- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
mirage incir ve havuç kürü yap o vakit yumurtanın çatlaması için kuulanılıyor
bir ara julia kıtır kıtır havuç yiyordu
17.gün -- 36,0 çalışma :hulya:
18.gün -- 36,2
19.gün -- 36,1
20.gün -- 36,2 çalışma :hulya:
21.gün -- 36,3
22.gün -- 36,4 çalışma :hulya:
23.gün -- 36,4
24.gün -- 36,5
25.gün -- 36,4
26.gün -- 36,6
27.gün -- 36,5
28.gün -- 36,3
canım 17.gün ateşin düşmüş ertesi gün yükselmiş sonra yine düşmüş
yumurtlama olmuş diyebilmemiz için düşen ateşinden itibaren en az 3 gün yüksek olmalı
şimdi 18..güne bakalım ateşin 36.2
ertesi g-n yani 19.gün düşmüş ve ertesi günden itibaren 6 gün yükselmiş bu da sen yumurtlamışsın demek
ama sen bilirsin bence sen 19.gün yumurtladın 20.gü çatladı ama sen bilirsinboshayallersmile
istanbul ünv demi senin gittiğin canım bi öğrenirsen bu konuda uzman dr bide muayenehanesi varsa onu da öğrenirsen sana çok dua ederim canım :)
evt ya ilgilensinler istiyorum
canım sen avcılarda kime gidiyosun o hastane bana da çok yakın memnun musun?
hehehe tüp bebek değil havuç ler ooooonlarGünaydın kızlar ,benim bebiş kendini gösterdi artık,yavaş yavaş tansiyon düşüklüğü mide bulantısı başlıyor galiba,bugün elim ayağım titriyor, çok halsizim ,inşallah daha da kötü olmam.
Özlem tablon şimdi daha güzel görünüyor ,inş bebekle sonuçlansın :)
Hilal ölç değerlerini özelden şifrenle beraber yolla İrem de ben de düzenlemesini yaparız :)
Emel evet ben kıtır kıtır yedim şimdi hep bana tüp bebk mi diye soruyorlar yok diyorum havuç yedim :) ))
evet canım mantıklı olan senin anlattığın öyle olabilir zaten diyorumya o internette yaptığımz tablo çıkarddı 17. günde çizgiyi artık hayırlısı canım farketmez yani yeterki bebek gelmiş olsunda sonunda o zaman ben bugün 12. günde değilde 10. gündeyim ve dün yerleşme olmuşsa 9. gün olmuş oluyooo ayyy hadi inş. :Saruboceq:
hehehe tüp bebek değil havuç ler ooooonlar
canım aç kalınca ben de öyle oluyorum valla bişey atıyoum ağzıma sen de böyle yap aman tansiyonuna dikkat et fenaşlaştım ben hatta ders anlatıyorum o halde
ben bulantılara alışım gastrit sağolsun 3 ay aralıksız başım döndü çıkardım o zmanlar serum yiyordum sadece çünkü su bile içemiyordum 3 ay sonunda ilk istediğim domates ekmek oldu
evet canım hatta 10.gün hehehehe hadi inşallah güzel haber alacağız olumunekankayizsmile
canım kadım daoğum nil bilgen diye bi doktor çok yoğun ama o yüzden çok ilgilenemiyo gibime geliyo 6da olan randevumuza 7-7,30 ta giriyoz o yüzden yumoş takbine zaten hiç başlamadım o zmanda ayda bir çağıracaksa gitmem benimkiler yavş büyüyo ve geç çatlıyo diğer gittiğim doktorlardan biliyom ama bu doktorda henüz o mertebeye erişemedim tekrarlayan kistlerim oldu 2 defa 1 ayda rahim filmi çekildi
istanbul ünv demi senin gittiğin canım bi öğrenirsen bu konuda uzman dr bide muayenehanesi varsa onu da öğrenirsen sana çok dua ederim canım :)
evt ya ilgilensinler istiyorum
canım sen avcılarda kime gidiyosun o hastane bana da çok yakın memnun musun?
Günaydın kızlar ,benim bebiş kendini gösterdi artık,yavaş yavaş tansiyon düşüklüğü mide bulantısı başlıyor galiba,bugün elim ayağım titriyor, çok halsizim ,inşallah daha da kötü olmam.
Hilal ölç değerlerini özelden şifrenle beraber yolla İrem de ben de düzenlemesini yaparız :)
Emel evet ben kıtır kıtır yedim şimdi hep bana tüp bebk mi diye soruyorlar yok diyorum havuç yedim :) ))
bizim bi arkadaşda ona gidiyomuş da dediğin gibi çok yoğunmuş acaba pıhtılaşma hakkında uzmanlığı falan var mıdır yaa bi kere bi gitsem mi acaba
irem sen de prensesin tablosuna baksana değil mi bariz günü belli
Günaydın kızlar ,benim bebiş kendini gösterdi artık,yavaş yavaş tansiyon düşüklüğü mide bulantısı başlıyor galiba,bugün elim ayağım titriyor, çok halsizim ,inşallah daha da kötü olmam.
İrem senin değerin bence çok iyi ,neden düşük buldu acaba? H:er gün ikiye katlanacak çok güzel bir değere ulaşacak Allahın izniyle :)
irem sana dr isimleri attım msj olarak
beyza kan pıhtılaşmasındakilere sor-sana balım onlar bu konudaki dr gidiyorlar bebeğim
Meleeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk nerdesin yaaa.Meeelleeeekk hemen tablonu yükleee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?