• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eveeet yeni geldim ben kesemizi yolk sacımızı gördük ama bebiş yoktu henüz ortada karından baktı alttan bakmak istemedi belki ordan görürdük ama neyse artık haftaya çarşamba çağırdı onu görmeye :anneadayı: gece uyuyamadım hiç heyecandan şimdi içim geçiyo iş yerinde :uykucu:
Kızlar hepinize en kısa zamanda nasip olsun inşallah :dua:
hadi maaaşallah canm çok sevindim senin kaç haftalık şuanda canm ben yarın gtcem dua et bende göreyim canm

evet canım onu da sordum onu artık bırak dedi imom devam edicem bide sabahları tiroid hapı o kadar çarşamba olmaz bana şimdi ahhh :işsiz:
bu riskli gebelik doktoru muydu normal kadın doğumcu mu peki? çarşamba da pıtpıtları sağlıkla duy inş canım:nazar::nazar:

hadi maaaşallah canm çok sevindim senin kaç haftalık şuanda canm ben yarın gtcem dua et bende göreyim canm
haftasını sormayı unuttum canım ya artık haftaya sorarım ultrason kağıdında 6w0d yazıyo ama bilemedim

Veson Veson bak ffnin bana bugünkü notu :The progesterone supplement that you are taking may cause a thermal shift.This thermal shift would not be a sign of ovulation.

Aldığın progesteron ilacı vücut ısısında yükselişe neden olabilir. bu yükseliş ovulasyonun bir işareti olmayacaktır.

ateşim beklediğim üzere yükselişe geçti. yarın da yükselişe devam ederse net olarak anlaşılır...
Gerçekten içerde ne OLDUĞUNU Rabbim bilir artık:) ama ben yine de progesteron ilacının(kendi tablom için konuşuyorum) tek başına bu kadar yükselteceğini düşünmüyorum hala.ki ilacı kullanıp Ateş'i yükselmeyen de olmuş hayırlusı diyelim artık;)

Kizlar mrb. Size bir sorum olcakti . ben gecen ay dusuk yaptim en son kanamam bitince doktora gittim herseyimin normal oldugunu soyledi yani beta dusmus prolaktin dusmus tsh vs butun tahlillerim guzel cikmis . onun rahatligiyla tekrardan cocuk istedik korunmadik. Atesimi olcmeye basladim ve bu ay ilacsiz yumurtladigimi gordum normalde ilacsiz yumurtam buyumezdi . atesimi olcuyorum kizlar 36.gunum bugun atesim 36.7 cikti dunde oyle cikmisti benim kafama takilan tek sey sabah namazindan sonra uyuyorum 3 saat sonra tam 10.30da olcuyorum . 1 haftadir nerdeyse ben bi anda alarm calmadan uyaniyrm saate bakiyorum 9 geri hemen uyuyorum . sizce yanlis cikma ihtimali bu konuda nedir? Gozumu acip kapamam atesin seyrini degistirebilir mi? Biraz uzattim ama kusura bakmayin.
Sabah NAMAZI kalktığımda ölçebilirsin o zaman böyle bir sıkıntı yaşamazsın.ama artık bu ay bu şekilde başlamışsın bu şekilde devam et.uyanıp hemen uykuya dalmak Ateş'i etkilemez

SaskinAnne SaskinAnne cnm histereskopi olman da yarar var içeriye kamera ile girip ne var ne yok çıplak gözle Görüyor Dr.usg de yada hsg de görülemeyen Şeyler hist de görülebilir.her hist sonrası korunma verilmiyor.yapılan işleme göre Değişiyor.özellikle düşük sonrası yapışıklık olma riski var ve bu da tekrar düşüğe neden olabiliyormuş.umarım gerek kalmaz;)

gördüm canım keseyi 10 mm kese içinde yolk saç da var ama ne kadarlık oluyo onu sormayı unuttum kese boyutuna göre hafta belli oluyo muydu ?
Evet cnm kese boyutundan kaç haftalık OLDUĞUNU sor bir dahaki sefere.kaç haftalık kaç mm oluyor onu bilmiyorum

amin inşallah canım ultrason çıktısında 6w0d yazıyo ama acaba son adet tarihime göre mi yazdı öyle acaba diyorum
ah cnm o aşamalara gelmeden kürtaj girdi araya maalesef o yüzden deneyimli anne adaylarına sor temmuz annelerine falan gir sor onlar bilir kesin çünkü kese boyutu bir süre belirleyici oluyor

Back
X