çok teşekkür ederim özlemcim ya
Mirage gordum canim. Cok guzel, hayirli olsun. Yalniz cok eksik gun oldugu icin biraz beklemek gerekebilir yani FF hemen algilamayabilir.
Eeee Gerkl o zaman olabilir ya. Silik cizginin hafif pembesi varsa ve 5-10 dakikada ciktiysa umutlanabiliriz. Sen yarin sabah da test yap. Ayaklarini sicak tut. Ayy hadi insallah. Benim hala arada oluyyor adet gibi kramplarim ama azaliyor.
Mirage ben senin tablonu göremiyorum.
Özlemcim şimdi ana sayfanda canım Tablonun altında Ovulatıon Detector diye bi kısım var. Orada Method yazan yerin altında Tuning/Override yaziyor oraya tikla canim. Cikan sayfada Ovulation day yazan yerde sende 10 yaziyordur, sen onu 15 yap, override denen tusa tikla. Emin misiniz diye sorarsa YES de. O zaman cizgilerin 15te birlesecek.
canım teşekkür edecek bişey yokinşallah ben girerim elim sana uğurlu gelir bu ay hamiş olursun inşallah inşallah inşallah
Beyza cım eğer sana uygunsa çapaya git derim hocalara sadece muayene ücreti ödüyorsun her tahlili yapıyorlar istersen bir arayıp danış
özlem tablonu düzlettin mi
tekrar ekle yeni halini
şimdi baktım sitesinden istanbul ünv. tıp fakültesi ordan da randevu almak sorun olacak heralde acaba özel muayenesini bulup gitsem o nasıl olur bilgisi olan var mı kızlar şu ünv hastanelerinde benim konuyla ilgili uzman bi dr
canım teşekkür edecek bişey yokinşallah ben girerim elim sana uğurlu gelir bu ay hamiş olursun inşallah inşallah inşallah
http://www.fertilityfriend.com/home/2da2f5
emel cim yeni tablo bütün hamişler baksın uğur gelsin tabloma heheheh zaten juliacım saolsun girdi değerlerimi ilk olarak şimdide iremcim yardım etti sen de şimdi bir incele onların hamişlikleri banada bulaşsın Allah ım nolurrrr
inş. özlemcim 10. günü ölçmeye başlıyacağım daha erken 7. günümdeyim
Özlem sen nereye gİdİyosun doktora canım İstanbullu arkadŞalar sİz hangİ doktorlara gİdİyosunuz memnunmusunuz
Ozlem normal o. FFnin gununu iptal ettigini belli etmek icin. Ama simdi daha mantikli oldu bence. Hadi hayirlisi. Insallah son olur.
Gerkl su anda yaparsan kan testini degerin dusuk de cikabilir, yani oyle gorursen endiselenme canim.
Hilal ben sana yaparim dedim atesini yaz dedim niye gormuyoon kizzz
Beyza canim ozeline git bence. Daha iyi ilgileniyorlar, testlerin gene hastanede olur, sonuc gostermeye para almiyorlar. Daha ilgili olurlar.
Prenses hadi bakalim yukselmesi guzel. Bu kadar gec yerlesme olur mu? Olabilir ama gec yerlesme olur ve de idrar testinde cikmasi gecikir. Dur bakalim insallah bi gunun gecsin de.
canım ben beylikdüzü medicana hastanesine gidiyorum doktorum tüp bebek uzmanı doç dr. Selman şahin çok memnunum kendisinden özel hastane olmasına rağmen para için gereksiz şeyler istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?