- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Kocayla akşam kavga ettik 1 saat uyandırmaya çalıştım fosur fosur uyudu koltukta bende kızıp yattım sonra gelmiş yalvarıyor bana hadi bebek yapalım diye sinirden sırtımı döndüm yattım tablo galiba Pazartesi catladi diyo artık. Önceliğin ailen oldu bebek ayı gittin 4 gün orda kaldın bi bak tabloya Cuma'dan beri tertemiz sana bebek lazim değil dedim
Canim ikinci deneme derken ilki noldu düşük falan mi yoksa doğdu da ikinci cocuk muBende preseedle hamile kaldım şimdi yine demiyorum bu 2. Deneme
Cok sukur canım. Darısı başımaKizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.
Amin canim darısı hepinizin başına insallahCok sukur canım. Darısı başıma
Kızlar bende haberler kötü dra gittim yara için dr yapacak birseyim yok dedi zeynep kamile yonlendirdi.çikolata kistimde 72 mm olmuş kacgundur agrıdan duramıyordum kistim buyumus meger.cok üzgünüm duanızda banada yer verin.eşim için kaan aydosa randevu aldım nisan ayına bu sene tüp denemeyecegiz.drum bu kistle bebek zaten tutunmaz tutunsasa düşer dedi.bu sene eşli olarak tedaviye yogunlasacagız inşallah vesile olur
Veson zafrina89
Veson beni listeden sil canım ben umutsuz vakayım listede kalabalık yapmıyım
Cüzü bitirince bildirim yapıcam
Canim ikinci deneme derken ilki noldu düşük falan mi yoksa doğdu da ikinci cocuk mu
ayy maşallah miniğe darısı herkese olsun inşallah kist küçülüp kaybolup gitain inşallah bnm daha hamilelikten önce çıktı enfeksiyon artık coşar gider pehhKizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.
Oyyyy kuzumm allah sağlıklı ömür versin insallah saglikli da kardes nasip etsin. Ben bayadır cesaret edememistim preseed almaya kimisi diyor ki kotu spermleride yumurtaya tasir ve kimyasal olur dusuk olur falan. Birazdan siparisini vercem. Vermeden once senden cevap gelmesi cok hoşuma gitti mutlu oldum tesekkur ederimİlki doğdu teyzesi:)) simdi ikinci için uğraşıyorum.
2. İçin denemelerde 2. Ayım .. İlkinde tutmadı şimdi bat bekliyorum preseed kullandım yine..
Tşk ederim canım. Allah herkese nasip etsin preseed vesile olsun.Oyyyy kuzumm allah sağlıklı ömür versin insallah saglikli da kardes nasip etsin. Ben bayadır cesaret edememistim preseed almaya kimisi diyor ki kotu spermleride yumurtaya tasir ve kimyasal olur dusuk olur falan. Birazdan siparisini vercem. Vermeden once senden cevap gelmesi cok hoşuma gitti mutlu oldum tesekkur ederim
Insallah canim. Ben de ilk defa enfeksiyon cikti hayatim boyunca hic olmadı düşün yaniayy maşallah miniğe darısı herkese olsun inşallah kist küçülüp kaybolup gitain inşallah bnm daha hamilelikten önce çıktı enfeksiyon artık coşar gider pehh
Kuzum neden dinletmiyorlar? Bir sebebi mi car erken diye mi?Canım duymadım doktor sesi açmıyor bu haftada. Ama gösterdi:) hamdolsun
Amin cnm sagolasin, dualasalim. Aynen zaten ogretmenim okul beni epey oyalayacak. Insallah toplanan yum. Kaliteli cikar ve bebek olur. Simdi bu haberi bekeleyecegim.Ayy canım ben benim mesajlara cevap yazarken kacirmisim. Çok sevindim. İnşallah hayırla devam eder tedavinin. Rabbim yardımcınız olsunn.bebisinize kavuştursun sizleri inşallah.Bu son bekleyisiniz olsun.İnşallah her şey yolunda gider. Kendine stres yapma. Her zaman takilidgijn yerlerden biraz uzaklaş. Sakin şeyler yapmaya. Çalış. Kafanı dağıt. Günler hipizlica geçsin inşallah. Dualasalaim
Niye ovulasyon doneminde boyle oluyorlar anlayadim. Valllahi billahi anlayamadim. Aynilarini ben de yasadim. Dedim ki en son tup bebege o kadar para bayiliyoruz, bedavasi var da neyine ugrasmiyorsun!?Kocayla akşam kavga ettik 1 saat uyandırmaya çalıştım fosur fosur uyudu koltukta bende kızıp yattım sonra gelmiş yalvarıyor bana hadi bebek yapalım diye sinirden sırtımı döndüm yattım tablo galiba Pazartesi catladi diyo artık. Önceliğin ailen oldu bebek ayı gittin 4 gün orda kaldın bi bak tabloya Cuma'dan beri tertemiz sana bebek lazim değil dedim
masallah cnm allah tamamina erdirsin. Bu enfeksiyon fena sardi herkesi. I sallah daha basindan onlem olur da ileride sorun teskil etmez.Kizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.
Ayy canım benim mesajını gorunce cok sevindim ben iyiyim sen nasılsın bebiş nasılZehrecim nasilsin canim?
Ya bi bakiyim dedim bu kiz ne yapiyo.
Yara kist okudum yazdiklarini...
Canim seninle ayni anda tüp yaptik biliyosun..
Bak benimde bi tupum tikali digerin dede sekil bozuklugu var icinde sivi olabilir de olmayabilirde demislerdi.. en son semra hanim sivi yok dedi ama neden tikali bi ameliyat edelim dedi ben istemedim..arastirdim yabanci sitelere kadar okudum tuplerde hep sivi yoksa tikaniklik tup bebek de sorun teskil etmiyo yaziyordu.. hele ki sen cikolata kisti icin ameliyat olucam yazmissin duyunca "sakin ha" dedim.. tup bebek de tutunmayla cikolata kistinin bi alakasi yok bildigim kadariyla cunku arkadasim cikolata kistiyle hamile kaldi.. her ama dersen ki yumurta kalitesini bozuyo o olabilir ama kesinligini arastirmak lazim..
Benim sana tavsiyem bi sisli
memoriale git derim semra hocadan randevu al.. bi konusun
Esinin morfolojisine gelince bunun icinde ayrica bi destan yazicam :)
Benim komsumun esi ve benim esimin degerleri soyleydi bak bizimki %1 komsumun ki %7 ileri hiz ve sayilar ayniydi ileri hiz %30 maksimumdu..
Ve onlar 4. Yillarinda dogal yoldan hamile kaldilar ben daha fazla bekleyemedim onu duyunca tup yaptim cunku bizim %1 di ayrica benim tek tup tikaliydi..
Ve kaan aydos konusuna gelince bence hic gitme.. giden birisi olarak soyluyorum... biz onunla 1 yil kaybettik dunyanin da parasini doktuk inan bak senin esinle benim esimin degerleri ayniydi ve baska bir hormon sorunlari yoktu.. bunu da konusmusuzdur ama belki sen unutmus olabilirsin canim..
O kadar istiyorum ki burdaki herkesin hamile kalmasini inan su an ev tasicam bi yandan onun kosturmasi var bi yandan iş yerindeyim ama aklima geldin ve bakmak istedim yazdiklarini goruncede sana yazmak istedim..
Bu sureci yasayan bilir yeri geliyodu annem bile beni anlamiyodu valla
Ozelden yine yazarsin bana.. dualarim sizinle kizlar umudunuzu kaybetmeyin..öptüm
Cok tesekkur edrim canim :)Degerin kat kat artsin canim sagliklica kucagina almakda nasip olsun insallah tebrik ederim :)
Canim senjn kac haftalik oldu simdiuykusuzluktan ölüyorum ama geve on kere uyanıyorum saçma sapan rüyalar görüyorum hayırlamıyorum şöyle bıraksalarda bi kaç gün uyusam
ya ben sata göre 5+4 bugün ama daha doktora gitmedim cmt gidicem benim belirtiler kötü olacağa benziyor midem bile bulanıyo şimdiden kusacak gibi olmuyorum ama midem bi tuhaf senin kaç olduCanim senjn kac haftalik oldu simdi
Gozun aydin canim. Saglicakla buyumeye devam etsin insAllah..Kizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?