ahh ahhhh ahh canimm ben neler yapmadimkiii . simdi prolaktinim cikti onu duzeltmistimm bu ay yine yukseldiii. ama yinede baslicam olcmeye bu aralar yumurtlama gunum de hangi gun yapsam diye sasirdim artikk:1no2:ravzanurcum sen ateş ölçüyor muydun
welcomecim kesik kesik daha net kesşlmemiş yumurtlamaolmamış olabilir emin değil sanırım
ben grafikten çakmıyorum ama
sagol canim yaa benimm reglim duzenli oluyo ama bu hafta yumurta takibi yaptiracagimm belki gec catliyo olabilirmis mafoldumbenEmelcim at kız ben attım :)))) 4 hafta 2 günlük ama daha ticker yapmıycam bi göreyim de keseyi. Tam 5 haftalık olduğunda gitsem bhcg 300 civarında olacak sanırım görünür mü kese?
Ravzanur o akıntıdan sonra her gün ilişkiye girdim ben. Sağol canım Allah sana da nasip etsin
Ben core marka kullandım ov testini
Kızlarrr geçmişi okumadım hemen yazayım dedim: Hamileyiiimmmm. Çok şükür Rabbime. Hepinize ismen dua ettim. Bu gece de Yasin okuyacağım.
Bu sabah da ateşim 36.8 çıktı, tekrar idrar testi yaptım ve bayağı pembe çizgi çıktı. Ben de sabah kan testine gittim. Bhcg 51 çıktı. Çok çok yüksek değil. Yani temkinliyim. Ama doktora sordum, gayet normal dedi. Tekrar test yapmana gerek yok dedi. Yarın kendi doktorumu arayacağım bakalım ne zamana gel diyecek? Kese ne zaman görünür? Yani beta kac olunca görünür?
anlama dedim dimi hehehehe bensadece alt alta yazılınca anlıyommmCanım benim tablomamı dedin...Benimki DPO onayladı ki...Geri sayımım çoktan başladı...
var kız irem hamileeee iremmm darısı hepinize olsun inşallahhhhmerhaba arkadaşlar yaa hamilemiz mi varr
Emelcim at kız ben attım :)))) 4 hafta 2 günlük ama daha ticker yapmıycam bi göreyim de keseyi. Tam 5 haftalık olduğunda gitsem bhcg 300 civarında olacak sanırım görünür mü kese?
Ravzanur o akıntıdan sonra her gün ilişkiye girdim ben. Sağol canım Allah sana da nasip etsin
Ben core marka kullandım ov testini
kızlar siz de polen ve balı deneyin bununla hamile kalan ya da hamile kalmasına vesile olan iki kişiyiz
Ben tekrar ateşimi koydum ama yorum yapan yok...
canım ya int falan satılır mı bu bal polen karışımı.. ve nasıl uygulanıyor
inş. emelcim inş... böyle hamiş haberleri falan alınca insan nasıl seviniyor yaa... ve daha da hevesleniyor kendi adına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?