- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
canım senin incir kürün bittimi bugün 21. günün
Beyza hayırlısı olsun canım. Bu hatalı testlerden nefret ediyoruz topluca. O markayı bi daha almamak lazım. Ama bu antreman diye düşünüyorum, bi dahaki aya ateş, test, bhcg hepsi süer olacak inşallah. Bu sayede bence Emelle konuş, yapılmayan testin varsa yaptır veya kendine iyi bir riskli gebelik doktoru bul. Ben de her ihtimale karşı öyle bi doktora gidicem.
Kızlar ben de biraz beklemedeyim. Doktorum perşembe bi daha test yap dedi beğenmedi değerimi, biliyordum zaten düşük olduğunu. Allah biliyor bakalım. Dua edin inşallah tutunur bebecik.eyvahedigeldismile:Saruboceq:
Oldumu kızlar Şİmdİ gÖzÜkÜyomu tablo gerÇİ bİŞİ yok ama bu arada kızlar benİm adım serap
Hilalcim buraya ateş tablonu koyarsan ben yaparım. Mirage canım solda sharing var oraya tıkla ikinci seçenek Homepage Set up seçeneğini tıkla. Çıkan sayfada en altta SAVE veya OK olmalı ona tıkla, yeni açılan sayfanın en üstünde sonu 2abc falan gibi biten bi adres var onu buraya kopyala.
Senin için tablo yapmak isterdim ama banada julia yaptı saolsun ilk açımınıda eşim yapmıştı keşke anlasamda sana yardım edebilsem üye olabilsen ben sana değerleri girerdim
evt iremcim haklısın ben şimdi vakit kaybetmeden kendime bi dr bulayım acaba üniversite hastanesine falan mı gitsem belki ek tahliller isterler falan? çünkü bu tahliller her hastanede yapılmıyomuş dr bana öyle söylemişti.
evet serap görünüyor ama bunun derece yöntemi farklı galiba iremcim bir bakarmısın serap ın tablosuna
daha ateş ölçmeye başlamadım dedim 10. günden itibaren başlayayım ölçmeye
üyeyim özlemcim ingilizce bilmiyorumki o yüzden çok zorlanıyorum
g.erkl yarın mı günün normalde ateşin adet öncesi mi düşer kademeli mi bence iyi düşmemiş çünkü
İnşallah Emelcim.
Gerkl canım sana göre hala yüksek ama beklemeliyiz. Eğer adet görürsen -inş görmezsin- biliriz ki bu dereceler senin için adet habercisi.
Özlemcim ben de artık Julia gibi düşünüyorum sen 15. gün yumurtladın. FFdeki gününü kendin değiştirebilirsin istersen. Bunu yapmak istersen yardımcı olurum. 15. gün yumurtladıysan 6 DPOdasın ve beklenmeyen gününe 8 gün var. O halde de ateşin çok iyi.
üyeysen sorun değil ben senin ölçümlerini girerim merak etme
Şİmdİ oldu galİba dereceyİ dÜzeltmemİŞİm
mirage ben senin tablonu göremiyorum.
özlemcim şimdi ana sayfanda canım tablonun altında ovulatıon detector diye bi kısım var. Orada method yazan yerin altında tuning/override yaziyor oraya tikla canim. Cikan sayfada ovulation day yazan yerde sende 10 yaziyordur, sen onu 15 yap, override denen tusa tikla. Emin misiniz diye sorarsa yes de. O zaman cizgilerin 15te birlesecek.
evet canım oldu
mirage gordum canim. Cok guzel, hayirli olsun. Yalniz cok eksik gun oldugu icin biraz beklemek gerekebilir yani ff hemen algilamayabilir.
Eeee gerkl o zaman olabilir ya. Silik cizginin hafif pembesi varsa ve 5-10 dakikada ciktiysa umutlanabiliriz. Sen yarin sabah da test yap. Ayaklarini sicak tut. Ayy hadi insallah. Benim hala arada oluyyor adet gibi kramplarim ama azaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?