Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtalarını toplayıp embriyoları dondurursun sonra ameliyat olursun olmaz mı?

2 ay yumurta takibi yaptırdım.Yumurtam kendiliğinden çatladı fakat geçen ay beklenen adetten tam 11 gün önce adet oldum.Düzenim bozuldu yani .Bu ay tekrar düzene girdi .Beklenen adet gününde oldum.Bu ay Hsg de çektirdim ama hsg den sonra ateşim daha da düştü genel itibariyle 36.00 veya 36.1 çıkıyor bugün adetin 16 . Günü

Dun acillik oldum mide yanmasindan. Mide rahatsizligi vardi bende zaten bide sogan kuru yaptim o beni perisan etti o yuzden ateslendim sanirim bende sabah cok sasirdim digerlerine baktim onlardada ani artislar oluyomu diye..
Anladım demekki rahatsızlıktan dolayı olmuş ani iniş çıkışlar olabiliyor bazen

Hiçbirşey okuma Kafanı karıştırma.tüp bebek Süreci zaten zor bir de bunlarla Kafanı doldurma.rabbim bir yol gösterecektir karar vermende.bol bol dua et akışına bırak stres yapma.

Amin canım inşallah. Rabbim dileyen herkesin kucağını doldurduk cennet kokusuyla...

Birinci kalite bol bol yumurtan olsun inşallah:)

Ateş tablonu yolla bakalım geçen ayınkini de

Normalde kaç günde bir adet oluyorsun?

zehre gibi sende çiko için ameliyat düşünüomusun transferden önce

Ateş tablonu yolla bakalım geçen ayınkini de
Ateş tablomu sitede oluştumuyorum.Kendim yazıyorum :) Ama sürekli geçen ay 36.2 36.3 hep böyleydi.Bu ay da şimdiye kadar 36.2 36.1 bu şekilde gidiyor adetin 21 . Günü progesteron a baktıracağım.Ben doktora klomen vermesini söyledim doktorum kabul etmedi şuan çok erken bu tedavi için dedi

Bu ay Hsg çektirdim 2 tüpüm de çok şükür açık .Miyom var bende ama doktor rahim duvarının arkasında gebeliğe engel değil dedi.

hayırlısı olsun bol bol yumoş olsun sağlıklı bebiş(ler) olsun :)

Eğer yumurtan çatlarsa ateş yükselişe geçecektir ölçmeye devam et.stres yapma stresten oluyor

Tüplerde yapısıklık yaptıgını bilmiyordum canım o yuzden hsg gerek var mı bilemiyorum..nisan ayına kaan aydos dan randevu aldım eşimin degerlerine tedaviye verdiği cevaba gore kaan hoca tüpe yonlendirirse 2018 yazında 2. Tüpü deneriz diye düşündüm bu sure zarfında benim iyi bi dr bulup çikolata kistiyle alakalı da bi karar vermem gerekecek.şimdi bi prof buldum ona goruncem bakalım o ne diycek
Sagol canım Allah razı olsun.tedaviye mi basladın bilmiyordum hayırlı olsun yumların kaliteli olsun bebiş olsunlar inşallah

yumurtalarını toplayıp embriyoları dondurursun sonra ameliyat olursun olmaz mı?
Evet kistler küçülmezse drda onaylarsa boyle olacak

@LeYLa_21 canım herseyin yolunda olmasına sevindim inş tez zamanda gelir bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…