Aha gordum ama unuttum. Pardon canim.Yumurtlama zamani hormonel degisikliklerden goguslerin agrimasi normal. Sonrasinda benim bazi aylar oldu bazi aylar olmadi. Hamile kaldigim bu ay beklenmeyen gunumden 2-3 gun once basladi tek farki koltukaltina dogru agri olmasiydi.
sağol canım bu senin dr numarası mı ben ne diyim dr yaa şimdi bana ters bişey söylerse ağlarım valla duygusalım bu günlerde
canım benimde ayaklarım donuyo bende ayaklarıma sıcak su torbası koydum ben bi yerde okumuştum biraz saçma ama ayaklar üşürmüş hamileyken ne alakaysa benimde üşüyo :) seninde üşüyor :)
Ozlem ve Welcome guzellerim cok stres yaptini ya. Uzuluyorum. Daha bisey belli degil. Insallah ikiniz de hamilesinizdir. Welcomecim tek yumurtan olmasi cok guzel, tek yumurta olunca vucut o tek yumurtayi guzel olgunlastiriyor, daha cok sansin oluyor. Onu da bulamayan var kizzz. Mayis hamileleri sizi.
Beyza canim ac telefonu, anlat boyle bir test yapilmisti, ben Istanbuldayim, adetim gecikti, telefonunuzu arkadasimdan aldim, bana burada bir doktor tavsiye eder misiniz? Baska bir test yaptirmam gerekir mi de. Niye kizsin doktor sana.
sağol canım bu senin dr numarası mı ben ne diyim dr yaa şimdi bana ters bişey söylerse ağlarım valla duygusalım bu günlerde
canım benimde ayaklarım donuyo bende ayaklarıma sıcak su torbası koydum ben bi yerde okumuştum biraz saçma ama ayaklar üşürmüş hamileyken ne alakaysa benimde üşüyo :) seninde üşüyor :)
Ooooooo Baran super super super. Resimden gorunur mu? Sen goruyorsan vardir canim. Ben soyle yapmistim. Bakmayip bakmayip tam karsima tutmustum, oyle egip bukmeden renk gorunuyorsa vardir. Ayyy cok sevindim. O kadar dua ediyorum ki.
Hilalcim canim hosgeldin. Allah razi olsun, senin icin de isminle hep dua ediyorum. Insallah senin de bebegin hemen gelecek canim.
Baran hadi git hastaneye test yaptir.
Özlem le Welcome hamile kalsınlar başlarının etlerini yiycem :)
İnşallah canım ya tek olsun ikiz olsun farketmez yeterki Allah ım bana bir evlat versin sağlıklı yeter...
Ozaman sonucu görene kadar yandınız siz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?