka kahverengi lekelenirdim. Çok şükür hiç lekelenmedim.
İnşallah Alahım hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. İnşallah Allah isteyen herkese de en kısa zamanda bebek veya bebekler nasip eder.
Bana dua edin kızlar. Siz olmasanız bu 6 ay nasıl geçerdi bilmiyorum. Bir tanesiniz kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile :enbuyukkk:
Ben bu kadar şey kullandım işte bal-polen, preseed ama hepsi vesile. Özlemcim Rabbim ol deyince oluyormuş gerçekten. Yani geçen aylara göre farklı hiçbir şey yapmadık. Yani hep aynı. Tek fark Rabbimin ol demesi
Canım uzayan akıntı geldikten 1-2 gün sonra yumurtluyorsun bildiğim kadarıyla. O akıntıyı arttırmanın da yolu var. İstersen yazarım, bi öksürük şurubu var, içindeki madde tüm mukusu sulandırıyor, akıntıyı da çoğaltıyor.
Güzelim kaçıncı gün yumurtladığın ancak adet görürsen -inşallah görmezsin hamilesindir- anlaşılacak. Geriye 14 gün sayacağız. Ama FF değiştirmezse bence şu andaki tarih doğru, bu ikinci düşüş yerleşmeydi gibime geliyor ama bakalım. İnşallah inşallah :1hug:
ılahi kız nevetna bende diyorum acaba ingilizce ya ondan dereceler farklımı oluyor dedim di olsun kız olur öyle şeyler hamişliğin heyecanıdırkaydirigubbakcemile3Ayy Lulu ben bir salağım, seninki diye Gerkli girmişim off ya kusura bakma değiştiriyorum hemen ay ne salağım Allahım.
Emelcim bal-polen işe yarıyor ama. Geçen ay arada almıştım, bu ay 1. günden sonra 16. güne kadar kullandım. Bence faydası oldu. Eksik olma canım arkadaşım. Siz Tubayla, Mügeyle bana umut olmuştunuz, destek olmuştunuz, inşallah benim de arkamdan dah çok kişi gelecek.
Ronya atıyorum özelden canım.
Emelcim bal-polen işe yarıyor ama. Geçen ay arada almıştım, bu ay 1. günden sonra 16. güne kadar kullandım. Bence faydası oldu. Eksik olma canım arkadaşım. Siz Tubayla, Mügeyle bana umut olmuştunuz, destek olmuştunuz, inşallah benim de arkamdan dah çok kişi gelecek.
Ronya atıyorum özelden canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?