- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Vitamin d çok düşük. muhakkak takviye almaya çalış canım. B 12 baya iyi duruyor ama.Kizlar nasil sizce progesteron? Iyi mi sonuclar. D vitamini düşük çıkmış. Heralde doktor takviye verir. B12 de sınırda
Ayy canım ya mesajın çok duygulandırdı beni..... bende doktor da hep ağladım... Ahh canım inşallah. Hep duamda siniz. İnşallah sende en yakın zamanda güzel haberleri vereceksin canım benim. Rabbim nasip etsin inşallah.B BenanAsiye mesajini mutluluktan ağlayarak okudum cok duygulandim :) Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin. insallah benzer mesajlari en yakin zamanda bizlerde yazariz
Evet canim oyle yapiyor sanirim. :)bana da 6 diyo heralde içinde olduğun haftayı sayıyo 5 bitti 6. haftanın içindeym ya çyle düşündüm ben
senin tablodan bende bişey anlamadm canım stres yaptıkça geciktiriyomusun ovulasyonu acabaVeson canim benim ateş bugün yine yukseldi eşimin de beli fena tutulmuş sence Yeni mi yum. Oluyor tabloma bi bakarmisin rica etsem
Kızlar bende haberler kötü dra gittim yara için dr yapacak birseyim yok dedi zeynep kamile yonlendirdi.çikolata kistimde 72 mm olmuş kacgundur agrıdan duramıyordum kistim buyumus meger.cok üzgünüm duanızda banada yer verin.eşim için kaan aydosa randevu aldım nisan ayına bu sene tüp denemeyecegiz.drum bu kistle bebek zaten tutunmaz tutunsasa düşer dedi.bu sene eşli olarak tedaviye yogunlasacagız inşallah vesile olur
Veson zafrina89
Veson beni listeden sil canım ben umutsuz vakayım listede kalabalık yapmıyım
Cüzü bitirince bildirim yapıcam
üzülme canımmKızlar bende haberler kötü dra gittim yara için dr yapacak birseyim yok dedi zeynep kamile yonlendirdi.çikolata kistimde 72 mm olmuş kacgundur agrıdan duramıyordum kistim buyumus meger.cok üzgünüm duanızda banada yer verin.eşim için kaan aydosa randevu aldım nisan ayına bu sene tüp denemeyecegiz.drum bu kistle bebek zaten tutunmaz tutunsasa düşer dedi.bu sene eşli olarak tedaviye yogunlasacagız inşallah vesile olur
Veson zafrina89
Aslında bana sorarsan ateş tablosu olmasa benim akıntı takibine göre ovulasyon oldu çünkü artık hiç akıntım yok hatta artık bat. Saymaya başlarım derken bugün ateş yine değişik oldu acaba geçen ay içtiğim primolut bu ayı da mı etkiliyor diye düşünmeye başladımsenin tablodan bende bişey anlamadm canım stres yaptıkça geciktiriyomusun ovulasyonu acaba
Ah kuzum benim progestan iyi cikmis d ve b12 baya dusmus 3 aydan sonra vitamin basladilar bana dr verir mutlaka sanada.Kizlar nasil sizce progesteron? Iyi mi sonuclar. D vitamini düşük çıkmış. Heralde doktor takviye verir. B12 de sınırda
Canim benim rabbim insallah hayirlisiyla saglikla sihatle sanada nasip etsin insallah.umudunu hic yitirme Rabbim okadar buyukki ben inaniyorum burdaki butun herkese sanada nasip edecek.cukulata kistin icin ameliyat dusunmezmisin.benim yengem ameliyat oldu aldirdi 3.ay tup bebekle bebisine kavustu..Kızlar bende haberler kötü dra gittim yara için dr yapacak birseyim yok dedi zeynep kamile yonlendirdi.çikolata kistimde 72 mm olmuş kacgundur agrıdan duramıyordum kistim buyumus meger.cok üzgünüm duanızda banada yer verin.eşim için kaan aydosa randevu aldım nisan ayına bu sene tüp denemeyecegiz.drum bu kistle bebek zaten tutunmaz tutunsasa düşer dedi.bu sene eşli olarak tedaviye yogunlasacagız inşallah vesile olur
Veson zafrina89
Gozun aydin, saglikla kucagina almak nasip olsun insallah!Eki Görüntüle 1949811 Selamlar arkadaşlar. Takriben bütün gece uyuyamadim heyecandan. Hamdolsun. Hem alan hem veren Allah'a yüzlerce şükürler olsun. Az önce geldim doktordan. Hala şaşkınlık sevinç... Şükür hamd... Bebeğimi gördüm..oradaydı ekranda... Kalbi atıyordu açmadı doktor ama gösterdi:)
Ne desem boş ne desem az gelir.
Sat a göre 7+6 ama ultrasonda 6+5 çıktı. Doğum tarihi olarak 29 Eylül gösteriyor. Eğer ateş ölçmeyle geç yumurtladığımı bilmesem endişe ederdim . Gerci son ay olcmedim ama genelde 18-21 arası yumurtladigim için ultrason doğru. Hayırlısı.
Birde küçük bir anekdot ; çıkışta hemşire işlemlerimi yaparken dedim idrar testini ne yaptınız alabilir miyim? (İlk önce idrar yapıyorlar pozitif çıkarsa doktor vajinal ultrason yapıyor.) Kadın arandı. Buradaydı dedi. Ama bulamadı. Sonra kısık sesle azıcık bekle ben sana yeniden yapayım:)
Dedim tamam .. getirdi. Kendim yapamıyordum korkudan ya koyulaşma olmazsa ya ilk test yanlışsa diye . Fotosunu koyuyorum ilk foto 16 ocakta adetim geçtikten 3 gün sonra . 2.ciao bugün doktor da .
Çok sağolun arkadaşlar . Hep beraber sağlıcakla kucağimizaw alırız inşallah. Rabbim en kısa zamanda lyukaridski listeyi aşağıya alsın . Topigimiz hamile topigi olsun inşallah. Tüm kalbimle dua ediyorum.
incir prolaktini yükseltiyo diyodu kızlar var mı öyle bi problwmin ben 2 kere klomen kullandım ikisinde de sabah 1 akşam 1 şeklinde kullanmıştm bnm yumoşlar 20 25ten önce çatlamıodu klomen kullandığım aylar 15te çatlamıştı ama çok stres yapıoduk eşimle şu saat ilişki olcak diyo ya
24 te neden düşmüş acaba ben geöen ay öyle de olmuo böyle de olmuo günün denk getirdikte noldu demiştim tabloa bak ovudan bi gün önce ilişki var sonra hiç ilişki yok ama 19 aydır gelmeyen bebiş geldi inşallah kimyasal bile yaşamamıştm şimdiye kadar düşün gerçekten kader kısmet demeye başladm hepimizin vakti var demek kiAslında bana sorarsan ateş tablosu olmasa benim akıntı takibine göre ovulasyon oldu çünkü artık hiç akıntım yok hatta artık bat. Saymaya başlarım derken bugün ateş yine değişik oldu acaba geçen ay içtiğim primolut bu ayı da mı etkiliyor diye düşünmeye başladım
incir prolaktini yükseltiyo diyodu kızlar var mı öyle bi problwmin ben 2 kere klomen kullandım ikisinde de sabah 1 akşam 1 şeklinde kullanmıştm bnm yumoşlar 20 25ten önce çatlamıodu klomen kullandığım aylar 15te çatlamıştı ama çok stres yapıoduk eşimle şu saat ilişki olcak diyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?