Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Çok ilginç canım yaa bu ay bişey anlamadım ben walla beklenmeyenim 7 gün öne geliyor ozaman hiç böyle olmazdı RABBİM hayırlısını versin inşallah

http://www.fertilityfriend.com/home/2e658a
Lulucum tan düzelttim bu sefer. Geçen ayı da işaretledim. 33. günü beklenmeyen tarihin gösterecek. Daha yumurtlama olmamış, çalışın.

Dolunay canım ben aktardan aldım Arıjel diye bi marka, bal polen karışık, 10 lira mıydı neydi. Emel ayrı ayrı almış. Her sabah aç karnına bi kaşık içiyosun.

Emelcim okurum tabii okumaz mıyım canım? Ayy gözlerim kapanıyo olmas aşu anda okuycam. Ya oturduğum yerde başım dönüyo ay erken ama daha ya.

hımm ben anca memlekete gittiğimde alabilrim o zman.. burda aktar yok zaten... ya ağustosta ben de başlayacağım bal polene.. gelsin şu ay artık :))))

Sağol canım sana email yolladım özelden evet olmadı çalışıyoz zaten gına geldi çalışmaktan inşallah yapabilirim ,şimdi ben hep ordan yazıcam devam etcem değilmi

biozard canım adet olduğunda ayarlarız canım merak etme sen.. inş. hamiş olursun da gerek kalmaz buna

uyuma irem oku sonra uyu
ay julia olsaydı nasıl sevinirdi şimdi yarı görür sevinir
olabilir tatlım ben de 6 haftada başladı ara ara hala oluyor
vücudun şimdi hamilellik için değişiyor ondan tatlım kasık ağrın olacak bel ağrın olacak
sarı akıntı hep olacak
bol bol su iç bebeğin için çok önemli günde 2.5lt içmen lazım ceviz fındık badem ama tuzlu olan değil kırıp yiyeceksin bunlar önemli
folik asit kullanmıyorsan yarın folbiol al günde bir taane iç

canım zaten bu ay geçti adetin 5.ci 6.cı günündeyim.. bak unuttum takip etmiyprum yaa.. önümzdeki ay da başlamak istemiyoru zaten memleete gitcez haziranda 40 gün ordayız.. olmazsa memlekette başlarım bal polene

nevetna canım adın irem herhalde bundan sonra adınla hitap edebilirim sanırım.canım ben yumurtlama günümü tam olarak bilemiyorum ne zaman içsen acaba o öksürük ilacını sen kullandın demi ne gibi fark oluyor? birde bence dr.ye 6. haftada git en iyisi.bana kalırsa gebiş olursam inşallah ben 8.haftada gidicem oğlumda 5.haftada gittim yok bebek görünmüyor falan filan epey sıkılmıştım tabi herkeste farklı olur siz nasıl isterseniz gönlünüzce olsun

Kızlar şimdi benim Mayıs 1 14. günüm oluyor yani bugünü saymazsak 6 günüm var teste...1hafta kala ilişkiyi kesin diyorlar...Biz koçişle dün yaptık ama benimki yine diyor acaba ne yapsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…