Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

canım senin incir kürün bittimi bugün 21. günün

Senin için tablo yapmak isterdim ama banada julia yaptı saolsun ilk açımınıda eşim yapmıştı keşke anlasamda sana yardım edebilsem üye olabilsen ben sana değerleri girerdim

Oldumu kızlar Şımdı gÖzÜkÜyomu tablo gerÇı bıŞı yok ama bu arada kızlar benım adım serap

evt iremcim haklısın ben şimdi vakit kaybetmeden kendime bi dr bulayım acaba üniversite hastanesine falan mı gitsem belki ek tahliller isterler falan? çünkü bu tahliller her hastanede yapılmıyomuş dr bana öyle söylemişti.

Oldumu kızlar Şİmdİ gÖzÜkÜyomu tablo gerÇİ bİŞİ yok ama bu arada kızlar benİm adım serap

evet serap görünüyor ama bunun derece yöntemi farklı galiba iremcim bir bakarmısın serap ın tablosuna

daha ateş ölçmeye başlamadım dedim 10. günden itibaren başlayayım ölçmeye

Senin için tablo yapmak isterdim ama banada julia yaptı saolsun ilk açımınıda eşim yapmıştı keşke anlasamda sana yardım edebilsem üye olabilsen ben sana değerleri girerdim

üyeyim özlemcim ingilizce bilmiyorumki o yüzden çok zorlanıyorum

Beyza cım eğer sana uygunsa çapaya git derim hocalara sadece muayene ücreti ödüyorsun her tahlili yapıyorlar istersen bir arayıp danış

daha ateş ölçmeye başlamadım dedim 10. günden itibaren başlayayım ölçmeye

üyeyim özlemcim ingilizce bilmiyorumki o yüzden çok zorlanıyorum

üyeysen sorun değil ben senin ölçümlerini girerim merak etme

g.erkl yarın mı günün normalde ateşin adet öncesi mi düşer kademeli mi bence iyi düşmemiş çünkü

geçen ay 26.gün adet olmuştum ve ateşim3gün önce düşmeye başladı.şimdi nasıl olacak bilmiyorum...30.gündeyim bugün

evet canım ateşim yüksek değil ama bana göre yüksek ,,düşmedi,,bu arada sabah test yapayım dedim aynı seninki gibi çıktı çok silik 2.çizgi????şimdide karnım ağrıyo.tuvalete gitmeye korkuyorum.inşallah vardır bişey

Mirage ben senin tablonu göremiyorum.

Özlemcim şimdi ana sayfanda canım Tablonun altında Ovulatıon Detector diye bi kısım var. Orada Method yazan yerin altında Tuning/Override yaziyor oraya tikla canim. Cikan sayfada Ovulation day yazan yerde sende 10 yaziyordur, sen onu 15 yap, override denen tusa tikla. Emin misiniz diye sorarsa YES de. O zaman cizgilerin 15te birlesecek.

niye gözükmüyoki ya nasıl olucak şincik bu ben tıklayınca görüyom ama nasıl düzelticem

Mirage gordum canim. Cok guzel, hayirli olsun. Yalniz cok eksik gun oldugu icin biraz beklemek gerekebilir yani FF hemen algilamayabilir.

Eeee Gerkl o zaman olabilir ya. Silik cizginin hafif pembesi varsa ve 5-10 dakikada ciktiysa umutlanabiliriz. Sen yarin sabah da test yap. Ayaklarini sicak tut. Ayy hadi insallah. Benim hala arada oluyyor adet gibi kramplarim ama azaliyor.

evet canım ben bidahaki ay başlıyodum ateş ölçmeye ama kistle birlikte adet üstüne adet gibi oldum daha adetime çok var gibi geliyo ben 15 mayıs diye bekliyorum en azından bu ay ateşim hangi seyirlerde öğrenmiş olucam

adet ağrısı gibi olması normal canım çünkü çok benziyor çizgi çıkmışsa vardır inan genelde yanılmıyor ama yarını bekleyelim tedbir olsun yarın da test yaparsın koyulaşır canım inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…