canım Allah kavuştursun hayırlısıyla..
allah kavustursun canımcım evet zordur bilirim benim eşimde kısa dönem yapmıstı....olumunekankayizsmile hayırlı teskereler....turkbayragi turkbayragi
ss2302 nerdesin kızinsan haber verir kendinden merak ettim bende seni.. hayırlısı olsun listeye yazayımmı yoksa sileyimmi seni...
mügecim gözün aydın olsun bol bol hasret gider ailenle canım doktorum ama sen beni boşladın hamile degilim daha öpüyorum yigenime iyi bak
özlemcim hayırlısı olsun inşallah düşüş yerleşmedir...
sağol canım, hadi hayırlısı ile hamile haberlerinizi bekliyorum tez zamanda :))
cici kız, selam nasılsın? neler yapıyorsun?
ve yeni hamile arkadaşlarmızı julia, irem ve diğer arkadaşlar bir kez daha sevgiyle kucaklayıp öpüyorum sizleri.. dualarım sizinle...
Buarada Müge, Sabırsız80; nerelerdesin şeker, long time no see :)) öpüyorum seni, kucak dolusu sevgiler selamlar...
melek,pissstttt kız hiç merak etmedin mi beni?ve welcome , erkaymak ve umutbizimolsun .. keza... :)) öpüldünüz şekerler..
Olmuş canım. Ellerine sağlık, hayırlı olsun tablon. İnşallah bugün yükselir de güzel haberler alırız.
naber cadı kız gözükmüyorsun özledim valla biz bıraktıgın gibiyiz irem hamile senin nasıl gidiyor hamilelik bebegin nasıl cinsiyeti belli oldumu..
beyzacım hayırlısı olsun canım inşallah mayısta gelir bebegin..
hilalcım hemen ekliyorum seni.. incir kurunde hayırlı olsun tatlım..[/QUOTE
teşekkür edrim melekcim inş. hamile kalırımda incir kürü vesile olur
Beyza hayırlısı olsun canım. Bu hatalı testlerden nefret ediyoruz topluca. O markayı bi daha almamak lazım. Ama bu antreman diye düşünüyorum, bi dahaki aya ateş, test, bhcg hepsi süer olacak inşallah. Bu sayede bence Emelle konuş, yapılmayan testin varsa yaptır veya kendine iyi bir riskli gebelik doktoru bul. Ben de her ihtimale karşı öyle bi doktora gidicem.
Kızlar ben de biraz beklemedeyim. Doktorum perşembe bi daha test yap dedi beğenmedi değerimi, biliyordum zaten düşük olduğunu. Allah biliyor bakalım. Dua edin inşallah tutunur bebecik.eyvahedigeldismile:Saruboceq:
canım yükselir hiç kafana takma çok şükür düşük tehliken yokki düşük çıksın bence gayet normal ama sen yinede tedbiri elden bırakma derim en azından kafan rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?