geçer canım sen stres yapma yeterki... test ne zaman yapmayı düşünüyosun
hımm ben anca memlekete gittiğimde alabilrim o zman.. burda aktar yok zaten... ya ağustosta ben de başlayacağım bal polene.. gelsin şu ay artık :))))
belki gerek kalmaz kullanmanahımm ben anca memlekete gittiğimde alabilrim o zman.. burda aktar yok zaten... ya ağustosta ben de başlayacağım bal polene.. gelsin şu ay artık :))))
ben de olmadı bir hamiş olarak söyleyeyim hiç olmadı uykusuz oldum desem yeridir yani biozardiremcim sen hamile olduğunu öğrenmeden önce uyku halin var mıydı?bende oda yokda.
eee boş geçmesin oralarda biz çalıştık valla annemlerde annmemler uğurlu geldi ilk gebeliğim de onlardan dönüşten sonra olmuştu banyo kısmı zor oluyor ama bahane buluyorduk sizin için daha kolay yaz her gün duş alsan kimse çakmaz ciddi söylüyorum dolunaycımcanım zaten bu ay geçti adetin 5.ci 6.cı günündeyim.. bak unuttum takip etmiyprum yaa.. önümzdeki ay da başlamak istemiyoru zaten memleete gitcez haziranda 40 gün ordayız.. olmazsa memlekette başlarım bal polene
evet talım kalitesini artırıyor besliyor yumurtayıkızlar bu bal polen yumurtanın kaliteli olmasını mı sağlıyor peki
bişey olmaz ya sadece çok sert ilişiki olmasın sonra bahane bulursun yok uykum var yok belim ağrıyor yok enfeksiyon oldum falanKızlar şimdi benim Mayıs 1 14. günüm oluyor yani bugünü saymazsak 6 günüm var teste...1hafta kala ilişkiyi kesin diyorlar...Biz koçişle dün yaptık ama benimki yine diyor acaba ne yapsam...
şimdi burdaki kullanıcı adı ve şifreyle gircem değilmi canım geldi email
iremcim sen hamile olduğunu öğrenmeden önce uyku halin var mıydı?bende oda yokda.
nevetna canım adın irem herhalde bundan sonra adınla hitap edebilirim sanırım.canım ben yumurtlama günümü tam olarak bilemiyorum ne zaman içsen acaba o öksürük ilacını sen kullandın demi ne gibi fark oluyor? birde bence dr.ye 6. haftada git en iyisi.bana kalırsa gebiş olursam inşallah ben 8.haftada gidicem oğlumda 5.haftada gittim yok bebek görünmüyor falan filan epey sıkılmıştım tabi herkeste farklı olur siz nasıl isterseniz gönlünüzce olsun
belki gerek kalmaz kullanmana
ben de olmadı bir hamiş olarak söyleyeyim hiç olmadı uykusuz oldum desem yeridir yani biozard
eee boş geçmesin oralarda biz çalıştık valla annemlerde annmemler uğurlu geldi ilk gebeliğim de onlardan dönüşten sonra olmuştu banyo kısmı zor oluyor ama bahane buluyorduk sizin için daha kolay yaz her gün duş alsan kimse çakmaz ciddi söylüyorum dolunaycım
evet talım kalitesini artırıyor besliyor yumurtayı
bişey olmaz ya sadece çok sert ilişiki olmasın sonra bahane bulursun yok uykum var yok belim ağrıyor yok enfeksiyon oldum falan
bebek olabilir deyince bozuluyorlar ondan dedimkaydirigubbakcemile5
sağolasın canım inan gerek yok... ve hakkarideyim ben.. zaten haziranda aydına gidecem ordan alırım.. zaten adet ilk günü başlanacakmş benim adetim de bitmek üzere.. ilgin için çok tesekkür ederim.. düşünmen yaterli tatlım
Kızlarrr geçmişi okumadım hemen yazayım dedim: Hamileyiiimmmm. Çok şükür Rabbime. Hepinize ismen dua ettim. Bu gece de Yasin okuyacağım.
Bu sabah da ateşim 36.8 çıktı, tekrar idrar testi yaptım ve bayağı pembe çizgi çıktı. Ben de sabah kan testine gittim. Bhcg 51 çıktı. Çok çok yüksek değil. Yani temkinliyim. Ama doktora sordum, gayet normal dedi. Tekrar test yapmana gerek yok dedi. Yarın kendi doktorumu arayacağım bakalım ne zamana gel diyecek? Kese ne zaman görünür? Yani beta kac olunca görünür?
Canım benim. İsimlerini bildiklerimin isimleriyle, rumuzlarını bildiklerimin rumuzlarıyla hep dua ettim. Rabbi en kısa zamanda nasip etsin inşallah. ayy ağlıycam ya.
Canım benim eksik olma. İnşallah bebelerimiz arka arkaya gelir çok istiyorum bunu çook.
Biozard çok güzel yükselmiş hadi bakalım. Eğer biraz sabit devam ederse iyice umutlanırız. İnşallah hamilesindir canım. Ayağımı sürüyorum peşimden gelin.
Sağol Canım. Benimki hemen çıkmıştı o yüzden şaşırdım. Bi de renk belliydi ama silikti. Yine de asıl umut veren ateşim oldu. Ateş ölçmüyor olsam umutlanmazdım. İnşallah Allah hemen sana da nasip etsin.
Canım Umutcum, resmen görmüşssün rüyanda beni. Eksik olma canım. Allah tez zamanda sana bebe değil, bebeler nasiip eder inşallah.
canım ben 35 günde bir adet oluyom.canım tekrar etken maddesini yazarmısın az evvel yazdığın etken maddesimi yada şurubun adımı tam anlayamadımda ayrıca hakkını helal et ya sordukça soruyorum
Nevetna tamam canım anladım inşallah uğurlu gelir haydi bismillah
ay canım benim ya suan duygularımı nasıl dile getiricem bilemedim çok duygulandım agladım valla canım ya allahım saglıklı bir gebelik geçirmen ve 9ay sonra bebegini kucagına almayı nasip etsin duan seninle iremcim :Saruboceq:
hihoyyythihoyyyt:lepi:delikafadulden
inşallah iremcim allahım hayırlısını versin...
tabloya ekliyorum hemen seni...
iremcim rahimağzını kontrol etmişmiydin yukardamıydıı yanıı o tez doğrumu merak edıorumm canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?