Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

iremcim ben rubitussin öksürük ilacı diye googleden arattım ama tam olarak bişey bulamadım daha doğrusu yabancı bir sitede buldum ama bir sürü çeşidi var hangisi biraz daha detaylı bilgi verirmisin ayrıca kusura bakma bu güzel gününde mutluluğnun keyfini bile tam çıkaramadan seni soru yağmuruna tutuyoruz

hımm ben anca memlekete gittiğimde alabilrim o zman.. burda aktar yok zaten... ya ağustosta ben de başlayacağım bal polene.. gelsin şu ay artık :))))

Dolunaycım sen nerede oturuyorsun ben sana alıp gönderirim canım

hımm ben anca memlekete gittiğimde alabilrim o zman.. burda aktar yok zaten... ya ağustosta ben de başlayacağım bal polene.. gelsin şu ay artık :))))
belki gerek kalmaz kullanmana
iremcim sen hamile olduğunu öğrenmeden önce uyku halin var mıydı?bende oda yokda.
ben de olmadı bir hamiş olarak söyleyeyim hiç olmadı uykusuz oldum desem yeridir yani biozard
canım zaten bu ay geçti adetin 5.ci 6.cı günündeyim.. bak unuttum takip etmiyprum yaa.. önümzdeki ay da başlamak istemiyoru zaten memleete gitcez haziranda 40 gün ordayız.. olmazsa memlekette başlarım bal polene
eee boş geçmesin oralarda biz çalıştık valla annemlerde annmemler uğurlu geldi ilk gebeliğim de onlardan dönüşten sonra olmuştu banyo kısmı zor oluyor ama bahane buluyorduk sizin için daha kolay yaz her gün duş alsan kimse çakmaz ciddi söylüyorum dolunaycım
kızlar bu bal polen yumurtanın kaliteli olmasını mı sağlıyor peki
evet talım kalitesini artırıyor besliyor yumurtayı

Kızlar şimdi benim Mayıs 1 14. günüm oluyor yani bugünü saymazsak 6 günüm var teste...1hafta kala ilişkiyi kesin diyorlar...Biz koçişle dün yaptık ama benimki yine diyor acaba ne yapsam...
bişey olmaz ya sadece çok sert ilişiki olmasın sonra bahane bulursun yok uykum var yok belim ağrıyor yok enfeksiyon oldum falan
bebek olabilir deyince bozuluyorlar ondan dedimkaydirigubbakcemile5

sağolasın canım inan gerek yok... ve hakkarideyim ben.. zaten haziranda aydına gidecem ordan alırım.. zaten adet ilk günü başlanacakmş benim adetim de bitmek üzere.. ilgin için çok tesekkür ederim.. düşünmen yaterli tatlım

şimdi burdaki kullanıcı adı ve şifreyle gircem değilmi canım geldi email

Evet canim attim sana ozelden aciklama. Hadi sansli gelsin insallah

iremcim sen hamile olduğunu öğrenmeden önce uyku halin var mıydı?bende oda yokda.

Hayr canim yoktu. Ama bugun de yoruldum belki ondandir.

Ronya ben kullanmadim canim. Preseed kullandigim icin gerek duymadim. Ama bu etken maddeymis. Eczaci tanidigin varsa bu maddenin etken oldugu ilac adini verebilir sana. Evdeki oksuruk suruplarinin uzerini oku canim yazar orada bence. Kac gunde bir adet oluyorsun ve adetin kac gun suruyor ona gore tahmini yumurtlama gununu belirleriz.

evet ya geçen gittiğimizde kış idi banyo kısmı zordu.. doğru yazın günde 2 kere bile banyo yapıyor insan... ama nasıl denk gelecek bilmem ki adetin ilk günü orda m burda mı olcam... hele o ay gelsin de çaresi bulnur artık

Tamam canım...

canım ben 35 günde bir adet oluyom.canım tekrar etken maddesini yazarmısın az evvel yazdığın etken maddesimi yada şurubun adımı tam anlayamadımda ayrıca hakkını helal et ya sordukça soruyorum

Böyle şeyler dert değil canım ne zaman istersen ben sana alır gönderirim çok ciddiyim bu konuda ama inşallah gerek kalmaz kullanmana memlekete hamiş olarak gidersin hehehhe

ay canım benim ya suan duygularımı nasıl dile getiricem bilemedim çok duygulandım agladım valla canım ya allahım saglıklı bir gebelik geçirmen ve 9ay sonra bebegini kucagına almayı nasip etsin duan seninle iremcim :Saruboceq:
hihoyyythihoyyyt:lepi:delikafadulden

inşallah iremcim allahım hayırlısını versin...

tabloya ekliyorum hemen seni...

canım ben 35 günde bir adet oluyom.canım tekrar etken maddesini yazarmısın az evvel yazdığın etken maddesimi yada şurubun adımı tam anlayamadımda ayrıca hakkını helal et ya sordukça soruyorum

O seyledigim etken madde canim. O zaman sen 21. gun gibi yumurtluyorsun. Bence bu surubu 16-21. gunler arasi icsen yeter. Bunun mantigi su canim. Oksuruk surubunun etken maddesi gogusteki mukusu cozmek ya, o mukusla alttan akinti yapi olarak ayniymis. Dolayisiyla o surubu icince akintida gecisken oluyor, spermler kolay hareket ediyor, yani verimli gunlerini 1 gunde 3-4 gune cikariyorsun. Hakkim yok ki canim varsa da helal olsun. Burada her kes birbirine yardimci ask olsun.

Nevetna tamam canım anladım inşallah uğurlu gelir haydi bismillah

Hadi insaallllaah

Melek ya aglattin beni canim. :1hug: Valla gercekten kucaklayabilmek isterdim seni, surekli dua ediyorum insallah sen de geleceksin pesimden. Insallah canim benim.

iremcim rahimağzını kontrol etmişmiydin yukardamıydıı yanıı o tez doğrumu merak edıorumm canımm

Ona bakmadim canim. Bakmayi da istemiyorum acikcasi. Elimi ne kadar iyi yikasam da mikrop kapar falan diye korkuyorum ama dogrudur. Rahim agzi adet zamani asagi iniyor, adet kani rahat insin diye sanirim. Adetin yoksa inmez. Zaten hamilelerde tamamen kapaniyor, akinti da orayi kapamak icin. Rabbimin hikmeti

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ss2302.........................24 nisan.....................(klomen)????
Esragg..........................24 Nisan beklemede
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan......................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan......................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
welcome .....................7 mayıs......................(ateş ölçme,klomen)
Nalim...........................10 mayıs.......................( ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs.....................( ateş ölçme ,ovulasyon)
erkaymak.....................27 mayıs.....................(ateş ölçme )

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: ::
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

pretty53 :........... :hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:................. .::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
zeytin1007............ :hooray: :CüvCüv::teytey:
nevetna.................:hooray::CüvCüv::teytey::teytey:::hihoyyyt

iremcim çok mutluyum tebrikler...a.s.:sm_cool:

vereliniortak sevinç gözyaşların olsun iremcim bende sana :1hug: sarılmak isterdim fıstıgım
bende sadece gögüslerim sızlıyor akıntım birkaçgün önce sarı renkte az vardı ama şimdilerde yok belirtim başka birşey yok valla allahım ol demiştir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…