Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocayla akşam kavga ettik 1 saat uyandırmaya çalıştım fosur fosur uyudu koltukta bende kızıp yattım sonra gelmiş yalvarıyor bana hadi bebek yapalım diye sinirden sırtımı döndüm yattım tablo galiba Pazartesi catladi diyo artık. Önceliğin ailen oldu bebek ayı gittin 4 gün orda kaldın bi bak tabloya Cuma'dan beri tertemiz sana bebek lazim değil dedim

Bu kocaların hepsi odun olmak zorunda sanırım.
Sıkma canını.

Kizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.

Cok sukur canım. Darısı başıma

Zehrecim nasilsin canim?
Ya bi bakiyim dedim bu kiz ne yapiyo.
Yara kist okudum yazdiklarini...
Canim seninle ayni anda tüp yaptik biliyosun..
Bak benimde bi tupum tikali digerin dede sekil bozuklugu var icinde sivi olabilir de olmayabilirde demislerdi.. en son semra hanim sivi yok dedi ama neden tikali bi ameliyat edelim dedi ben istemedim..arastirdim yabanci sitelere kadar okudum tuplerde hep sivi yoksa tikaniklik tup bebek de sorun teskil etmiyo yaziyordu.. hele ki sen cikolata kisti icin ameliyat olucam yazmissin duyunca "sakin ha" dedim.. tup bebek de tutunmayla cikolata kistinin bi alakasi yok bildigim kadariyla cunku arkadasim cikolata kistiyle hamile kaldi.. her ama dersen ki yumurta kalitesini bozuyo o olabilir ama kesinligini arastirmak lazim..
Benim sana tavsiyem bi sisli
memoriale git derim semra hocadan randevu al.. bi konusun
Esinin morfolojisine gelince bunun icinde ayrica bi destan yazicam :)
Benim komsumun esi ve benim esimin degerleri soyleydi bak bizimki %1 komsumun ki %7 ileri hiz ve sayilar ayniydi ileri hiz %30 maksimumdu..
Ve onlar 4. Yillarinda dogal yoldan hamile kaldilar ben daha fazla bekleyemedim onu duyunca tup yaptim cunku bizim %1 di ayrica benim tek tup tikaliydi..
Ve kaan aydos konusuna gelince bence hic gitme.. giden birisi olarak soyluyorum... biz onunla 1 yil kaybettik dunyanin da parasini doktuk inan bak senin esinle benim esimin degerleri ayniydi ve baska bir hormon sorunlari yoktu.. bunu da konusmusuzdur ama belki sen unutmus olabilirsin canim..

O kadar istiyorum ki burdaki herkesin hamile kalmasini inan su an ev tasicam bi yandan onun kosturmasi var bi yandan iş yerindeyim ama aklima geldin ve bakmak istedim yazdiklarini goruncede sana yazmak istedim..
Bu sureci yasayan bilir yeri geliyodu annem bile beni anlamiyodu valla

Ozelden yine yazarsin bana.. dualarim sizinle kizlar umudunuzu kaybetmeyin..öptüm

Canim ikinci deneme derken ilki noldu düşük falan mi yoksa doğdu da ikinci cocuk mu

İlki doğdu teyzesi:)) simdi ikinci için uğraşıyorum.
2. İçin denemelerde 2. Ayım .. İlkinde tutmadı şimdi bat bekliyorum preseed kullandım yine..

ayy maşallah miniğe darısı herkese olsun inşallah kist küçülüp kaybolup gitain inşallah bnm daha hamilelikten önce çıktı enfeksiyon artık coşar gider pehh

İlki doğdu teyzesi:)) simdi ikinci için uğraşıyorum.
2. İçin denemelerde 2. Ayım .. İlkinde tutmadı şimdi bat bekliyorum preseed kullandım yine..
Oyyyy kuzumm allah sağlıklı ömür versin insallah saglikli da kardes nasip etsin. Ben bayadır cesaret edememistim preseed almaya kimisi diyor ki kotu spermleride yumurtaya tasir ve kimyasal olur dusuk olur falan. Birazdan siparisini vercem. Vermeden once senden cevap gelmesi cok hoşuma gitti mutlu oldum tesekkur ederim

Tşk ederim canım. Allah herkese nasip etsin preseed vesile olsun.

Ya bazı şeyler sebeptir biliyorsun. Rahimlerdekini sadece Allah biliyor inşallah biz sağlıklı olması için dua edelim ve Rabbim beden ve akıl sağlığı tam olan bebekler nasip etsin hepimize

ayy maşallah miniğe darısı herkese olsun inşallah kist küçülüp kaybolup gitain inşallah bnm daha hamilelikten önce çıktı enfeksiyon artık coşar gider pehh
Insallah canim. Ben de ilk defa enfeksiyon cikti hayatim boyunca hic olmadı düşün yani

Canım duymadım doktor sesi açmıyor bu haftada. Ama gösterdi:) hamdolsun
Kuzum neden dinletmiyorlar? Bir sebebi mi car erken diye mi?

Amin cnm sagolasin, dualasalim. Aynen zaten ogretmenim okul beni epey oyalayacak. Insallah toplanan yum. Kaliteli cikar ve bebek olur. Simdi bu haberi bekeleyecegim.

Niye ovulasyon doneminde boyle oluyorlar anlayadim. Valllahi billahi anlayamadim. Aynilarini ben de yasadim. Dedim ki en son tup bebege o kadar para bayiliyoruz, bedavasi var da neyine ugrasmiyorsun!?

masallah cnm allah tamamina erdirsin. Bu enfeksiyon fena sardi herkesi. I sallah daha basindan onlem olur da ileride sorun teskil etmez.

Ayy canım benim mesajını gorunce cok sevindim ben iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl
Kaan hocaya gittiğinizi unutmusum..tasınıyosun demek dikkat et kendine özelden yazıcam şimdi bakarsın..

Gozun aydin canim. Saglicakla buyumeye devam etsin insAllah..

Bugun sabah kalktigimdna beri gozlerimin ustunde sanki okuzler var.. gozlerimi acmakta zorlaniyorum felaket bir uykum var midem bulandı cok agzimin tadi bugun daha bi bozuk sodayla ayakta duruyorum. Bide baş donmesi vardı yeni yeni geciyor oturdugum yerde direniyorum cocuklara oynayin siz dedim sandalyede hem esniyorum hem
Uyukluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…