Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

19.gün -- 36,1
20.gün -- 36,2 çalışma :hulya:
21.gün -- 36,3
22.gün -- 36,4 çalışma :hulya:
23.gün -- 36,4
24.gün -- 36,5
tatlım sen 17.günde değil 19.gün yumurtlama olmuş 20.gün çatlamış ve ateşin yükselişe geçmiş senin günü 31.gün değil 33 .gün olacak bariz o gün olmuş canım maşallah çalışman olmuş günü de yakalamışsın

İnşallah iremcim Allah büyük hayırlısıysa olacak elbet

hahhh işte özlem dediğim gibi 15.gün kesin tatlım artık 8 gün daha bekleyeceğiz sanırım 5-6 mayıs beklenmeyen günün

walla düzeldim bak bugün sayenizde Allah razı olsun hepinizden dün çok depresif olmuştum yaa

Daha dur bakalım ne öle tüp bebek falan sen o aşamaya gelmedinki canım bak bu doktorum çok iyi bir de eşi var aysun hanım onada gidebilirsin ssk da geçio hastanede ben yumrta takibi için gittim eşimde sperm düşüklüğü olduğu için yapmadı başkası olsa para kazanmak için yapardı birde anlatımları öle hoşki seni çok rahatlatıo ben doktorda evliliğimin 1. ayında ufak bir operasyon da oldum oyüzden memnunum gitmek istersen gideceğin gün bende gelirim seninle :) doktorun adını yanlış yazmışım canım ya selman laçin olacak.internettede araştır bak

Son düzenleme:
ha kızlar illerimizin dr yazalım mı mesela başlıyorum
adana tüp bebek ve riskli gebelik uzmanı CÜNEYT EVRÜKE çok memnunum adananın en iyisidir için iyi bilginize akdeniz bölgesi için
antepten maraştan hataydan mersinden hatta daha uzaklardan hastası oluyor
sinem herhangi bişey için onu arasan bile cevap verir

canım bilmiyorumki tabloya göre 14 gün olmuş yumurtlamam çizgi o zaman çıkmış tam olarak bilemiyorum yani belkide dediğin gibidir evet çalışmalar oldu ama artık gerisi Rabbime kalmış inş. o düşüte yerleşme düşüşüdür bakalım bekliyip görücez

slm kızlar nasılsınız
loveli+, Ozlemyalcinkaya, g.erkl, Hilal24, prensesss016, nevetna

günaydın taze anne adyı seni burdan çok takip ettim ve bende adım gibi emindim senin hamile olduğundan hatta senin bu kadar çalışmaların beni gaza getirdi bende bu ay çok çalıştım kaydirigubbakcemile3

irem sen de prensesin tablosuna baksana değil mi bariz günü belli

canım irem baktıda dün çok açık belli 17. gün yumurtlamışsın dedi

valla canım ben geçen sene ilk ayında değilde 2 ayında tüp bebk dedim doktoruma ozaman ev falanda almamıştım keşke yapsaymışım çok stres yapıyorum ben olan yumoşlar olmuyo olanlar çatlamıyo bu ay geçsin özlemciğim olmazsa bidahaki ayda senin doktoruna giderim

17.gün -- 36,0 çalışma :hulya:
18.gün -- 36,2
19.gün -- 36,1
20.gün -- 36,2 çalışma :hulya:
21.gün -- 36,3
22.gün -- 36,4 çalışma :hulya:
23.gün -- 36,4
24.gün -- 36,5
25.gün -- 36,4
26.gün -- 36,6
27.gün -- 36,5
28.gün -- 36,3

canım 17.gün ateşin düşmüş ertesi gün yükselmiş sonra yine düşmüş
yumurtlama olmuş diyebilmemiz için düşen ateşinden itibaren en az 3 gün yüksek olmalı
şimdi 18..güne bakalım ateşin 36.2
ertesi g-n yani 19.gün düşmüş ve ertesi günden itibaren 6 gün yükselmiş bu da sen yumurtlamışsın demek
ama sen bilirsin bence sen 19.gün yumurtladın 20.gü çatladı ama sen bilirsinboshayallersmile

mirage incir ve havuç kürü yap o vakit yumurtanın çatlaması için kuulanılıyor
bir ara julia kıtır kıtır havuç yiyordu

beyza testi yeniledin mi
neşeyi biliyorsun onda da önce kantestinde çççıkmadı hatta bişey içti adeti sökülsün diye ısrar ettik yapsın diye yaptı ve değer yükselmişti sen de eğer adetin gelmediyse yapsana ne kaybedersin

istanbul ünv demi senin gittiğin canım bi öğrenirsen bu konuda uzman dr bide muayenehanesi varsa onu da öğrenirsen sana çok dua ederim canım :)

Beyza canim ozeline git bence. Daha iyi ilgileniyorlar, testlerin gene hastanede olur, sonuc gostermeye para almiyorlar. Daha ilgili olurlar.

evt ya ilgilensinler istiyorum

canım sen avcılarda kime gidiyosun o hastane bana da çok yakın memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…