Beyzacım tabiki öğrenirim senin tam olarak problemin ne?kendin daha iyi anlatırsın bir telefon aç görüş tatlım ona göre doktor araştırayım ben sana.Ayrıca beylikdüzü medicana gel istersen avcılarla arası uzak değil hem bayan hem erkek doktor var onlarda konularında çok uzmanlar selman bey yeni geldi kongreden eşi aysun hanımda süper bi doktor hangiini istersen ayarlayabilirim
canım doktor iyi gerçekten bu konuda bişi diyemem ama çok yoğun ya o yüzden ben alıştım diğer doktorlara hafatda 2-3 kere gitmeye istediğim saatte aramaya bunda öyle bişi olmuyo pek ama benide başka topicteki bi arkadaş yönlendirdi şimdi topicte 3 kişi aynı doktora gidiyoz hepimiz memnunuz muaynesi 52 tl
irem sana dr isimleri attım msj olarak
beyza kan pıhtılaşmasındakilere sor-sana balım onlar bu konudaki dr gidiyorlar bebeğim
geldim iremcim juliacım ateşim bugun 36.6 düştüyarın 36.4 sonra36.2 adet olucam ben sanırım kızlar hayırlısı..
Yoo ben hiç öyle sanmıyorum orası belli olmaz. Yarın bir daha yükselsin ve seni şaşırtsın inşallah
Melek sen bu tabloya mı bu yorumu yaptın ya ,yapmaaaaaa :)
Melek bir de senin ovulasyon testiyle mi gününü belirlemiştin? bence senin bugün dpo 10 yani daha 4 günün var ,tablonun da genel seyrine bakılırsa genel bir yükselme ve hatta yerleşme düşüşü bile var,yarın bir derece daha düşüp ertesi gün yükselebilir onu beklerim ben :) bence moralini bozacak hiç bişey yok tabloda eski tablolarına kıyasla farklı ,maşallah maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?