Bugün inanılmaz yoğundum şimdi girdim ki etiketini gördüm canım tsh 2.5 üstünde istemiyor benim doktorum bu yüzden hemen endokrinle ilaca başladım benim de 3 çıkmıştı istersen sen de ısrarla danış bu durumu ılk üç ay tiroid hormonu bebek için önemliKizlar son birsey daha sorcam benim ferritin de baya düşük. Bir de tsh 3.48 cikmis bu da yuksek demi?elmol tsh uzmani sendin sanirim
@Neslihaann canim gecen kızlardan biri de yazdi ama ben de ayni dusuncedeyim. Umre sonrasi sende bir gerginlik ve stres var ve buyuk ihtimalle bu herseyini etkiliyo gibi geliyor. Biraz daha akışına bırakmaya calisşan canim. Once allah sonra senin ve arkadaslarin dualari bize vesile oldu insallah en kisa zamaanda rabbim sana da nasip edecek inaniyorum.
ZehreNur canim hemen karalari bağlama kuzum ya. Nolur bu kadar olumsuz olma. Oncelikle senin şu yara olayına çözüm bulman lazim başka bir doktora da gitsen mi acaba?
Ah kuzum benim progestan iyi cikmis d ve b12 baya dusmus 3 aydan sonra vitamin basladilar bana dr verir mutlaka sanada.
Bugün inanılmaz yoğundum şimdi girdim ki etiketini gördüm canım tsh 2.5 üstünde istemiyor benim doktorum bu yüzden hemen endokrinle ilaca başladım benim de 3 çıkmıştı istersen sen de ısrarla danış bu durumu ılk üç ay tiroid hormonu bebek için önemli
Amin inşallah canım.Hep beraberB BenanAsiye tebrikler canim saglicakla buyusun yavrucugun.
Kızlar bende haberler kötü dra gittim yara için dr yapacak birseyim yok dedi zeynep kamile yonlendirdi.çikolata kistimde 72 mm olmuş kacgundur agrıdan duramıyordum kistim buyumus meger.cok üzgünüm duanızda banada yer verin.eşim için kaan aydosa randevu aldım nisan ayına bu sene tüp denemeyecegiz.drum bu kistle bebek zaten tutunmaz tutunsasa düşer dedi.bu sene eşli olarak tedaviye yogunlasacagız inşallah vesile olur
Veson @zafrina89
Veson beni listeden sil canım ben umutsuz vakayım listede kalabalık yapmıyım
Cüzü bitirince bildirim yapıcam
Duana binlerce kez amin canım. Önce sen ardından bizler ve diğer bekleyen bütün arkadaşlar inslalah. Bebek isterken bile önce sağlıklısı diye dua etmek lazimmış...yasadiklarimiz bunu çok iyi öğretti..hamdolsunGozun aydin, saglikla kucagina almak nasip olsun insallah!
Canim bence senin yum daha catlamadi? Gec yumurtladigin oluyor mu?Veson canim benim ateş bugün yine yukseldi eşimin de beli fena tutulmuş sence Yeni mi yum. Oluyor tabloma bi bakarmisin rica etsem
Cnm ben 22 olabilir diye düşünüyordum o gün çok ağrın da oldu 24 de olabilir.ama ateş daha da yükselirse dün De çatlamış olabilir.daha sonraki ateş değerleri önemli bu noktadaVeson canim benim ateş bugün yine yukseldi eşimin de beli fena tutulmuş sence Yeni mi yum. Oluyor tabloma bi bakarmisin rica etsem
Cnm ne ümitsiz vakalar mucizeler Yaşadı.inşallah Rabbim sana da nasip etsin sana şifa versin inşallahKızlar bende haberler kötü dra gittim yara için dr yapacak birseyim yok dedi zeynep kamile yonlendirdi.çikolata kistimde 72 mm olmuş kacgundur agrıdan duramıyordum kistim buyumus meger.cok üzgünüm duanızda banada yer verin.eşim için kaan aydosa randevu aldım nisan ayına bu sene tüp denemeyecegiz.drum bu kistle bebek zaten tutunmaz tutunsasa düşer dedi.bu sene eşli olarak tedaviye yogunlasacagız inşallah vesile olur
Veson @zafrina89
Ben de çatlamış olabileceğini düşünüyorum.çalışma olursa yapın ama olmuyorsa da Şartları zorlamayın gerisi de nasip artık Rabbim dilerse o ilişkiler yeterAslında bana sorarsan ateş tablosu olmasa benim akıntı takibine göre ovulasyon oldu çünkü artık hiç akıntım yok hatta artık bat. Saymaya başlarım derken bugün ateş yine değişik oldu acaba geçen ay içtiğim primolut bu ayı da mı etkiliyor diye düşünmeye başladım
Incir kürü hiç yapmadım ama klomenle adaçayı-hayıt kürü yada çörekotu-bal-tarçın kürlerini birlikte yapmışlığım oldu.ne desem bilemedimVeson @zafrina89 kızlar benim bu ay dozu arttırdı Dr. Sabah akşam kullanıcam Klomeni ama incir kürü de yapıyorum patlamasın benim yumurtalar çok mu gelir ikisi
Boş yere ovu testi yapma cnm test çatlarma iğnesinin etkisi ile koyu çıkıyor sen çalışmalarını yap sonra da bekleyişe geçARKADAŞLAR MERHABA BUGUN BENIM ÇATLATMA İĞNEMİN 8.GUNU VE EVDE OVULASYON TESTI VARDI FAZLADAN YAPIYORUM OYLE HERGUN BUGUNE KADAR KIPKIRMIZI SÜREKLİ POZİTİF BENIM YUMURTALAR CATLAMADIMI ACABA BEBİŞ TUTUNDUDA BU HORMON O YUZDENMI YUKSEK
Yakında ilişki oldu ise sperm çıkmış olabilirKızlar bişey sormak istiyorum. Benim bugün 23. Günüm. Ateşi düzgün takip edemedim maalesef. Ama adet günüm genelde 28-32 arası değişio. Biraz önce kasık ağrısıyla birlikte ıslaklık hissettim. Baya baya ıslandı. Baktım beyaz akıntı. Bu kadar yoğun akıntı bugün niye olur ki? Adete 1 hafta falan var. Bu kadar geç mi yumurtladım acaba:/ hiç 23 güne yumurtladığım olmadı ama. ne olabilir sizce.
Canımm sakın böyle umutsuz olma ! Benim arkadaşım 7 tane irili ufaklı kist ve 2 tane myom ile şuan hamile maşallah diyeyim yaşı da 35. Doktorlar ona da çocuğun olmaz, olsa da tutmaz demiş ama arkadaşım 25 haftalık hamile. Doğal yolla hamile kaldı hem de. Allahım sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah, umutsuzluk yok.Kızlar bende haberler kötü dra gittim yara için dr yapacak birseyim yok dedi zeynep kamile yonlendirdi.çikolata kistimde 72 mm olmuş kacgundur agrıdan duramıyordum kistim buyumus meger.cok üzgünüm duanızda banada yer verin.eşim için kaan aydosa randevu aldım nisan ayına bu sene tüp denemeyecegiz.drum bu kistle bebek zaten tutunmaz tutunsasa düşer dedi.bu sene eşli olarak tedaviye yogunlasacagız inşallah vesile olur
Veson @zafrina89
canim cok gecmis olsun cok üzüldümKızlar bende haberler kötü dra gittim yara için dr yapacak birseyim yok dedi zeynep kamile yonlendirdi.çikolata kistimde 72 mm olmuş kacgundur agrıdan duramıyordum kistim buyumus meger.cok üzgünüm duanızda banada yer verin.eşim için kaan aydosa randevu aldım nisan ayına bu sene tüp denemeyecegiz.drum bu kistle bebek zaten tutunmaz tutunsasa düşer dedi.bu sene eşli olarak tedaviye yogunlasacagız inşallah vesile olur
Veson @zafrina89
Canım dün de ben bebeğimin kalp atışlarını duydum, hayatımızdaki en güzel duyguyu yaşadık eşimle. Allahım evlat isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın. Bizlere de evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Eki Görüntüle 1949811 Selamlar arkadaşlar. Takriben bütün gece uyuyamadim heyecandan. Hamdolsun. Hem alan hem veren Allah'a yüzlerce şükürler olsun. Az önce geldim doktordan. Hala şaşkınlık sevinç... Şükür hamd... Bebeğimi gördüm..oradaydı ekranda... Kalbi atıyordu açmadı doktor ama gösterdi:)
Ne desem boş ne desem az gelir.
Sat a göre 7+6 ama ultrasonda 6+5 çıktı. Doğum tarihi olarak 29 Eylül gösteriyor. Eğer ateş ölçmeyle geç yumurtladığımı bilmesem endişe ederdim . Gerci son ay olcmedim ama genelde 18-21 arası yumurtladigim için ultrason doğru. Hayırlısı.
Birde küçük bir anekdot ; çıkışta hemşire işlemlerimi yaparken dedim idrar testini ne yaptınız alabilir miyim? (İlk önce idrar yapıyorlar pozitif çıkarsa doktor vajinal ultrason yapıyor.) Kadın arandı. Buradaydı dedi. Ama bulamadı. Sonra kısık sesle azıcık bekle ben sana yeniden yapayım:)
Dedim tamam .. getirdi. Kendim yapamıyordum korkudan ya koyulaşma olmazsa ya ilk test yanlışsa diye . Fotosunu koyuyorum ilk foto 16 ocakta adetim geçtikten 3 gün sonra . 2.ciao bugün doktor da .
Çok sağolun arkadaşlar . Hep beraber sağlıcakla kucağimizaw alırız inşallah. Rabbim en kısa zamanda lyukaridski listeyi aşağıya alsın . Topigimiz hamile topigi olsun inşallah. Tüm kalbimle dua ediyorum.
Tekrar tüp deneyecek misiniz cnm?ZehreNur cnm cikolata kisti icin ben bu ay tekrar sogan kuru yapicam gecen sefer tam yapamamistim. sende dene istersen. cikolatadan sogucam bu kistler yüzünden yakinda kesin benim tüp bebeklerde bu kistler yüzünden kimyasal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?