Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nasil sizce progesteron? Iyi mi sonuclar. D vitamini düşük çıkmış. Heralde doktor takviye verir. B12 de sınırda
Vitamin d çok düşük. muhakkak takviye almaya çalış canım. B 12 baya iyi duruyor ama.
Doktor bana folik asit verdi içinde hem b 12 var hemde d vitamini. Dedim ki kendi haftalık. d vitaminime devam edeyim mi . Evet devam et dedi. Çok iyi gebelik için dedi.

B BenanAsiye mesajini mutluluktan ağlayarak okudum cok duygulandim :) Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin. insallah benzer mesajlari en yakin zamanda bizlerde yazariz
Ayy canım ya mesajın çok duygulandırdı beni..... bende doktor da hep ağladım... Ahh canım inşallah. Hep duamda siniz. İnşallah sende en yakın zamanda güzel haberleri vereceksin canım benim. Rabbim nasip etsin inşallah.

Veson canim benim ateş bugün yine yukseldi eşimin de beli fena tutulmuş sence Yeni mi yum. Oluyor tabloma bi bakarmisin rica etsem

Kızlar bende haberler kötü dra gittim yara için dr yapacak birseyim yok dedi zeynep kamile yonlendirdi.çikolata kistimde 72 mm olmuş kacgundur agrıdan duramıyordum kistim buyumus meger.cok üzgünüm duanızda banada yer verin.eşim için kaan aydosa randevu aldım nisan ayına bu sene tüp denemeyecegiz.drum bu kistle bebek zaten tutunmaz tutunsasa düşer dedi.bu sene eşli olarak tedaviye yogunlasacagız inşallah vesile olur
Veson zafrina89

Veson beni listeden sil canım ben umutsuz vakayım listede kalabalık yapmıyım
Cüzü bitirince bildirim yapıcam

Geçmiş olsun canım.. Bir an önce sağlıklı haberlerini ver bize dualarım seninle..

üzülme canımm yara bari çözülseydi bebek işine yopunlaşırdın bu çikolata kistiyle ilgili bişey bilmiyorum ama bi tedavisi yok mu tek çare ameliyat olmak mı bebeğin tutunmasıyla ne alakası oluyo shinsegide de var dimi Rabbim daha fazla bekletmesin en ummadığın zamanda gelsin bebişin peki yara işini napcaksın dikiş atabilirler diyodun olmuyo mu öyle

senin tablodan bende bişey anlamadm canım stres yaptıkça geciktiriyomusun ovulasyonu acaba
Aslında bana sorarsan ateş tablosu olmasa benim akıntı takibine göre ovulasyon oldu çünkü artık hiç akıntım yok hatta artık bat. Saymaya başlarım derken bugün ateş yine değişik oldu acaba geçen ay içtiğim primolut bu ayı da mı etkiliyor diye düşünmeye başladım

Kizlar nasil sizce progesteron? Iyi mi sonuclar. D vitamini düşük çıkmış. Heralde doktor takviye verir. B12 de sınırda
Ah kuzum benim progestan iyi cikmis d ve b12 baya dusmus 3 aydan sonra vitamin basladilar bana dr verir mutlaka sanada.

Canim benim rabbim insallah hayirlisiyla saglikla sihatle sanada nasip etsin insallah.umudunu hic yitirme Rabbim okadar buyukki ben inaniyorum burdaki butun herkese sanada nasip edecek.cukulata kistin icin ameliyat dusunmezmisin.benim yengem ameliyat oldu aldirdi 3.ay tup bebekle bebisine kavustu..

Gozun aydin, saglikla kucagina almak nasip olsun insallah!

Veson zafrina89 kızlar benim bu ay dozu arttırdı Dr. Sabah akşam kullanıcam Klomeni ama incir kürü de yapıyorum patlamasın benim yumurtalar çok mu gelir ikisi

Veson zafrina89 kızlar benim bu ay dozu arttırdı Dr. Sabah akşam kullanıcam Klomeni ama incir kürü de yapıyorum patlamasın benim yumurtalar çok mu gelir ikisi
incir prolaktini yükseltiyo diyodu kızlar var mı öyle bi problwmin ben 2 kere klomen kullandım ikisinde de sabah 1 akşam 1 şeklinde kullanmıştm bnm yumoşlar 20 25ten önce çatlamıodu klomen kullandığım aylar 15te çatlamıştı ama çok stres yapıoduk eşimle şu saat ilişki olcak diyo ya

24 te neden düşmüş acaba ben geöen ay öyle de olmuo böyle de olmuo günün denk getirdikte noldu demiştim tabloa bak ovudan bi gün önce ilişki var sonra hiç ilişki yok ama 19 aydır gelmeyen bebiş geldi inşallah kimyasal bile yaşamamıştm şimdiye kadar düşün gerçekten kader kısmet demeye başladm hepimizin vakti var demek ki

Kizlar son birsey daha sorcam benim ferritin de baya düşük. Bir de tsh 3.48 cikmis bu da yuksek demi? elmol tsh uzmani sendin sanirim

Neslihaann canim gecen kızlardan biri de yazdi ama ben de ayni dusuncedeyim. Umre sonrasi sende bir gerginlik ve stres var ve buyuk ihtimalle bu herseyini etkiliyo gibi geliyor. Biraz daha akışına bırakmaya calisşan canim. Once allah sonra senin ve arkadaslarin dualari bize vesile oldu insallah en kisa zamaanda rabbim sana da nasip edecek inaniyorum.
ZehreNur canim hemen karalari bağlama kuzum ya. Nolur bu kadar olumsuz olma. Oncelikle senin şu yara olayına çözüm bulman lazim başka bir doktora da gitsen mi acaba?

Eklentiler

• PicsArt_02-07-04.43.14.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 42

Prolaktin 15,35 çıkmıştı benim iyi dedi ama bilmiyorum incirle daha da yükselirse ne olur.. Geçen ay günde 1 kullandım küçük kaldı yine yumurtalar.. içmesem mi acaba yaa kafama takıldı.. :/

ARKADAŞLAR MERHABA BUGUN BENIM ÇATLATMA İĞNEMİN 8.GUNU VE EVDE OVULASYON TESTI VARDI FAZLADAN YAPIYORUM OYLE HERGUN BUGUNE KADAR KIPKIRMIZI SÜREKLİ POZİTİF BENIM YUMURTALAR CATLAMADIMI ACABA BEBİŞ TUTUNDUDA BU HORMON O YUZDENMI YUKSEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…