Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

bende çok umutlandım ama eşime söylemedim sonra hüsrana uğrarsa kötü olur.bugün adet olmazsam okuldan çıkışta test yaptırırım belki...inşallah yaa

http://www.fertilityfriend.com/home/2da2f5
yaptım canım sağolasın fakat çizgi mavi sizinki gibi kırmızı değil ayrıca kesik değil düz normalmi bunlar

Beyza cım eğer sana uygunsa çapaya git derim hocalara sadece muayene ücreti ödüyorsun her tahlili yapıyorlar istersen bir arayıp danış

şimdi baktım sitesinden istanbul ünv. tıp fakültesi ordan da randevu almak sorun olacak heralde acaba özel muayenesini bulup gitsem o nasıl olur bilgisi olan var mı kızlar şu ünv hastanelerinde benim konuyla ilgili uzman bi dr

canım ben oraya endokrin için gidiyorum eğer acelen yoksa 3 ünde randevum var senin için sorarım ama bence sen telle bir ara öğren bende gittiğimde özel muayenesi varmı öğrenirim sen onlara derdini bi anlat hangi doktoru önerecekler doktorların hepsi prof ve çok şekerler

opuyorumnanaktan
canım teşekkür edecek bişey yokinşallah ben girerim elim sana uğurlu gelir bu ay hamiş olursun inşallah inşallah inşallah

juliacım banada yaparmısın tablo lütfen banada hamileliğin bulaşsın :)

Özlem sen nereye gıdıyosun doktora canım ıstanbullu arkadŞalar sız hangı doktorlara gıdıyosunuz memnunmusunuz

selam kızlar herkese günaydın dün değerlerimi yazmıştım ve dün düşüş olmuştu ama bugün tekrar yükselişe geçti sizce bu dünkü düşüş yerleşme düşüşü olabilirmi yada bu kadar geç yerleşme olurmu

1. gün --------------- ölçmedim malesef
2. gün ----36,5
3.gün ---- 36,4
4. gün --- 36,4
5. gün ----36,4 çalşma :hulya:
6. gün --- 36,1
7.gün ---- 36,0 çalışma :hulya:
8.gün ---- 36,0
9.gün ---- 36,0 çalışma :hulya:
10.gün -- 36,1
11.gün -- 36,2 çalışma :hulya:
12.gün -- 35,9
13.gün -- 35,9 çalışma :hulya:
14.gün -- 36,1
15.gün -- 36,0 çalışma :hulya:
16.gün -- 36,1 çalışma :hulya:
17.gün -- 36,0 çalışma :hulya:
18.gün -- 36,2
19.gün -- 36,1
20.gün -- 36,2 çalışma :hulya:
21.gün -- 36,3
22.gün -- 36,4 çalışma :hulya:
23.gün -- 36,4
24.gün -- 36,5
25.gün -- 36,4
26.gün -- 36,6
27.gün -- 36,5
28.gün -- 36,3
29.gün -- 36,6
30.gün
31.gün tabloya göre regl tarihim

Ozlem normal o. FFnin gununu iptal ettigini belli etmek icin. Ama simdi daha mantikli oldu bence. Hadi hayirlisi. Insallah son olur.

Gerkl su anda yaparsan kan testini degerin dusuk de cikabilir, yani oyle gorursen endiselenme canim.

Hilal ben sana yaparim dedim atesini yaz dedim niye gormuyoon kizzz

hahhh işte özlem dediğim gibi 15.gün kesin tatlım artık 8 gün daha bekleyeceğiz sanırım 5-6 mayıs beklenmeyen günün

Özlem sen nereye gİdİyosun doktora canım İstanbullu arkadŞalar sİz hangİ doktorlara gİdİyosunuz memnunmusunuz

Canım ben beylikdüzü medicana hastanesine gidiyorum doktorum tüp bebek uzmanı doç dr. selman şahin çok memnunum kendisinden özel hastane olmasına rağmen para için gereksiz şeyler istemiyor.

Beyza canim ozeline git bence. Daha iyi ilgileniyorlar, testlerin gene hastanede olur, sonuc gostermeye para almiyorlar. Daha ilgili olurlar.

Prenses hadi bakalim yukselmesi guzel. Bu kadar gec yerlesme olur mu? Olabilir ama gec yerlesme olur ve de idrar testinde cikmasi gecikir. Dur bakalim insallah bi gunun gecsin de.

kaydirigubbakcemile3 ateş ölçmedimki daha 10. günü başlıyacağım o zaman söyleyeyim dedim

anladım canım çok sağol zaten testi hemen yapmayı düşünmüyorum 1 hafta sonra falan yaparım malum diğer aylarda gecikmelerim olduğu için ama inş. güzel bi sonuçla sonuçlanır:CüvCüv:

canım ben beylikdüzü medicana hastanesine gidiyorum doktorum tüp bebek uzmanı doç dr. Selman şahin çok memnunum kendisinden özel hastane olmasına rağmen para için gereksiz şeyler istemiyor.

bende avcılar hospitala gidiyorum ondan önce özel muayneye gidiyodum onun önceside doğan hastanesi hiç kimseye tavsiye etmem şimdiki doktorum iyide kist çıksın hemen doğ.kont.hapı veriyo zaten çok yavaş çalışıyo dahada temeblleşiyolar hele bu kistimde 2 kutu verdi 10 günde soğn suyuyla attım kisti içmedim hapı sürekli doktor değiştirmekte istemiyorum artık sonunda birsene hiç doktora gitmeyeceğim tüp bebk yapıcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…