Amin canım inşallahSevindim canim yumurtalarin bebis olsun insallah canim
Amin gülüm inşallah..Ay ablam cok sevindim iyilesmis olmana da yumurtalara da.
Rabbim tez zamanda bebegine kavustursun insallah.
Bu ay içim kıpır kıpır.. Inşallah Rabbim nasip etmiştir canım.. Hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum. Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım benim..LeYLa_21 abla insallah artik mutlu son yakindir :)
Amin canım inşallah sağolasın. Inşallah senin de yüzün gülsün canım.. Rabbim yardımcın olsun.. Toplanan yumoşların bebişe dönüşsün gülüm. Sen önden git biz arkadan gelelim..Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda her şey yoluna girer, sana şifa olacak olan senin yolunu bulur da seni bir oraya bir buraya koşturmaz.
Yarın yum toplanacak cnm. Dua edin bana.
Oh maşallah yum.ların güzel güzel oluşmuş. İnşalah tez zamanda gelir bebiş cnm,
Amin gülüm inşallah. Sende moralini bozma. Rabbim hiç Ummadığımız anda öyle kapılar açarki. Inşallah bu sabrımızın ve dualarımızın mükafatını verecek insallah inanıyorum gülüm.. Sende benim dualarimdasin..Tüplerde yapısıklık yaptıgını bilmiyordum canım o yuzden hsg gerek var mı bilemiyorum..nisan ayına kaan aydos dan randevu aldım eşimin degerlerine tedaviye verdiği cevaba gore kaan hoca tüpe yonlendirirse 2018 yazında 2. Tüpü deneriz diye düşündüm bu sure zarfında benim iyi bi dr bulup çikolata kistiyle alakalı da bi karar vermem gerekecek.şimdi bi prof buldum ona goruncem bakalım o ne diycek
Sagol canım Allah razı olsun.tedaviye mi basladın bilmiyordum hayırlı olsun yumların kaliteli olsun bebiş olsunlar inşallah
Evet kistler küçülmezse drda onaylarsa boyle olacak
@LeYLa_21 canım herseyin yolunda olmasına sevindim inş tez zamanda gelir bebeğin
Sagol canım Allah razı olsun Rabbim tez zamanda hepimizi sevindirsinAmin canım inşallah
Duanızı eksik etmeyin ablacım..
Amin gülüm inşallah..
Bu ay içim kıpır kıpır.. Inşallah Rabbim nasip etmiştir canım.. Hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum. Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım benim..
Amin canım inşallah sağolasın. Inşallah senin de yüzün gülsün canım.. Rabbim yardımcın olsun.. Toplanan yumoşların bebişe dönüşsün gülüm. Sen önden git biz arkadan gelelim..
Amin gülüm inşallah. Sende moralini bozma. Rabbim hiç Ummadığımız anda öyle kapılar açarki. Inşallah bu sabrımızın ve dualarımızın mükafatını verecek insallah inanıyorum gülüm.. Sende benim dualarimdasin..
aminnn canım stressiz olmamız gerektiğini biliyoruz ama uzun süreler beklediğimiz için illa ki stres yapıyoruz rahat olmaya çalış başka bişeylerle ilgilen elinden geliyorsa hele ki transfer sonrası
Canim rabbim yardimciniz olsun insallah tedavin bebislerine vesile olur
FreeSoull canim dualarim seninle insallah bebiş olsun. Saglam kaliteli yumoşlar olsun. missdincer canim gözün aydin sen de duymuşsun pıt pıtlari.
Canim inşallah herşey yüreğinizden geçtiği gibi yolunda gider bu kez
Sağolasın canım sen de duydun mu ? Bir kaç gündür takip edemedim topiği
Amin canım inşallah
Duanızı eksik etmeyin ablacım..
Amin gülüm inşallah..
Bu ay içim kıpır kıpır.. Inşallah Rabbim nasip etmiştir canım.. Hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum. Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım benim..
Amin canım inşallah sağolasın. Inşallah senin de yüzün gülsün canım.. Rabbim yardımcın olsun.. Toplanan yumoşların bebişe dönüşsün gülüm. Sen önden git biz arkadan gelelim..
Amin gülüm inşallah. Sende moralini bozma. Rabbim hiç Ummadığımız anda öyle kapılar açarki. Inşallah bu sabrımızın ve dualarımızın mükafatını verecek insallah inanıyorum gülüm.. Sende benim dualarimdasin..
Bu ay da cok stressliydin ondan kaynaklanabilir mii??Ben hep geç yumurtluyorum 17 22 arası olur genelde sadece 1 kere 26. Gün yumurtlama olmustu o zaman da ninem vefat ettiği aydı
aaa topigimiz artık ekim annelerine mi döndüMerhaba Kızlar,
Ekimde anne olmayı bekleyen arkadaşları aşağıdaki linke bekliyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ekim-anneleri.986355/
deprem mi oldu ... geçmiş olsun canımAmin kuzum sagolasin.
canım kalp atışı için gitmedin daha değil mi ?B BenanAsiye gelemedinmi doktordan saat farkınıda bilmiyorum gerçi merak ettm
Canım duymadım doktor sesi açmıyor bu haftada. Ama gösterdi:) hamdolsunAmin cnm inş sende pıt pitlari duydunmu cnm
Gözün aydın cnm. Allah tamamına erdirsin
Amin inşallah kızlar sağolun, az önce duamı yaptım hepimiz için de diledim rabbimden. Hepimiz inşalah buraya güzel haberler yazar gönlümüzü ferahlatırız artık. Tabii bende durum tüp olunca gerginliği artırıyor. Ne yapayım, en iyisini Allah bilir artık. Elimden geleni yaptım, sadece dua edebilirim artık.
Amin canım inşallah..Sagol canım Allah razı olsun Rabbim tez zamanda hepimizi sevindirsin
Sağol canım bugün kontrolum vardıLeYLa_21 topigi takip edemıyorum. durumun nasıl ?
2 tane yumoş var. Bu ay tedavi vermedi kendiniz deneyin dedi doktor. Istersen bu ayda dinlen dedi ben çalışacam dedim tamam dedi doktor. Herşey yolunda pıhtılaşma testi sonuçların gelsin ona göre hareket ederiz dedi.. Hayırlısı hakkımızda canım..LeYLa_21 leylosum yumoslarin ne alemde göremedim yorumlari da.. hadi bakalim bu ay sıkıntısız bir sekilde yumoslarin bebis olsunn insallaaaahhhhh
Veson canim senin tablonu gizliden takip ediyorum:) cok heyecanlı vallahi.. kimin vajina problemi olsa surpriz bisey cikiyor. Hadii insallahhhhhh
FreeSoull Rabbim ettigin butun guzel dualarin yaptigin butun moralverici yorumlarin mükafatını versin canım. Her şeyi tam takip edemiyorum bu ara ama insAllah seni ve eşini musmutlu edecek haberler gelirr tez vakitte.. İnsAllah vakti gelmiştir duânın amin'ine..
missdincer canim gozun aydin. İnsAllah saglikli buyumeye devam eder miniğin. Allah hepimizin yavrusunu saglikli sihaatli doğurmayı nasip etsin insAllah.. bebek isteyenleri de daha fazla aratmasın
@ShinSeGi sen nasilsin canim?
@Cok da Seyapmamak Lazim kiiiizzz sesin cikmiyorrr
@iiz canim sen nasil oldun??
@Salliala bebisss nasil? Sen nasilsinn??? Alistiniz mi birbirinize:)
@passionete bir sonraki randevun ne zamandı canim??
LeYLa_21 leylosum yumoslarin ne alemde göremedim yorumlari da.. hadi bakalim bu ay sıkıntısız bir sekilde yumoslarin bebis olsunn insallaaaahhhhh
Veson canim senin tablonu gizliden takip ediyorum:) cok heyecanlı vallahi.. kimin vajina problemi olsa surpriz bisey cikiyor. Hadii insallahhhhhh
FreeSoull Rabbim ettigin butun guzel dualarin yaptigin butun moralverici yorumlarin mükafatını versin canım. Her şeyi tam takip edemiyorum bu ara ama insAllah seni ve eşini musmutlu edecek haberler gelirr tez vakitte.. İnsAllah vakti gelmiştir duânın amin'ine..
missdincer canim gozun aydin. İnsAllah saglikli buyumeye devam eder miniğin. Allah hepimizin yavrusunu saglikli sihaatli doğurmayı nasip etsin insAllah.. bebek isteyenleri de daha fazla aratmasın
kese için bile gitmedim ki kalp atışı için gidiyim :) cmt randevu bakalımcanım kalp atışı için gitmedin daha değil mi ?
Hayırlısı diyelim tek ilişki ile onu da kaçırdım sanırım yumurtayı.ama Rabbimin dediği olur tabi.bekleyip görelim.LeYLa_21 leylosum yumoslarin ne alemde göremedim yorumlari da.. hadi bakalim bu ay sıkıntısız bir sekilde yumoslarin bebis olsunn insallaaaahhhhh
Ben de cumartesi gidecegim canım..2 gündür biraz daha yıyım cok şükür. bu hafta doktora gıdecegım tekrar onu bekliyorum
Bence tam kacirmis degilsin.. hayirlisi bakalim birkac gune belli olurHayırlısı diyelim tek ilişki ile onu da kaçırdım sanırım yumurtayı.ama Rabbimin dediği olur tabi.bekleyip görelim.
deprem mi oldu ... geçmiş olsun canım
Bu topik devam yanında da ekim anneleri topiği açtık:)aaa topigimiz artık ekim annelerine mi döndü
hadi inşallah Ekim bereketli olsun
LeYLa_21 leylosum yumoslarin ne alemde göremedim yorumlari da.. hadi bakalim bu ay sıkıntısız bir sekilde yumoslarin bebis olsunn insallaaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?