Tesekkur ederim canım Allah razı olsun
Amin zafrinacım sagolasın Dr dikiş atarsam yine yırtılabilir hiç boyle birsey gormedim dedi ki burda en cok nam salmıs bir dr kendisi..kist için tüp drları önermiyor rezervi azalttıgı için.bugun dr önce bu kisti hallet sonra tedavi ol dedi.tutunamazmış bebek.tüp bebek tedavisinde sagda solda 5 cm vardı ama dr cok engel degil demişti yani aslında bugün dank etti kafama gerekirse ameliyat olcaktım oyle transfer olcaktım işte yaşadıkça öğreniyorsun.drların umrunda degil senin umutların cabaların..
Amin canim Allah razı olsun bir daha tüp denersem artık ameliyat düşünüyorum çünkü dr tutunmaya engel tutsada düşer dedi bu riski goz onune alamam artık.yengenin kaç cmdi
Gidicem canım bi prof buldum zeynep kamile yönlendirdi ama ordanda nebilim korkuyorum buldugum drda orda calısmıs yıllarca ins derdime derman olur
Ayy canım benim Allah razı olsun duan için.İnşallah dediğin gibi olur bu gunlerde gecer Duanda eksik etme..inan bende hergun size dua ediyorum hamile arkadaslarımda saglıcakla kucagına alsınlar diye dua ediyorum
Amin canim Allah razı olsun duanda eksik etme
Amin vesoncum Allah razı olsun haklısın bugün ust uste geldi kotu haberler birden elim ayagım boşaldı benimde etrafımda boyle sonu iyi olan vakalar var.umarım bizim hikayemiz de mutlu sonla biter
Amin gülüm masallah arkadaşına ins bizede nasip olur.Allah Razı olsun.işte hem kist hem yara olunca psikolojim bitti artık suan olumlu dusunemiyorum.eşimde de problem var negatif tüp deneme derken iyice bunaldım duan da eksik etme canım
Canım cok sagol en son aralıkta 50.95 mmdi bugunde 72.01 mm çıktı.iki aydır adetim agrısızdı bu ay felaket agrım oldu regl bitti hala devam ediyor afedersin tuvaletten sonra bile agrım oluyor.Bugün hastaneye zor gittim yolda cok feci sancım tuttu tahmin etmiştim zaten buyudugunu.bence sende bi baktır
Balık yagı mı besledi acaba dr ondan olmaz dedi ama şüphelendim dogrusu.
Sogan kürü bende tekrar yapıcam.ins faydası olur.senin kimyasal dediğin gibi kist yuzunden olabilir acıkcası ben cok korktum transfer den once ameliyat olurum diye düşünüyorum
Kızlar hepiniz iyiki varsınız tekrar tekrar Allah hepinizden razı olsun ara sırada olsa ismen(bahar)hastalıgım yaram ve kist için saglıklı evlat için dua ederseniz cok minnettar olurum
Anladım demekki rahatsızlıktan dolayı olmuş ani iniş çıkışlar olabiliyor bazenDun acillik oldum mide yanmasindan. Mide rahatsizligi vardi bende zaten bide sogan kuru yaptim o beni perisan etti o yuzden ateslendim sanirim bende sabah cok sasirdim digerlerine baktim onlardada ani artislar oluyomu diye..
Hiçbirşey okuma Kafanı karıştırma.tüp bebek Süreci zaten zor bir de bunlarla Kafanı doldurma.rabbim bir yol gösterecektir karar vermende.bol bol dua et akışına bırak stres yapma.eger hac kurasinda cikmazsak nisanda düşünüyoruz cnm. ama doktor konusu hala muammakayinpederim en iyi yere gidelim diyo eşim rapor hakkimizi kullanalim diyo. bi de nereye karar versem orasiyle ilgili olumsuz yorumlar okuyorum kafam allak bullak
Amin canım inşallah. Rabbim dileyen herkesin kucağını doldurduk cennet kokusuyla...Canım dün de ben bebeğimin kalp atışlarını duydum, hayatımızdaki en güzel duyguyu yaşadık eşimle. Allahım evlat isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın. Bizlere de evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Ben bugun ovulasyon testine basladim 9.gun bugun testim bu sekilde daha var yumurtlamaya galibaAnladım demekki rahatsızlıktan dolayı olmuş ani iniş çıkışlar olabiliyor bazen
Birinci kalite bol bol yumurtan olsun inşallah:)Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda her şey yoluna girer, sana şifa olacak olan senin yolunu bulur da seni bir oraya bir buraya koşturmaz.
Yarın yum toplanacak cnm. Dua edin bana.
Oh maşallah yum.ların güzel güzel oluşmuş. İnşalah tez zamanda gelir bebiş cnm,
İyi etmişsin cevaplayarak:) demek ki birlikte gidiyoruz:) inşallah sağlıcakla kucagimizada almak nasip olurBenimki 6+4 ;-)bana sormamistin ama bende cevaplim dedim
Ateş tablonu yolla bakalım geçen ayınkini deMerhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım .7 aydır bebek istiyoruz maalesef henüz olmadı .Ateş takibi yapıyorum yaklaşık 3 aydır.Bu ay ateşim çok düşük seyrediyor.Sanırım yumurtam çatlamayacakGeçen ay da çatlamamıştı Adet lerim düzenli ama yumurtam neden çatlamıyor
Evet çok silikBen bugun ovulasyon testine basladim 9.gun bugun testim bu sekilde daha var yumurtlamaya galibaEki Görüntüle 1950119
Normalde kaç günde bir adet oluyorsun?2 ay yumurta takibi yaptırdım.Yumurtam kendiliğinden çatladı fakat geçen ay beklenen adetten tam 11 gün önce adet oldum.Düzenim bozuldu yani .Bu ay tekrar düzene girdi .Beklenen adet gününde oldum.Bu ay Hsg de çektirdim ama hsg den sonra ateşim daha da düştü genel itibariyle 36.00 veya 36.1 çıkıyor bugün adetin 16 . Günü
zehre gibi sende çiko için ameliyat düşünüomusun transferden önceeger hac kurasinda cikmazsak nisanda düşünüyoruz cnm. ama doktor konusu hala muammakayinpederim en iyi yere gidelim diyo eşim rapor hakkimizi kullanalim diyo. bi de nereye karar versem orasiyle ilgili olumsuz yorumlar okuyorum kafam allak bullak
Ateş tablomu sitede oluştumuyorum.Kendim yazıyorum :) Ama sürekli geçen ay 36.2 36.3 hep böyleydi.Bu ay da şimdiye kadar 36.2 36.1 bu şekilde gidiyorAteş tablonu yolla bakalım geçen ayınkini de
Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda her şey yoluna girer, sana şifa olacak olan senin yolunu bulur da seni bir oraya bir buraya koşturmaz.
hayırlısı olsun bol bol yumoş olsun sağlıklı bebiş(ler) olsun :)Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda her şey yoluna girer, sana şifa olacak olan senin yolunu bulur da seni bir oraya bir buraya koşturmaz.
28 güne 1 adet oluyorum.Hiç erken veya geç olmamıştım şimdiye kadar .Normalde kaç günde bir adet oluyorsun?
Eğer yumurtan çatlarsa ateş yükselişe geçecektir ölçmeye devam et.stres yapma stresten oluyorAteş tablomu sitede oluştumuyorum.Kendim yazıyorum :) Ama sürekli geçen ay 36.2 36.3 hep böyleydi.Bu ay da şimdiye kadar 36.2 36.1 bu şekilde gidiyoradetin 21 . Günü progesteron a baktıracağım.Ben doktora klomen vermesini söyledim doktorum kabul etmedi şuan çok erken bu tedavi için dedi
Tüplerde yapısıklık yaptıgını bilmiyordum canım o yuzden hsg gerek var mı bilemiyorum..nisan ayına kaan aydos dan randevu aldım eşimin degerlerine tedaviye verdiği cevaba gore kaan hoca tüpe yonlendirirse 2018 yazında 2. Tüpü deneriz diye düşündüm bu sure zarfında benim iyi bi dr bulup çikolata kistiyle alakalı da bi karar vermem gerekecek.şimdi bi prof buldum ona goruncem bakalım o ne diycekcanim balik yagi hapinin aksine iyilestirmesi gerekiyordu ondan oldugunu sanmam. bunlar malesef dogasi geregi dönem dönem büyüyüp küçülüyor. iki ay sonra bi bakmissin tekrar küçülmüş belli olmaz.
bence ameliyat yerine dogum kontrol hapi kullanmayi dene yada gecici menapoza sokuyorlar kist küçülüyor. küçülünce hemen tüp bebek denersiniz. ameliyat olcak olursan da bence önce yumurta toplama islemi yaptirip yumurtalarini dondurtabilirsin. biliyorsun ameliyat riskli malesef rezervlerini etkiliyebilir. bende ay sonunda gidicem bende bakalim benim kistler ne alemdemalesef en beter hastaliklardan biri cikolata kisti ama olumlu olan durum bize hic bi doktor asla hamile kalamazsin demiyor sadece dogal yoldan hamile kalma şansımız düşük. bi de cikolata kistleri zamanla tuplerde yapisiklik yapabiliyormus acaba yeniden rahim filmi cekilmemiz gerekir mi
Sagol canım Allah razı olsun.tedaviye mi basladın bilmiyordum hayırlı olsun yumların kaliteli olsun bebiş olsunlar inşallahÇok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda her şey yoluna girer, sana şifa olacak olan senin yolunu bulur da seni bir oraya bir buraya koşturmaz.
Evet kistler küçülmezse drda onaylarsa boyle olacakyumurtalarını toplayıp embriyoları dondurursun sonra ameliyat olursun olmaz mı?
Inşallah bu ay çatlar en azından umudum olurEğer yumurtan çatlarsa ateş yükselişe geçecektir ölçmeye devam et.stres yapma stresten oluyor
Tüplerde yapısıklık yaptıgını bilmiyordum canım o yuzden hsg gerek var mı bilemiyorum..nisan ayına kaan aydos dan randevu aldım eşimin degerlerine tedaviye verdiği cevaba gore kaan hoca tüpe yonlendirirse 2018 yazında 2. Tüpü deneriz diye düşündüm bu sure zarfında benim iyi bi dr bulup çikolata kistiyle alakalı da bi karar vermem gerekecek.şimdi bi prof buldum ona goruncem bakalım o ne diycek
Sagol canım Allah razı olsun.tedaviye mi basladın bilmiyordum hayırlı olsun yumların kaliteli olsun bebiş olsunlar inşallah
Evet kistler küçülmezse drda onaylarsa boyle olacak
LeYLa_21 canım herseyin yolunda olmasına sevindim inş tez zamanda gelir bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?