Kk bir sonraki haftayi veriyor canim.
Ayni bende oyleyim hele ilk zamanlar daha fazlaydi agrim da ruya da
Canim cok sevindim gözün aydin beklediğine degdi. Benim de doktor 29 eylul dedi keseye gore bakalim. Nasil sevindim anlatamam.
8403BHC sen naptin canim doktor işini?@LeYLa_21 ablacim hadi bakalim guzel şeylerle gel insallah. X xDerinMavix canim gecmis olsun deprem cok korkutuyor ya insani. Bir daha yasatmasin rabbim
Amin inşallah Leyla ablam. Darısı tüm topige inşallah. Seninkide yakındı inşallah. Rabbim kavuştursun insallah
LeYLa_21 umarim her sey guzel olur
Sağolun kızlar hepiniz merak edip sormuşsunuz.doktor ameliyatta olduğundan epey bekledim. Sonra geldi muayene etti. Sağda ve solda 13-14 mm yumurta var dedi. Ameliyat yerini gösterdi bak iyileşmiş dedi çok mutlu oldum. Rabbime şükürler olsun ki bir sıkıntı yok. Bu ay ilaç vermeye gerek yok. Tedavi için bir ay daha bekleyelim hem de şu pıhtılaşma testi sonuçların gelsin dedi. Ona göre tedavi uygulatacam dedi.. Ama yine de birliktelik serbest kendiniz deneyin olmazsa adetin 3.günü gel dedi.. Bu ay akışına bırakıp kendimiz ovulasyon testi ile deneyecez.. Hayırlısı hakkımızda inşallah.. Duâ eden dilleriniz dert görmesin canlarım...
Canim cok sevindim gözün aydin beklediğine degdi. Benim de doktor 29 eylul dedi keseye gore bakalim. Nasil sevindim anlatamam.
8403BHC sen naptin canim doktor işini?@LeYLa_21 ablacim hadi bakalim guzel şeylerle gel insallah. X xDerinMavix canim gecmis olsun deprem cok korkutuyor ya insani. Bir daha yasatmasin rabbim
Amin inşallah Leyla ablam. Darısı tüm topige inşallah. Seninkide yakındı inşallah. Rabbim kavuştursun insallah
Sağolun kızlar hepiniz merak edip sormuşsunuz.doktor ameliyatta olduğundan epey bekledim. Sonra geldi muayene etti. Sağda ve solda 13-14 mm yumurta var dedi. Ameliyat yerini gösterdi bak iyileşmiş dedi çok mutlu oldum. Rabbime şükürler olsun ki bir sıkıntı yok. Bu ay ilaç vermeye gerek yok. Tedavi için bir ay daha bekleyelim hem de şu pıhtılaşma testi sonuçların gelsin dedi. Ona göre tedavi uygulatacam dedi.. Ama yine de birliktelik serbest kendiniz deneyin olmazsa adetin 3.günü gel dedi.. Bu ay akışına bırakıp kendimiz ovulasyon testi ile deneyecez.. Hayırlısı hakkımızda inşallah.. Duâ eden dilleriniz dert görmesin canlarım...
Benimki 6+4 ;-)bana sormamistin ama bende cevaplim dedimÇok sagolasin canım. Haklısın burada sevinçler ortak.Hamdolsun. Biz neredeyse ayniyiz o zaman:) ben takvimimi 6+5 olarak guncelleyecegim. Seninki kaç ?
Sevindim canim yumurtalarin bebis olsun insallah canimSağolun kızlar hepiniz merak edip sormuşsunuz.doktor ameliyatta olduğundan epey bekledim. Sonra geldi muayene etti. Sağda ve solda 13-14 mm yumurta var dedi. Ameliyat yerini gösterdi bak iyileşmiş dedi çok mutlu oldum. Rabbime şükürler olsun ki bir sıkıntı yok. Bu ay ilaç vermeye gerek yok. Tedavi için bir ay daha bekleyelim hem de şu pıhtılaşma testi sonuçların gelsin dedi. Ona göre tedavi uygulatacam dedi.. Ama yine de birliktelik serbest kendiniz deneyin olmazsa adetin 3.günü gel dedi.. Bu ay akışına bırakıp kendimiz ovulasyon testi ile deneyecez.. Hayırlısı hakkımızda inşallah.. Duâ eden dilleriniz dert görmesin canlarım...
Tesekkur ederim canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım.. Bir an önce sağlıklı haberlerini ver bize dualarım seninle..
Amin zafrinacım sagolasın Dr dikiş atarsam yine yırtılabilir hiç boyle birsey gormedim dedi ki burda en cok nam salmıs bir dr kendisi..kist için tüp drları önermiyor rezervi azalttıgı için.bugun dr önce bu kisti hallet sonra tedavi ol dedi.tutunamazmış bebek.tüp bebek tedavisinde sagda solda 5 cm vardı ama dr cok engel degil demişti yani aslında bugün dank etti kafama gerekirse ameliyat olcaktım oyle transfer olcaktım işte yaşadıkça öğreniyorsun.drların umrunda degil senin umutların cabaların..üzülme canımmyara bari çözülseydi bebek işine yopunlaşırdın bu çikolata kistiyle ilgili bişey bilmiyorum ama bi tedavisi yok mu tek çare ameliyat olmak mı bebeğin tutunmasıyla ne alakası oluyo shinsegide de var dimi Rabbim daha fazla bekletmesin en ummadığın zamanda gelsin bebişin peki yara işini napcaksın dikiş atabilirler diyodun olmuyo mu öyle
Amin canim Allah razı olsun bir daha tüp denersem artık ameliyat düşünüyorum çünkü dr tutunmaya engel tutsada düşer dedi bu riski goz onune alamam artık.yengenin kaç cmdiCanim benim rabbim insallah hayirlisiyla saglikla sihatle sanada nasip etsin insallah.umudunu hic yitirme Rabbim okadar buyukki ben inaniyorum burdaki butun herkese sanada nasip edecek.cukulata kistin icin ameliyat dusunmezmisin.benim yengem ameliyat oldu aldirdi 3.ay tup bebekle bebisine kavustu..
Gidicem canım bi prof buldum zeynep kamile yönlendirdi ama ordanda nebilim korkuyorum buldugum drda orda calısmıs yıllarca ins derdime derman olurKizlar son birsey daha sorcam benim ferritin de baya düşük. Bir de tsh 3.48 cikmis bu da yuksek demi? @elmol tsh uzmani sendin sanirim
Neslihaann canim gecen kızlardan biri de yazdi ama ben de ayni dusuncedeyim. Umre sonrasi sende bir gerginlik ve stres var ve buyuk ihtimalle bu herseyini etkiliyo gibi geliyor. Biraz daha akışına bırakmaya calisşan canim. Once allah sonra senin ve arkadaslarin dualari bize vesile oldu insallah en kisa zamaanda rabbim sana da nasip edecek inaniyorum.
ZehreNur canim hemen karalari bağlama kuzum ya. Nolur bu kadar olumsuz olma. Oncelikle senin şu yara olayına çözüm bulman lazim başka bir doktora da gitsen mi acaba?
Ayy canım benim Allah razı olsun duan için.İnşallah dediğin gibi olur bu gunlerde gecer Duanda eksik etme..inan bende hergun size dua ediyorum hamile arkadaslarımda saglıcakla kucagına alsınlar diye dua ediyorumCanım benim imtihan içinde yaşarken zor geliyor insana. Haklısın.ama inşallah ilerde dönüp baktığında ise tebessüm ettirsin sana . Rabbim ihtiyacın ne ise onu sana kolaylastirsin. Ne olur cok uzulme. Hiç üzülmemek elde değil biliyorum ama umudunu asla kaybetme. Kulun bittiği yerde Rabbimiz yetermis... Duamdasin. Bugün doktordan gelirken yolda bir yandan yağmur yağıyor kaldırdım başımı göğe dedim Rabbim senin hazinenin çok geniş... Sonra güldür yuzlerimizi diye dua ettim, tek tek isim saydım.. seni de andim. Kimin duası ne zaman tutar bilmiyoruz ama hepsi vesile olsun inşallah. Rabbim daha beter durumlardan bizi uzak eylesin. Eşinin ve senin yardim cin olsun... Lütfen umudunu kaybetme
Amin canim Allah razı olsun duanda eksik etme
Amin vesoncum Allah razı olsun haklısın bugün ust uste geldi kotu haberler birden elim ayagım boşaldı benimde etrafımda boyle sonu iyi olan vakalar var.umarım bizim hikayemiz de mutlu sonla biterCnm ne ümitsiz vakalar mucizeler Yaşadı.inşallah Rabbim sana da nasip etsin sana şifa versin inşallah
Amin gülüm masallah arkadaşına ins bizede nasip olur.Allah Razı olsun.işte hem kist hem yara olunca psikolojim bitti artık suan olumlu dusunemiyorum.eşimde de problem var negatif tüp deneme derken iyice bunaldım duan da eksik etme canımCanımm sakın böyle umutsuz olma ! Benim arkadaşım 7 tane irili ufaklı kist ve 2 tane myom ile şuan hamile maşallah diyeyim yaşı da 35. Doktorlar ona da çocuğun olmaz, olsa da tutmaz demiş ama arkadaşım 25 haftalık hamile. Doğal yolla hamile kaldı hem de. Allahım sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah, umutsuzluk yok.
Canım cok sagol en son aralıkta 50.95 mmdi bugunde 72.01 mm çıktı.iki aydır adetim agrısızdı bu ay felaket agrım oldu regl bitti hala devam ediyor afedersin tuvaletten sonra bile agrım oluyor.Bugün hastaneye zor gittim yolda cok feci sancım tuttu tahmin etmiştim zaten buyudugunu.bence sende bi baktırcanim cok gecmis olsun cok üzüldümama umudunu yitirme 10 cm kistle bile hamile kalanlar var. senin kistin en son ne zaman kac cm di? bi de kist icin nasil bi tedavi uygulayacak doktor? acaba benimde büyüdümü 2 aydir adetlerim cok ağrılı
Dun acillik oldum mide yanmasindan. Mide rahatsizligi vardi bende zaten bide sogan kuru yaptim o beni perisan etti o yuzden ateslendim sanirim bende sabah cok sasirdim digerlerine baktim onlardada ani artislar oluyomu diye..mina retriever kwç günde bir adet oluyorsun bugün ateşte bir sıçrama olmuş hasta falan mısın?
35-40gunde oluyorum duzensizlik var pko ve tiroid hastasiyim ayni zamandamina retriever kwç günde bir adet oluyorsun bugün ateşte bir sıçrama olmuş hasta falan mısın?
eger hac kurasinda cikmazsak nisanda düşünüyoruz cnm. ama doktor konusu hala muammaTekrar tüp deneyecek misiniz cnm?
Tesekkur ederim canım Allah razı olsun
Amin zafrinacım sagolasın Dr dikiş atarsam yine yırtılabilir hiç boyle birsey gormedim dedi ki burda en cok nam salmıs bir dr kendisi..kist için tüp drları önermiyor rezervi azalttıgı için.bugun dr önce bu kisti hallet sonra tedavi ol dedi.tutunamazmış bebek.tüp bebek tedavisinde sagda solda 5 cm vardı ama dr cok engel degil demişti yani aslında bugün dank etti kafama gerekirse ameliyat olcaktım oyle transfer olcaktım işte yaşadıkça öğreniyorsun.drların umrunda degil senin umutların cabaların..
Amin canim Allah razı olsun bir daha tüp denersem artık ameliyat düşünüyorum çünkü dr tutunmaya engel tutsada düşer dedi bu riski goz onune alamam artık.yengenin kaç cmdi
Gidicem canım bi prof buldum zeynep kamile yönlendirdi ama ordanda nebilim korkuyorum buldugum drda orda calısmıs yıllarca ins derdime derman olur
Ayy canım benim Allah razı olsun duan için.İnşallah dediğin gibi olur bu gunlerde gecer Duanda eksik etme..inan bende hergun size dua ediyorum hamile arkadaslarımda saglıcakla kucagına alsınlar diye dua ediyorum
Amin vesoncum Allah razı olsun haklısın bugün ust uste geldi kotu haberler birden elim ayagım boşaldı benimde etrafımda boyle sonu iyi olan vakalar var.umarım bizim hikayemiz de mutlu sonla biter
Amin gülüm masallah arkadaşına ins bizede nasip olur.Allah Razı olsun.işte hem kist hem yara olunca psikolojim bitti artık suan olumlu dusunemiyorum.eşimde de problem var negatif tüp deneme derken iyice bunaldım duan da eksik etme canım
Canım cok sagol en son aralıkta 50.95 mmdi bugunde 72.01 mm çıktı.iki aydır adetim agrısızdı bu ay felaket agrım oldu regl bitti hala devam ediyor afedersin tuvaletten sonra bile agrım oluyor.Bugün hastaneye zor gittim yolda cok feci sancım tuttu tahmin etmiştim zaten buyudugunu.bence sende bi baktır
Balık yagı mı besledi acaba dr ondan olmaz dedi ama şüphelendim dogrusu.
Sogan kürü bende tekrar yapıcam.ins faydası olur.senin kimyasal dediğin gibi kist yuzunden olabilir acıkcası ben cok korktum transfer den once ameliyat olurum diye düşünüyorum
Kızlar hepiniz iyiki varsınız tekrar tekrar Allah hepinizden razı olsun ara sırada olsa ismen(bahar)hastalıgım yaram ve kist için saglıklı evlat için dua ederseniz cok minnettar olurum
canim balik yagi hapinin aksine iyilestirmesi gerekiyordu ondan oldugunu sanmam. bunlar malesef dogasi geregi dönem dönem büyüyüp küçülüyor. iki ay sonra bi bakmissin tekrar küçülmüş belli olmaz.Tesekkur ederim canım Allah razı olsun
Amin zafrinacım sagolasın Dr dikiş atarsam yine yırtılabilir hiç boyle birsey gormedim dedi ki burda en cok nam salmıs bir dr kendisi..kist için tüp drları önermiyor rezervi azalttıgı için.bugun dr önce bu kisti hallet sonra tedavi ol dedi.tutunamazmış bebek.tüp bebek tedavisinde sagda solda 5 cm vardı ama dr cok engel degil demişti yani aslında bugün dank etti kafama gerekirse ameliyat olcaktım oyle transfer olcaktım işte yaşadıkça öğreniyorsun.drların umrunda degil senin umutların cabaların..
Amin canim Allah razı olsun bir daha tüp denersem artık ameliyat düşünüyorum çünkü dr tutunmaya engel tutsada düşer dedi bu riski goz onune alamam artık.yengenin kaç cmdi
Gidicem canım bi prof buldum zeynep kamile yönlendirdi ama ordanda nebilim korkuyorum buldugum drda orda calısmıs yıllarca ins derdime derman olur
Ayy canım benim Allah razı olsun duan için.İnşallah dediğin gibi olur bu gunlerde gecer Duanda eksik etme..inan bende hergun size dua ediyorum hamile arkadaslarımda saglıcakla kucagına alsınlar diye dua ediyorum
Amin vesoncum Allah razı olsun haklısın bugün ust uste geldi kotu haberler birden elim ayagım boşaldı benimde etrafımda boyle sonu iyi olan vakalar var.umarım bizim hikayemiz de mutlu sonla biter
Amin gülüm masallah arkadaşına ins bizede nasip olur.Allah Razı olsun.işte hem kist hem yara olunca psikolojim bitti artık suan olumlu dusunemiyorum.eşimde de problem var negatif tüp deneme derken iyice bunaldım duan da eksik etme canım
Canım cok sagol en son aralıkta 50.95 mmdi bugunde 72.01 mm çıktı.iki aydır adetim agrısızdı bu ay felaket agrım oldu regl bitti hala devam ediyor afedersin tuvaletten sonra bile agrım oluyor.Bugün hastaneye zor gittim yolda cok feci sancım tuttu tahmin etmiştim zaten buyudugunu.bence sende bi baktır
Balık yagı mı besledi acaba dr ondan olmaz dedi ama şüphelendim dogrusu.
Sogan kürü bende tekrar yapıcam.ins faydası olur.senin kimyasal dediğin gibi kist yuzunden olabilir acıkcası ben cok korktum transfer den once ameliyat olurum diye düşünüyorum
Kızlar hepiniz iyiki varsınız tekrar tekrar Allah hepinizden razı olsun ara sırada olsa ismen(bahar)hastalıgım yaram ve kist için saglıklı evlat için dua ederseniz cok minnettar olurum
evet az da olsa kesti hatta ondan sonra nerdeyse yarı yarıya bulantı azaldı zencefılın mı faydası bılmıyorum ama devam edemedımzencefil denedin mi bulantına iyi geldi mi
Valla şartları zorluyorum :) eczaneye gittim anlattım rüzgar terliyken beline vurdu tutuldu diye bi jel verdi bana sabah sürdüm öğlen sürdüm epey iyi gelmiş inşallah bir çalışma daha olabilir :)Ben de çatlamış olabileceğini düşünüyorum.çalışma olursa yapın ama olmuyorsa da Şartları zorlamayın gerisi de nasip artık Rabbim dilerse o ilişkiler yeter
Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda her şey yoluna girer, sana şifa olacak olan senin yolunu bulur da seni bir oraya bir buraya koşturmaz.Kızlar bende haberler kötü dra gittim yara için dr yapacak birseyim yok dedi zeynep kamile yonlendirdi.çikolata kistimde 72 mm olmuş kacgundur agrıdan duramıyordum kistim buyumus meger.cok üzgünüm duanızda banada yer verin.eşim için kaan aydosa randevu aldım nisan ayına bu sene tüp denemeyecegiz.drum bu kistle bebek zaten tutunmaz tutunsasa düşer dedi.bu sene eşli olarak tedaviye yogunlasacagız inşallah vesile olur
Veson @zafrina89
Veson beni listeden sil canım ben umutsuz vakayım listede kalabalık yapmıyım
Cüzü bitirince bildirim yapıcam
FreeSoull cnm ne zaman kontrol
Ben hep geç yumurtluyorum 17 22 arası olur genelde sadece 1 kere 26. Gün yumurtlama olmustu o zaman da ninem vefat ettiği aydıCanim bence senin yum daha catlamadi? Gec yumurtladigin oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?