Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Güzelim kaçıncı gün yumurtladığın ancak adet görürsen -inşallah görmezsin hamilesindir- anlaşılacak. Geriye 14 gün sayacağız. Ama FF değiştirmezse bence şu andaki tarih doğru, bu ikinci düşüş yerleşmeydi gibime geliyor ama bakalım. ınşallah inşallah :1hug:

kıslarr benimm ovulasyon testim bitti sipariş vericem de hangi markadan memnunsunuz benim one stepti pek memnun kalmamıstım

canım yazarsan sevinirim evde bir sürü öksürük şurubu var malum evde çocuk olunca :)) canım benim uzayan akıntım bir gün oluyor ben geçen ay uzayan akıntıyı gördüğüm gün eşimle birlikte oldum bidahada olmadım sanırım ondan kaçırdım şimdi senin tablona baktım senin uzayan akıntın 3 gün olmuş.

canım arkadaşım hamilesin ne güzel çok çok çok mutluyum gerçekten yaaaaa,
kese 5 haftalıkkken görünür canım 7 haftada kalp atışı olurr

dularımız seninile miniğinle çok güzel ve heyecanlı bir yolculuk başladıı
Ben bu kadar şey kullandım işte bal-polen, preseed ama hepsi vesile. Özlemcim Rabbim ol deyince oluyormuş gerçekten. Yani geçen aylara göre farklı hiçbir şey yapmadık. Yani hep aynı. Tek fark Rabbimin ol demesi

haklısın bunlar sadece vesile biz sadece yapmamız gerekeni yaptıkR
Rabbim ol dedi çok şükürrr seni ve bebişini çok seviyoruzzzz babayı da kutlarız

Ayy Lulu ben bir salağım, seninki diye Gerkli girmişim off ya kusura bakma değiştiriyorum hemen ay ne salağım Allahım.

Banada yaz o şurubu

Emelcim bal-polen işe yarıyor ama. Geçen ay arada almıştım, bu ay 1. günden sonra 16. güne kadar kullandım. Bence faydası oldu. Eksik olma canım arkadaşım. Siz Tubayla, Mügeyle bana umut olmuştunuz, destek olmuştunuz, inşallah benim de arkamdan dah çok kişi gelecek.

Ronya atıyorum özelden canım.

iremmmm çok heyecanlıyım hemen gebelik hesaplamaya gir bakalım miniğin ne kadarlık

kizlar iyi aksamlarr arkadas bir yazi yazmis uzayan akintiyi gorunce o gunmu iliskiye girilecek yoksa iki gun sonrami :sm_confused:

İnşallah inşallah inşallah FF nin gösterdiği tarih ne ki ?onu da bilmiyorum benim normalde beklenmeyenim 4 mayıs FF ne diyor buna?

Ayy Lulu ben bir salağım, seninki diye Gerkli girmişim off ya kusura bakma değiştiriyorum hemen ay ne salağım Allahım.
ılahi kız nevetna bende diyorum acaba ingilizce ya ondan dereceler farklımı oluyor dedim di olsun kız olur öyle şeyler hamişliğin heyecanıdırkaydirigubbakcemile3

vesile olabildikse ne mutlu bize iremcim
aklına ne soru gelirse sorrr olur mu ay valla heyecandan göbek atıcammmm
ohhh oyandan ohhh yandannnnnn birazda burdannnn hopppaaaaa hadi kızlar oturmayalımm :dance::teytey: :dance: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kızlar siz de polen ve balı deneyin bununla hamile kalan ya da hamile kalmasına vesile olan iki kişiyiz

nevent la cim ayrica tebrik ederim canimm okudugum kadariyla hamismisin .allah tamamina erdirsin saglila al bebisini kucagina:Saruboceq:

canım hangi marha ovulasyon testi alıosun sipariş vericem bitmişti onestep kullanmıstım ama çok hassas değildi sanki ama preseedimde bitio ondan isteyince onestep gelıo zaten demi

son adet günün ne irem
kaç günde bir oluyordun yaz bebiş kaç haftalık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…