Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

çok sağol canım benim bende bi araştırayım o zaman sanırım dr perinotoloji uzmanı olmalı

hımm yaa yoğun olmasa ne güzel olurdu yaa bende dr ilgiye çok önem veriyorum sırf bu yüzden sayısını hatırlayamadığım kadar çok dr değiştirdim

irem sana dr isimleri attım msj olarak
beyza kan pıhtılaşmasındakilere sor-sana balım onlar bu konudaki dr gidiyorlar bebeğim

canım ordakilere sordum da cvp vermediler ist da olan yok heralde

Aaa Beyza bak ne diycem sana, Mirage sana da yarayabilir. Bundan aylar önce bir testimde FSH yüksek çıkmıştı. Moralim bozuktu. Tam da o aralar Doktorum başlamıştı. ınternetten sitesine girdim, orada form var dolduruyorsunuz. O formu doldurdum, soru sordum bu nedir diye. 1 hafta sonra beni aradılar, işte Dr. Kolonkayanın ofısınden arıyoruz size tüp bebek yapılacakmış diye. Dedim yok ben istemiyorum, sırf soru sordum, yani bıraksam sanırım az bi paraya bakacaklardı bana. Bilmiyorum hala böyle yapıyorlar mı?

ırem benimki ilk duyduğunda çok güzel değer tekrar ne yaptıracaksın testi dedi,boşver için rahat olsun :) Bu dönem mutlu olmamız lazım bizim :)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Esragg..........................24 Nisan beklemede
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan....................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan.....................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
welcome......................1 mayıs.....................(ateş ölçme,klomen)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
ravzanur.......................9 mayıs......................
Nalim...........................10 mayıs....................(ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs....................(ateş ölçme ,ovulasyon)
hilal24..........................19 mayıs....................(ateş ölçme,incir kürü)
ss2302.........................23 mayıs...................
erkaymak.....................27 mayıs...................(ateş ölçme )

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: ::
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

pretty53 :........... :hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:................. .::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
zeytin1007............ :hooray: :CüvCüv::teytey:
nevetna.................:hooray::CüvCüv:::sm_cool:

iremcim çok mutluyum tebrikler...a.s.:sm_cool:

geldim iremcim juliacım ateşim bugun 36.6 düştüyarın 36.4 sonra36.2 adet olucam ben sanırım kızlar hayırlısı..

Yoo ben hiç öyle sanmıyorum orası belli olmaz. Yarın bir daha yükselsin ve seni şaşırtsın inşallah

Melek sen bu tabloya mı bu yorumu yaptın ya ,yapmaaaaaa :)

Melek bir de senin ovulasyon testiyle mi gününü belirlemiştin? bence senin bugün dpo 10 yani daha 4 günün var ,tablonun da genel seyrine bakılırsa genel bir yükselme ve hatta yerleşme düşüşü bile var,yarın bir derece daha düşüp ertesi gün yükselebilir onu beklerim ben :) bence moralini bozacak hiç bişey yok tabloda eski tablolarına kıyasla farklı ,maşallah maşallah maşallah

geçmişi okudum bukadar yazılırmı ya ..
zeynepcim aşkolsun yani benim yazımı görmedinmişsin geçmişe bakamadım demişsin zaten
özledik seni dedim arada gel özletme allah kavuştursun eşin gelince sende bebegine kavuşursun inşallah nerde kalıyorsun sen annendemi kayınvalidendemi..
mügecim evet valla haklıyım sen boşladın ama bebegin var oyüzden yüklenmiyorum sen bebegini iyi bak canım

geldim iremcim juliacım ateşim bugun 36.6 düştüyarın 36.4 sonra36.2 adet olucam ben sanırım kızlar hayırlısı..

yaaa melek pozitif pozitif ol tatlım yaa bak dün bana diolardı gerçekten işe ayaradı bugün ateşim yükseldi lütfen sende hadiii

Yoo ben hiç öyle sanmıyorum orası belli olmaz. Yarın bir daha yükselsin ve seni şaşırtsın inşallah

Melek sen bu tabloya mı bu yorumu yaptın ya ,yapmaaaaaa :)

evet kendimi tanıdımya artık canım akıntım falan hiçbir belirti yok ovulosyon sadece bir gün yaptım ogunde çift çizgiyi gördüm canım nasip artık bekleyip görecegiz tatlım..
birde 123 diye yazmıyor bi düzeltirmisin zamet olmazsa..

buralardayız tubacım hem oraya bakıyoruz hem buraya hem başka arkadaşlarıma bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…