Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Merhaba Ecrin, nasılsın? ınşallah tekrar uğrarsın. Bebeğin nasıl? Allah tamamına eriştirsin maşallah

ÖZLEM canım hala o dediğim yerde ağrım oluyor sık sık...Belim ağrımıyor benim...Tek ağrılarım işte iki kasığımın arası göbek deliğimden aşağısı ağrıyor...Göğüslerimde ise yanlarından ağrıyor başkada yok canım ağrım...Hani birde dün akşamdan beri beyaz akıntım yok demiştim ya o ağrıdan sonra beyaz akıntım çoğaldı birde...

arkadaşlar size güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef sonuçum 0,1 çıktı sonucu alınca tabiki şaşırdım ama buda testin azizliği ne yapalım sevincimiz kısa sürdü nasip değilmiş ama umutları yitirmek yok bu ay olmazsa bidahaki ay olur hepinizi de umutlandırdım kusura bakmayın en çok buna üzüldüm

Bende akıntı yok öle yoğun bi şekilde

Ay kızlar bunalttık demekki sizleri...Kıyamam ya hemde hamile hamile..

Ayyy aşklsun kızlr ne bunaltması,siz kendinize ediyorsunuz bu kdar üzülecek sıkılacak hiç bişey yok ,siz rahat olun diye söylüyorum, valla hele şu test gününüz gelsin ben sizin başınızın etini yiycem:)

Beyza gelmemeişonu merak etmiştiimm naptı acaba ?

Beyzacım sen sevinirsen biz de seviniriz üzülüsen üzülürüz,hayırlısı olsun inşallah , Rabbim tez zmanda bebeğini getirsin sana

çok şaşırdım beyzacım ya neyse hayırlısı Allahtan ne diyelim ama kırmızıyı görene kadar bekleyelim derim

Saolasın juliacım yaa sizler olmasanız ne yapacağız bilmiyorum inşallah o günler hele bir gelsin istediğini yapabilirsin heheheh bende ikiz hamile kalıomuşum çocuklara toplu bakıcı tutarız artık hehehe

naber kızlar çalışmalar nasıl gidiyor bakiyim

naber cadı kız gözükmüyorsun özledim valla biz bıraktıgın gibiyiz irem hamile senin nasıl gidiyor hamilelik bebegin nasıl cinsiyeti belli oldumu..

beyzacım hayırlısı olsun canım inşallah mayısta gelir bebegin..
hilalcım hemen ekliyorum seni.. incir kurunde hayırlı olsun tatlım..

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yanımda olduğunuz için çok üzülmedim ama bigün gelecek meleğim biliyorum...

Canım tablon gözükmüyor...Sharing yazan yere tıkla tablonda solda kalıyor orda çıkan tabloda home.......... filan yazıyor ona tıkla çıkan tabloda yukarıdaki adresi yaz ...

Yok canım bu değil ateş tablonu aç orada solda sharing yazan yere getir mausenin ucunu sonrada home ile başlayana tıkla tablon çıkacak yine yukarıda bir kutunun içinde adresini göreceksin sonunda 2bd filan sayılı yazı var onu kopyala yapıştır buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…