Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün inanılmaz yoğundum şimdi girdim ki etiketini gördüm canım tsh 2.5 üstünde istemiyor benim doktorum bu yüzden hemen endokrinle ilaca başladım benim de 3 çıkmıştı istersen sen de ısrarla danış bu durumu ılk üç ay tiroid hormonu bebek için önemli

Ah kuzum benim progestan iyi cikmis d ve b12 baya dusmus 3 aydan sonra vitamin basladilar bana dr verir mutlaka sanada.

Sanirim hem ferritin hem d vitamini hem de tsh icin ilaç kullanmam gerekcek.

Canım benim imtihan içinde yaşarken zor geliyor insana. Haklısın.ama inşallah ilerde dönüp baktığında ise tebessüm ettirsin sana . Rabbim ihtiyacın ne ise onu sana kolaylastirsin. Ne olur cok uzulme. Hiç üzülmemek elde değil biliyorum ama umudunu asla kaybetme. Kulun bittiği yerde Rabbimiz yetermis... Duamdasin. Bugün doktordan gelirken yolda bir yandan yağmur yağıyor kaldırdım başımı göğe dedim Rabbim senin hazinenin çok geniş... Sonra güldür yuzlerimizi diye dua ettim, tek tek isim saydım.. seni de andim. Kimin duası ne zaman tutar bilmiyoruz ama hepsi vesile olsun inşallah. Rabbim daha beter durumlardan bizi uzak eylesin. Eşinin ve senin yardim cin olsun... Lütfen umudunu kaybetme

Son düzenleme:
Gozun aydin, saglikla kucagina almak nasip olsun insallah!
Duana binlerce kez amin canım. Önce sen ardından bizler ve diğer bekleyen bütün arkadaşlar inslalah. Bebek isterken bile önce sağlıklısı diye dua etmek lazimmış...yasadiklarimiz bunu çok iyi öğretti..hamdolsun

Kızlar bişey sormak istiyorum. Benim bugün 23. Günüm. Ateşi düzgün takip edemedim maalesef. Ama adet günüm genelde 28-32 arası değişio. Biraz önce kasık ağrısıyla birlikte ıslaklık hissettim. Baya baya ıslandı. Baktım beyaz akıntı. Bu kadar yoğun akıntı bugün niye olur ki? Adete 1 hafta falan var. Bu kadar geç mi yumurtladım acaba:/ hiç 23 güne yumurtladığım olmadı ama. ne olabilir sizce.

Veson canim benim ateş bugün yine yukseldi eşimin de beli fena tutulmuş sence Yeni mi yum. Oluyor tabloma bi bakarmisin rica etsem
Cnm ben 22 olabilir diye düşünüyordum o gün çok ağrın da oldu 24 de olabilir.ama ateş daha da yükselirse dün De çatlamış olabilir.daha sonraki ateş değerleri önemli bu noktada

Cnm ne ümitsiz vakalar mucizeler Yaşadı.inşallah Rabbim sana da nasip etsin sana şifa versin inşallah

Ben de çatlamış olabileceğini düşünüyorum.çalışma olursa yapın ama olmuyorsa da Şartları zorlamayın gerisi de nasip artık Rabbim dilerse o ilişkiler yeter

Veson @zafrina89 kızlar benim bu ay dozu arttırdı Dr. Sabah akşam kullanıcam Klomeni ama incir kürü de yapıyorum patlamasın benim yumurtalar çok mu gelir ikisi
Incir kürü hiç yapmadım ama klomenle adaçayı-hayıt kürü yada çörekotu-bal-tarçın kürlerini birlikte yapmışlığım oldu.ne desem bilemedim

Boş yere ovu testi yapma cnm test çatlarma iğnesinin etkisi ile koyu çıkıyor sen çalışmalarını yap sonra da bekleyişe geç

Yakında ilişki oldu ise sperm çıkmış olabilir

Canımm sakın böyle umutsuz olma ! Benim arkadaşım 7 tane irili ufaklı kist ve 2 tane myom ile şuan hamile maşallah diyeyim yaşı da 35. Doktorlar ona da çocuğun olmaz, olsa da tutmaz demiş ama arkadaşım 25 haftalık hamile. Doğal yolla hamile kaldı hem de. Allahım sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah, umutsuzluk yok.

canim cok gecmis olsun cok üzüldüm ama umudunu yitirme 10 cm kistle bile hamile kalanlar var. senin kistin en son ne zaman kac cm di? bi de kist icin nasil bi tedavi uygulayacak doktor? acaba benimde büyüdümü 2 aydir adetlerim cok ağrılı

Canım dün de ben bebeğimin kalp atışlarını duydum, hayatımızdaki en güzel duyguyu yaşadık eşimle. Allahım evlat isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın. Bizlere de evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

ZehreNur cnm cikolata kisti icin ben bu ay tekrar sogan kuru yapicam gecen sefer tam yapamamistim. sende dene istersen. cikolatadan sogucam bu kistler yüzünden yakinda kesin benim tüp bebeklerde bu kistler yüzünden kimyasal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…