Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

mirage incir ve havuç kürü yap o vakit yumurtanın çatlaması için kuulanılıyor
bir ara julia kıtır kıtır havuç yiyordu

evet canım karışık kaynatıyom canım hilal demişti onuda kıtır kıtır yiyem,iyorum midem hassas yada suyunu sıkıp içeyim havucun

Günaydın kızlar ,benim bebiş kendini gösterdi artık,yavaş yavaş tansiyon düşüklüğü mide bulantısı başlıyor galiba,bugün elim ayağım titriyor, çok halsizim ,inşallah daha da kötü olmam.

Özlem tablon şimdi daha güzel görünüyor ,inş bebekle sonuçlansın :)
Hilal ölç değerlerini özelden şifrenle beraber yolla ırem de ben de düzenlemesini yaparız :)
Emel evet ben kıtır kıtır yedim şimdi hep bana tüp bebk mi diye soruyorlar yok diyorum havuç yedim :) ))

evet canım mantıklı olan senin anlattığın öyle olabilir zaten diyorumya o internette yaptığımz tablo çıkarddı 17. günde çizgiyi artık hayırlısı canım farketmez yani yeterki bebek gelmiş olsunda sonunda o zaman ben bugün 12. günde değilde 10. gündeyim ve dün yerleşme olmuşsa 9. gün olmuş oluyooo ayyy hadi inş. :Saruboceq:

canım kadım daoğum nil bilgen diye bi doktor çok yoğun ama o yüzden çok ilgilenemiyo gibime geliyo 6da olan randevumuza 7-7,30 ta giriyoz o yüzden yumoş takbine zaten hiç başlamadım o zmanda ayda bir çağıracaksa gitmem benimkiler yavş büyüyo ve geç çatlıyo diğer gittiğim doktorlardan biliyom ama bu doktorda henüz o mertebeye erişemedim tekrarlayan kistlerim oldu 2 defa 1 ayda rahim filmi çekildi

Welcome ın değerini de merak ettim bugün artık yükselecek inşallah
Dolunay da girmiyor hiç buraya

hehehe tüp bebek değil havuç ler ooooonlar
canım aç kalınca ben de öyle oluyorum valla bişey atıyoum ağzıma sen de böyle yap aman tansiyonuna dikkat et fenaşlaştım ben hatta ders anlatıyorum o halde
ben bulantılara alışım gastrit sağolsun 3 ay aralıksız başım döndü çıkardım o zmanlar serum yiyordum sadece çünkü su bile içemiyordum 3 ay sonunda ilk istediğim domates ekmek oldu

evet canım hatta 10.gün hehehehe hadi inşallah güzel haber alacağız olumunekankayizsmile

ırem senin değerin bence çok iyi ,neden düşük buldu acaba? H:er gün ikiye katlanacak çok güzel bir değere ulaşacak Allahın izniyle :)

Emel ben de geçen sene 9 ay boyunca mide krampları yaşadım hem de kusarak her gece acildeydik ama kimse safra kesem olduğunu anlayamadı en sonunda bir doktor artık ağrım geçmeyince safra kesesi olabilir dedi ve buscopan yaptı ağrım hemen geçti ben diğer ay ameliyat oldum ,o günden beri midem iyi ama geçen hafta tabi bebkle beraber gaz başladı midemde,şimdi de gözüm kararıyor ben çok yemek yiyorum,inş çok kilo almam bakalım :)

havucun suyunu içsek aynı şey olmazmı aceppp bende hem gastrit hemde reflü var

Tamam canım ÇıĞ ÇıĞ yesem Çok aĞrı yapar ama ıÇsem daha az aĞrısını Çekerım deneyeyım bu hafta yapamam taŞınma telaŞından dolayı ama ÖĞlenlerı ıŞyerıne sÖyleyeyım

inş canım Rabbim tün isteyenler versin inş.:Saruboceq:

bizim bi arkadaşda ona gidiyomuş da dediğin gibi çok yoğunmuş acaba pıhtılaşma hakkında uzmanlığı falan var mıdır yaa bi kere bi gitsem mi acaba

Beyzacım tabiki öğrenirim senin tam olarak problemin ne?kendin daha iyi anlatırsın bir telefon aç görüş tatlım ona göre doktor araştırayım ben sana.Ayrıca beylikdüzü medicana gel istersen avcılarla arası uzak değil hem bayan hem erkek doktor var onlarda konularında çok uzmanlar selman bey yeni geldi kongreden eşi aysun hanımda süper bi doktor hangiini istersen ayarlayabilirim

Amin canımmm.Dikkat et kendine canım bol sıvı al akşamlarıda dinlen eee 3 tane bebe taşımak kolay değil ayyy yazarken bile heyecanlı yaa

bizim bi arkadaşda ona gidiyomuş da dediğin gibi çok yoğunmuş acaba pıhtılaşma hakkında uzmanlığı falan var mıdır yaa bi kere bi gitsem mi acaba

canım doktor iyi gerçekten bu konuda bişi diyemem ama çok yoğun ya o yüzden ben alıştım diğer doktorlara hafatda 2-3 kere gitmeye istediğim saatte aramaya bunda öyle bişi olmuyo pek ama benide başka topicteki bi arkadaş yönlendirdi şimdi topicte 3 kişi aynı doktora gidiyoz hepimiz memnunuz muaynesi 52 tl

irem sana dr isimleri attım msj olarak
beyza kan pıhtılaşmasındakilere sor-sana balım onlar bu konudaki dr gidiyorlar bebeğim

irem sen de prensesin tablosuna baksana değil mi bariz günü belli

Valla ben diyeceğimi dedim, kenar çekildim. Ayy aklıma Avrupa Yakasındaki teyze geldi neydi. Valla Emelcim bence 17. gün. Haklısın yumurtladıktan son ra 3 gun yuksek gıtmelı ama yumurtlama gununden en az 0.1 derece. 19. gün 36.1e düşmüş ama 36.1 yine de 36dan büyük. Benim de iki ay öyle olmuştu hatta bu ay da var sanırım, yumurtalamdan sonra 2. gun hafif düşmüştü. Ama bunlar teknik şeyler, ne önemi var, önemli olan bebiş geeeelsssiiiiiiin.

Havuç bebek :)))))

İrem senin değerin bence çok iyi ,neden düşük buldu acaba? H:er gün ikiye katlanacak çok güzel bir değere ulaşacak Allahın izniyle :)

Ya gıcık işte kadın gıcıııkkk. ben buna ilk gittim hiçbir belirtim yokken bana pko olabilirsin dedi yaaa. Negatif insan.

irem sana dr isimleri attım msj olarak
beyza kan pıhtılaşmasındakilere sor-sana balım onlar bu konudaki dr gidiyorlar bebeğim

Sağol caaanım. Bakıyorum.

Meeelleeeekk hemen tablonu yükleee :))
Meleeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk nerdesin yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…