Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

iyiyiz hilal teyze galiba erkek olacak meleğim
dün karnıma top geldi çok korktum hastaneye gittik oradaki dr erkek bence kontrolumuz haftaya bakalım drum ne diyecek

bu ay 2 tane test aldım kızlar bu ay olmazsa diğer aya yaparım diye çünkü artık eczaneciden utanıyorum her ay test almaktan :kedi:

iyiyiz hilal teyze galiba erkek olacak meleğim
dün karnıma top geldi çok korktum hastaneye gittik oradaki dr erkek bence kontrolumuz haftaya bakalım drum ne diyecek

ayyy ne güzel Rabbim banada nasip etsin dikkat et kendine yiğenime bişey olmasın yoksa kurtulamazsın benden alsanaalsanasmile

ınşallah Emelcim.

Gerkl canım sana göre hala yüksek ama beklemeliyiz. Eğer adet görürsen -inş görmezsin- biliriz ki bu dereceler senin için adet habercisi.

Özlemcim ben de artık Julia gibi düşünüyorum sen 15. gün yumurtladın. FFdeki gününü kendin değiştirebilirsin istersen. Bunu yapmak istersen yardımcı olurum. 15. gün yumurtladıysan 6 DPOdasın ve beklenmeyen gününe 8 gün var. O halde de ateşin çok iyi.

Bu ay hıÇ ateŞlı hatun olamadım ama allahtan kıst yok Şımdılık yoksa ateŞım Çok Çıkardı

GÜnaydın canım benım hıÇ ateŞım yok Çokta ÜŞÜyorum bu ara bu ay benden bıŞı olmaz allah bılırde bu tabloya gÖre yok

Yok canım ben adet gÜnÜnde deĞılde ara kanamada baŞladım ya kÜre o yÜzden daha var benım 6-7 gÜn daha

hilalcim duam sizlerle her gece Rabbime kucağınıza sağlıklı hayırlı evlatlar nasip tez zamanda diye dua ediyorum

yükselmiş özlemcim inşş düşmeyecek 3 gün kaldı dimi ayyyydelikafadulden

Tatlım tabloya göre 3 gün ama benim beklenmeyenim 4 mayıs umutlanamıyorum ama ben yaa benim geçen ayda yüksek ateşle adet oldum ne zaman günüm geçer ozaman ümitlenebilirim

Canım benım en erken 15 mayıs gıbıme gelıyo 7 nısanda oldum 13 de tekrar kanama oldu kıst gıtmıŞtı

hilalcim duam sizlerle her gece Rabbime kucağınıza sağlıklı hayırlı evlatlar nasip tez zamanda diye dua ediyorum

ALLAH razı olsun canım çok saol emelim valla sizin dularınızla biz morel buluyoruz rahatlıyoruz inanki hiç tanımadığın görmediğin insan sana dua ediyor bu ne kadar güzel bişey anlatamam

Hilalcim buraya ateş tablonu koyarsan ben yaparım. Mirage canım solda sharing var oraya tıkla ikinci seçenek Homepage Set up seçeneğini tıkla. Çıkan sayfada en altta SAVE veya OK olmalı ona tıkla, yeni açılan sayfanın en üstünde sonu 2abc falan gibi biten bi adres var onu buraya kopyala.

Nasıl değiştircem canım yada gerek varmı acaba?Beni stres yaptı ayol bu ff dün resmen adet olucam sandım ff ye göre beklenmeyen bugündü ya hehehhee bence ben 2 kere yumurtladım heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…