Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Ozlem ve Welcome guzellerim cok stres yaptini ya. Uzuluyorum. Daha bisey belli degil. Insallah ikiniz de hamilesinizdir. Welcomecim tek yumurtan olmasi cok guzel, tek yumurta olunca vucut o tek yumurtayi guzel olgunlastiriyor, daha cok sansin oluyor. Onu da bulamayan var kizzz. Mayis hamileleri sizi.

Beyza canim ac telefonu, anlat boyle bir test yapilmisti, ben Istanbuldayim, adetim gecikti, telefonunuzu arkadasimdan aldim, bana burada bir doktor tavsiye eder misiniz? Baska bir test yaptirmam gerekir mi de. Niye kizsin doktor sana.

Aha gordum ama unuttum. Pardon canim.Yumurtlama zamani hormonel degisikliklerden goguslerin agrimasi normal. Sonrasinda benim bazi aylar oldu bazi aylar olmadi. Hamile kaldigim bu ay beklenmeyen gunumden 2-3 gun once basladi tek farki koltukaltina dogru agri olmasiydi.

canım benim yumurtlamadan beri hiç dinmedi 2-3 gündür dahada şiddetlendi diğer aylarda oluyodu ama adetim geçince yadab adet günümde oluyodu inş. bebek habercisidir gerçi ateşim düştü bugün ama bakalım yarınki ateşimle anlıcam galiba

Allahım hayırlısını versin canım ne diyeyimki

Ne güzel söylüyorsun ama ben kırmızı hissediyorum :))) ayy güldür walla beni aklıma şu yarışmadaki gibi kutular geldi mavi kırmızı tövbe yarabbim yaa

canım ara de ki ben de kan pıhtılaşması var anlatırsın size gelcem ama gelmeden ne yapmamı istersiniz şu an istanbuldayım ancak gelecek ay sonra gelebilirim telefonunuzu arkadaşımdan aldım de
komşum hiç gitmemiş sadece aramış anlatmış ben varken bir hasta aramıştı onu hastaneye yatmış hocanın asistanı bakıyor balcalı da benim dr yardım istedi adam telefonla teselli etti hastayı sonra asistannı aradı hastayı aydınlat panik halinde rahatlat diye kızdı
yani illa hatası olmana gerek yok

Allah razı olsun canım saol ne güzel hamile haberi almak insanı mutlu ediyo sanki kendin hamile kalmışsında bu kadar sevinebiliyosun

emelcim kendine dikkat et yiğenimiz önce Allaha sonra sana emanet erkekmişmi yiğenimiz oy oy oy

demekki doğruymuş sağa yatarsan erkek sola yatarsan kız olur diye niye her 2 yumrtada aynı değilmi baba belirlemiyomu cinsiyeti

Kızlar ben çıkıyorum akşam beyza için gelirim inşallah hayırlı haberlerini alırız :)

Nu bunaltmasi guzelim ask olsun, siz uzuluyorsunuz diye uzuluyoruz. Insallah hamilesinizdir de Juliayla basinizin etini yeriz, biz dediydik diye.Bi de bakmisin o tek yumurta ikiye bolunmus, ikiz olmus, olur mu olur :)))))

ınşallah canım ya tek olsun ikiz olsun farketmez yeterki Allah ım bana bir evlat versin sağlıklı yeter...
Ozaman sonucu görene kadar yandınız siz...

beyzacım tebrikler inşallah akşamda onaylanır testin canım..
iremcim tablom iyi bakalım kısmet artık..
şimdi yürüyüşe çıkıyorum görüşürüz kızlar..

İnşallah canım ya tek olsun ikiz olsun farketmez yeterki Allah ım bana bir evlat versin sağlıklı yeter...
Ozaman sonucu görene kadar yandınız siz...

nasıl oldun canım?Belin de ağrıyormu?benim çok fena ya ağrım azaldı ama ara ara kasığımda değil böle tuhaf ya sol bacağım malum yerin arası heheheh yumurtalığımdan vuruyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…