Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

saol juliacım..
peki yüksek ateşle adet görmenin bi zararı varmı acaba??
bide bu haftayı hep hasta olarak gecirdim..
üşütmüşüm yani..
onunda etkisi olabilirmi?

Ben de ikize alıştırdım kendimi ırem :) en azından şok yaşamam :)
Sabah oğlum dior ki ben 3 kardeş istiyorum -ki heiç ona söylememiştik noluyor yaa dedim yapma sen dedikçe geliyor bu bebekler :)

sağol navetnam asıl sensin güzel ve taze hamişimiz:)))))

yanlış hatırlamıyorsam erkek çocuk seviyordun:) hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inş...

ısolde o da sebep olabilir bir de dilaltından ölçüorsun dimi ıRemin dediği gibi? bu sorun değil ,senin ölçün bu demektir sorun olacak bişey deil yani.

canım senin ikizin olacak benim icime oyle dogdukaydirigubbakcemile5

canım senin oglun olacak icime oyle dogdu..

bu arada kızlar hakikaten de ates kisiden kisiye degisiyor ben bu ay 36,6 ile regl oldumkaydirigubbakcemile3

iyi olmanana sevindim kankicim bende iyiyim tatlım ugraşıp duruyoruz işte bildigin gibi..hadi bakalım saglıkla ögren inşallah cinsiyetini yigenimin merak içinceyim..
evet julianınki bencede ikiz gibi geliyor saglıklı olsunlarda ..
welcome özlemcim tablolar iyi gidiyor hadi bakalım
özlemcim inşallah kısmet artık...

sağol canım bende eve gidince sonuçlarıma bakıp sorayım onlara

Ah kızlar yükselsinde birdaha hiç düşüşü olmasın bu ateşin...
ÖZLEM tabloda çizgin değişmiş bu sefer oynamaz artık yerinden...
JULİA vallah bu çocuk sana üçüz doğurtmazsa şaşmayacağım yani...Ne derse çıkıyor...Ya bir sorsana benim içinde bakalım bana ne diyecek...

Aaa Julia benimkini de sor. iremin nesi olacak de bakalım ne diyecek, ayy cocugu müneccim yaptık :))))

ısolde hastaymışsın ondandır canım. Şimdi buraya her gün yaz ateşini, bir de normalde kaç günde bir adet oluyorsun onu yaz. Bir de akıntın başlayınca onu da yaz.

Tubacım evet ben erkek seviyorum ama ilk çocuk olacağı için hiiiiç farketmez. Nasılsa hayırlısı öyle olsun. Yalnız kızımız olursa eşim delirir artık, çok seviyor kız bebekleri. Allah nasıl nasip ederse, sağlıklı olsunlar da.

Heheheh Welcome Özleminkine darbe yaptık kız, zorla değiştirdik. Ondan zaten maviş maviş oldu. Ama hepimizin içine de bu sindi.

Ben yemeğe gidiyorum. Mck

ısolde hastaymışsın ondandır canım. Şimdi buraya her gün yaz ateşini, bir de normalde kaç günde bir adet oluyorsun onu yaz. Bir de akıntın başlayınca onu da yaz.

saol canım..
hergün ateşimi yazarım ..
ama kaçgünde adet oldugumun belli bi periyodu yok maalesef..
multikistikover var bende..
adetlerimde hep düzensiz oluo..
ben bile bilmiorum nezaman adet olucamı...

Sorayım kızlar valla :) deneyelim nolacak,doktora da söylemiştim o gün çocukların içine doğuyor ciden demişti :) bakalım benimki tutacak mı bu cumartesi belli olacak :)

ısolde ateşinle anlarız yumurtladığın günü belli oluyor o şekeilde ateş ölçme bu şekilde çok faydalı bir yöntem.

İsolde ateşinle anlarız yumurtladığın günü belli oluyor o şekeilde ateş ölçme bu şekilde çok faydalı bir yöntem.

valla bende bu yöntemle hareket etmek istiorum canım yaaa..
ovülasyon testide almıştım ama ondada biş göremedm..
doktorum normal bayanların yumurtlama günlerinden 4-5 gün sonra olur senin yumurtlaman demişti bana...
bakalım bi umut yapıoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…