Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

julia ben iyiiym canım sen nasılsın bebişin nasıl... ya ikiz falan olayı dönüyor anlamadım ikiz mi yoksa???
evet juliciğim hamişler çoğaldı maşallah....

navetnamı tebrik ettim özelden.

Melek DPO günlerini VIP üyelikte yazıyor sanırsam eğer hala VIP isen kendisi yazması lazım

Tubacım ben geçen hafta doktora gittim 3 kese gördük ama daha erken olduğu için bu hafta kesinleşecek ikiz ,üçüz ya da tek bebek olabilir :))

kızlar merhaba..
adet döneminde ateş ölçümlerimi yazmamın bi faydası yoktur galiba..
ama bu yöntemi ilk defa deneyen ve çokda bilgi sahibi olmayan biri olarak yazım dedim...
1gün. 37,0
2gün. 36,8
3gün. 36,4
4gün. 36,6
5gün. 36,5
6gün. 36.6

adetin ilk gününden itibaren notlarımı aldım..
bgn 6.günümdeyim...
esas önemli olan süreç adet dönemi bittikten sonra başlıo dimi kızlar..

emelcim sana yüklenirmiyim hiç sen buralardasın yanlız bırakmıyorsun
iremcim evet seninki öyle olmuş ama ne bileyim valla yarın belli olur sonuç zaten
özlemcim olmazsada üzülmem tatlım allahım hayırlısını versin pozitifim ben sadece kendimi bildigim için öyle söyledim..
kankim gelmiş oyyyy nerelerdesin çok özledim seni canım benim yigenim nasıl cinsiyeti bellimi..

ısolde demek ki sen yüksek ateşle adetini görüyorsun,o zaman son günlerinde ateşinin düşmesini beklemeyiz,yüksek olması da hamilelik belirtisi olmaz,günün geçerse test yapman daha iyi olur,tabi tablonun sonunu da görürüz tekrar, artık akıntını da takip et bundan sonra daha iyi bilgiler veririz.

nasıl yani juli ????

çok ilgilnç birini bulamazken bir anda 4 çocuk :)))))))))

Rabbim hayırlısını nasip etsin .. belki dr farklı bişeyle karıştırmı olamaz mı

canım merhaba
yorum için erken ancak ovulasyonun olduğu bariz bi şekilde belli. derin bi düşüş olmuş ve yükselişe geçmiş.. inş hep yüksek kalıropuyorumnanaktan

İnşalah inşallah inşallah hamişlere baktırıyorumki bulaşsın hehehehne kadar hamiş okadar bereket

Melekcim inşallah düşmez ve seni şaşırtır

nasıl yani juli ????

çok ilgilnç birini bulamazken bir anda 4 çocuk :)))))))))

Rabbim hayırlısını nasip etsin .. belki dr farklı bişeyle karıştırmı olamaz mı

Ayy evet bir anda çekirdek aileden 6 kişilik geniş aileye geçecez :))
Ben de 3 yumurta vardı ama biz birini çatlamış görmüştük diğer ikisi kistleşti demişti,doktorum belki de çatladı diyor ,ya da bunlar kanama odağı olabilir çok erken gitmiştim zaten işte bu hafta belli olacak bakalım,belki de tek dedi ben tek kese yazıorum buraya dedi :)

Yok değil yumurta takibi yaptırdı Julia zaten 3 yumurtası vardı. Klomen kullandı. Benim içime ikiz gibi doğuyor.

ısolde dil altından mı ölçtün, bunlar dil altı için çok yüksek geldi bana? Hoşgeldin bu arada.

Welcome hadi gözün aydın yükselmiş.

Bu ne beee 10 kişiyiz maşallah

iyiiyim kankiciğim gülüm sen nasılsın

bebişim iyi çok şükür 16. haftamızda yani 2 hafta sonra dr a gideceğiz herelde belli olur cinsiyeti o zaman:))) 11. haftada gittik dr hiç tahminde bulunmadı bişey demedi bizde sormadık..
hayırlı sağlıklı olsun inş hiç farketmez.. bazen kızım bazen oğlum diye seviyorum , eşm diyorki bi karar ver artık:))) ayırt edemiyorum ne yapayım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…