Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

welcomecim kesik kesik daha net kesşlmemiş yumurtlamaolmamış olabilir emin değil sanırım
ben grafikten çakmıyorum ama

Emelcim at kız ben attım :)))) 4 hafta 2 günlük ama daha ticker yapmıycam bi göreyim de keseyi. Tam 5 haftalık olduğunda gitsem bhcg 300 civarında olacak sanırım görünür mü kese?

Ravzanur o akıntıdan sonra her gün ilişkiye girdim ben. Sağol canım Allah sana da nasip etsin

Ben core marka kullandım ov testini

senağlama
ravzanurcum sen ateş ölçüyor muydun
ahh ahhhh ahh canimm ben neler yapmadimkiii . simdi prolaktinim cikti onu duzeltmistimm bu ay yine yukseldiii. ama yinede baslicam olcmeye bu aralar yumurtlama gunum de hangi gun yapsam diye sasirdim artikk:1no2:

Ozlemcim FFnin kırmızı cizgilerinin kesistiği gun FFnin yumurtlama olarak aldığı gün. FF tablonun altındaki kırmızıyla görünen gün de FFye göre beklenmeyen adet günün. Şimdi FF haklıysa bu ikinci düşüşün var ya yumurtlamadan sonra onun yerleşme olması lazım. ınşallah öyledir.

sagol canim yaa benimm reglim duzenli oluyo ama bu hafta yumurta takibi yaptiracagimm belki gec catliyo olabilirmis mafoldumben

son sat 10 nisan reglim 9 gün sürdü ondan önceki satımıda söyliyim 9 mart reglim 8 gün sürdü artık 32 günde bir mi oluyorum 31 günde bir mi o değişiyor ben 32 kabul ediyodum

tebrikler iremcimmmm... inş. keseyi görürsün ve kalp atışlarını da duyarsın bebişin... hayırlı olsun valla çok sevindim yaa.. tam da doktora falan gidecem diyordun önümüzdeki ay... inş. sağlıklı şekilde kucağna da alırsın.. :lepi::teytey::teytey::teytey:

Etken maddes Robutissin olan öksürük şuruplarından günde bir kaşık, ama yumurtlama döneminden hemen önce sanırım tavsiye ediliyor

http://www.fertilityplus.org/faq/cm.html

Yalnız preseed alırsanız gerek yok. Çünkü preseed uzayan akıntı benzeri bir kayganlaştırıcı, aynen uzayan akıntı gibi spermi besliyor, yaşatıyor.

Canım benim tablomamı dedin...Benimki DPO onayladı ki...Geri sayımım çoktan başladı...
anlama dedim dimi hehehehe bensadece alt alta yazılınca anlıyommm
merhaba arkadaşlar yaa hamilemiz mi varr
var kız irem hamileeee iremmm darısı hepinize olsun inşallahhhh

ben 5 haftalık gitmiştim sanırım minicik kese göründü sonra 2 hafta sonra çağırdı bebği gördük kalbi atıyordu

her gün bebeğine yasin oku ben her gün yasin okuyorum nas felak ihlas ayetül kürsi her gün ua ediyorum iyi olsun sağlıklı lsun hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun diye:Saruboceq::Saruboceq:

inş. emelcim inş... böyle hamiş haberleri falan alınca insan nasıl seviniyor yaa... ve daha da hevesleniyor kendi adına..

Sago DOlunaycım. Darısı başına canım. Welcome canım ben seni yorumlamıştım. Yükselişte ve de inşallah böyle devam ederse sendeki de yerleşmeye benziyor inşallah canım.

canım ya int falan satılır mı bu bal polen karışımı.. ve nasıl uygulanıyor

tatlım karışım olarak yemedim ben ayrı ayrı yedim aktarlarda bulunur nurs hekim var ya ordan aldım her gün bir çay kaşığı polen bir çay kaşığı bal adetin 1. günü başladım yumurtlama bitene kadar aç karna yedim irem de öyle yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…