Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Yok canım o degıl. Ana sayfanda solda sharing yazan yerin üstüne gel, ikinci secenek olan home page setup tıkla. Çıkan sayfada birşey değiştirmeden en altta SAVE veya OK falan gibi bişey yazar ona tıkla. Çıkacak sayfada Your Charting Home Page Web Address: yazanın altında http ile baslayan yeri buraya kopyala. Olmazsa sifreni bana ozelden gonder ben yaparım.

Beyza hayırlısı olsun canım. Bu hatalı testlerden nefret ediyoruz topluca. O markayı bi daha almamak lazım. Ama bu antreman diye düşünüyorum, bi dahaki aya ateş, test, bhcg hepsi süer olacak inşallah. Bu sayede bence Emelle konuş, yapılmayan testin varsa yaptır veya kendine iyi bir riskli gebelik doktoru bul. Ben de her ihtimale karşı öyle bi doktora gidicem.

Kızlar ben de biraz beklemedeyim. Doktorum perşembe bi daha test yap dedi beğenmedi değerimi, biliyordum zaten düşük olduğunu. Allah biliyor bakalım. Dua edin inşallah tutunur bebecik.eyvahedigeldismile:Saruboceq:

Amin canım, herkesin bir sırası vardir.. ben geçmisi okuyamadım, senin haberini bile göremedim, sen nasılsın? yükselir o değer inşallah.. inan çok sevindim... Allah kucağına almayı nasip etsin.. 1001 kere maşallah...

canım Allah kavuştursun hayırlısıyla..

sağol canım, hadi hayırlısı ile hamile haberlerinizi bekliyorum tez zamanda :))

allah kavustursun canımcım evet zordur bilirim benim eşimde kısa dönem yapmıstı....olumunekankayizsmile hayırlı teskereler....turkbayragi turkbayragi

cici kız, selam nasılsın? neler yapıyorsun?

ve yeni hamile arkadaşlarmızı julia, irem ve diğer arkadaşlar bir kez daha sevgiyle kucaklayıp öpüyorum sizleri.. dualarım sizinle...

Buarada Müge, Sabırsız80; nerelerdesin şeker, long time no see :)) öpüyorum seni, kucak dolusu sevgiler selamlar...

melek,pissstttt kız hiç merak etmedin mi beni? ve welcome , erkaymak ve umutbizimolsun .. keza... :)) öpüldünüz şekerler..

Melekcim saol.. Ne desen haklisin cok bosladim ama yine dd geceleri girip okuyorum ne olmus ne bitmis diye. Umarim gunduzleri gorusuruz

Ay canim benim saol. Iyiyim vallahi, aynen oyle oldu cok uzak kaldim buralara. Hem hamilelik hem tez isleri hem misafirlerden gunduzleri giremiyorm, gece de kimse olmuyor.. Sen nasilsin gorusmeyeli?? Yarin sabah girebilirsem gorusuruz belki.. Iyi bak kendine cokkk

ayyyy maşallah canım ticker yapmışsın ne güzel yeğenimizin büyüdüğünü takip edeceğizz Allahım hayırlsıyla doğurmanı nasip etsin

g.erkl yarın mı günün normalde ateşin adet öncesi mi düşer kademeli mi bence iyi düşmemiş çünkü

Günaydın hepinize

http://www.fertilityfriend.com/home/2da2f5

Ahanda tablom ağrım geçti çok şükür ama gaz böceği olmaktan sıkıldım yaw bağırsaklarımda ne var böyle anlamadım gitti.bide dün akıntım yoktu bugün kremsi ama koyu değil orta sarı bi akıntım oldu

Son düzenleme:

yükselmiş özlemcim inşş düşmeyecek 3 gün kaldı dimi ayyyydelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…