İsolde demek ki sen yüksek ateşle adetini görüyorsun,o zaman son günlerinde ateşinin düşmesini beklemeyiz,yüksek olması da hamilelik belirtisi olmaz,günün geçerse test yapman daha iyi olur,tabi tablonun sonunu da görürüz tekrar, artık akıntını da takip et bundan sonra daha iyi bilgiler veririz.
Ayy evet bir anda çekirdek aileden 6 kişilik geniş aileye geçecez :))
Ben de 3 yumurta vardı ama biz birini çatlamış görmüştük diğer ikisi kistleşti demişti,doktorum belki de çatladı diyor ,ya da bunlar kanama odağı olabilir çok erken gitmiştim zaten işte bu hafta belli olacak bakalım,belki de tek dedi ben tek kese yazıorum buraya dedi :)
canım senin oglun olacak icime oyle dogdu..iyiiyim kankiciğim gülüm sen nasılsın
bebişim iyi çok şükür 16. haftamızda yani 2 hafta sonra dr a gideceğiz herelde belli olur cinsiyeti o zaman:))) 11. haftada gittik dr hiç tahminde bulunmadı bişey demedi bizde sormadık..
hayırlı sağlıklı olsun inş hiç farketmez.. bazen kızım bazen oğlum diye seviyorum , eşm diyorki bi karar ver artık:))) ayırt edemiyorum ne yapayım:)))
İsolde dil altından mı ölçtün, bunlar dil altı için çok yüksek geldi bana? Hoşgeldin bu arada.
İsolde o da sebep olabilir bir de dilaltından ölçüorsun dimi İRemin dediği gibi? bu sorun değil ,senin ölçün bu demektir sorun olacak bişey deil yani.
Aaa Beyza bak ne diycem sana, Mirage sana da yarayabilir. Bundan aylar önce bir testimde FSH yüksek çıkmıştı. Moralim bozuktu. Tam da o aralar Doktorum başlamıştı. İnternetten sitesine girdim, orada form var dolduruyorsunuz. O formu doldurdum, soru sordum bu nedir diye. 1 hafta sonra beni aradılar, işte Dr. Kolonkayanın ofısınden arıyoruz size tüp bebek yapılacakmış diye. Dedim yok ben istemiyorum, sırf soru sordum, yani bıraksam sanırım az bi paraya bakacaklardı bana. Bilmiyorum hala böyle yapıyorlar mı?
ısolde hastaymışsın ondandır canım. Şimdi buraya her gün yaz ateşini, bir de normalde kaç günde bir adet oluyorsun onu yaz. Bir de akıntın başlayınca onu da yaz.
İsolde ateşinle anlarız yumurtladığın günü belli oluyor o şekeilde ateş ölçme bu şekilde çok faydalı bir yöntem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?