- 5 Mayıs 2013
- 33.888
- 41.488
- 798
Kizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.
Canim bende de ozmnlar başladı.. ara ara yoğunlaşıyor ya da geciyor.. şu birkaç gundur yine kötüyümya ben sata göre 5+4 bugün ama daha doktora gitmedim cmt gidicem benim belirtiler kötü olacağa benziyor midem bile bulanıyo şimdiden kusacak gibi olmuyorum ama midem bi tuhaf senin kaç oldu
ya ben sata göre 5+4 bugün ama daha doktora gitmedim cmt gidicem benim belirtiler kötü olacağa benziyor midem bile bulanıyo şimdiden kusacak gibi olmuyorum ama midem bi tuhaf senin kaç oldu
Gözün Aydın:)Kizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.
Kizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.
Enfeksiyon idrarda mı çıktı cnmInsallah canim. Ben de ilk defa enfeksiyon cikti hayatim boyunca hic olmadı düşün yani
İnşallah bebişleri sıkı sıkı tutunur annesine:)Slm kizlar bir ricam olcak sizden kardeşim icin dua edermisiniz tüp bebek yaptilar bugün ikitane transferi oldu inşallah tutar dualarınız eksik etmeyin allah razi olsun
Benim eşim sıkıntı çıkarmaz ne zaman desem o iş olur ama biz bile ovu zamanı sıkıntı yaşıyoruz.ya işi çıkar ya nöbet evde olmaz çalışma günleri o YüzdenKuzum neden dinletmiyorlar? Bir sebebi mi car erken diye mi?
Amin cnm sagolasin, dualasalim. Aynen zaten ogretmenim okul beni epey oyalayacak. Insallah toplanan yum. Kaliteli cikar ve bebek olur. Simdi bu haberi bekeleyecegim.
Niye ovulasyon doneminde boyle oluyorlar anlayadim. Valllahi billahi anlayamadim. Aynilarini ben de yasadim. Dedim ki en son tup bebege o kadar para bayiliyoruz, bedavasi var da neyine ugrasmiyorsun!?
masallah cnm allah tamamina erdirsin. Bu enfeksiyon fena sardi herkesi. I sallah daha basindan onlem olur da ileride sorun teskil etmez.
bende çok araştırdım tayfun hocayı?neyaptınız peki gittinizmi?cnm ben manisadayım.grand medical diye bir hastane var burda rapor geçerli mi bilmiyorum ama arkadaşım bu ay göbekten iğnelere başladı 5000+ilaçlarmış herhalde tınaztepe ile aynı.tınaztepe nerde ben çalışıyorum ya izmire git gel zor olur
manisadakini bi denesem mi? tayfun özçakır diye bir prof cbüden yeni granda geçti.eşimin üroloğu bu ay sonunda yükselmiyo ya da yükseliyo kesin bişi dicek 2 aşılama ne kadar zamanımı alır devlette yaptırsam sıra falan var mıdır ki hemen yaparlar mı?
sanki hç bişey yememişim de litrelerce su içmişim midem üşümüş gibi inşallah ilerlemez dicem ama çok erken başladı hızlı hareket edince de başım dönüyo ferritin düşüklüğüyle alakası var mı bilemedmCanim bende de ozmnlar başladı.. ara ara yoğunlaşıyor ya da geciyor.. şu birkaç gundur yine kötüyüm
bebişi göremedik şikayetleri geldi öndenohh oh maşallah şikayetlerde başlamış yakınmalarda :) Allah bebişine sağlık sana da kolaylık versin kuzum dikkat et kendine :)
Amin canim hepimizin ki inşallahGozun aydin canim. Saglicakla buyumeye devam etsin insAllah..
Insallah canım tek toz bir ilac verdi sonra tekrar vericem tahlil.Cok sukur kuzum gozun aydin
Sende de mi enfeksiyon cikti. Gecmis olsun insallah hemen gecer.
Saol kuzum insallah tez zamanda darısı başınaGözün Aydın:)
Amin canim darisi basina.Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Evet canim idrarda lökosit çıkmışEnfeksiyon idrarda mı çıktı cnm
Gözün aydin canim masallah darisi tüm bekleyen arkadaşlaraKizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.
Amin canim en kisa zamanda insallah hepimize nasip olsun bu duygular.Gözün aydin canim masallah darisi tüm bekleyen arkadaşlara
Canim normal.. oyle olunca ben seviniyorum bebisim buyuyor diye:)) 3 aydan sonra devam etmez insAllah.sanki hç bişey yememişim de litrelerce su içmişim midem üşümüş gibi inşallah ilerlemez dicem ama çok erken başladı hızlı hareket edince de başım dönüyo ferritin düşüklüğüyle alakası var mı bilemedm
Canim bendede ilk zamanlar agiz cevresinde sivilcelenme olmustu ..masallah az kaldi cinsiyete rabbim saglikli sihatli ve gonlune gore versin insallah :)Canim normal.. oyle olunca ben seviniyorum bebisim buyuyor diye:)) 3 aydan sonra devam etmez insAllah.yaa bide sivilcelenmelerim var... kizlaaaaaaarrr normal miii?? Agiz cevremde sivilceler cikti.. acabaa kiz miiiiiiiii internette hepp oyle yazmışlar aynaya bakip bakip normal mi abartili mi diyorum. Ama bilemedim.. kizi olanlar yasadiniz mi bu durumu? Bi de 9-12 hafta arasi boyle yaglanma oluyormus.. ayhh 3 hafta sonraya cinsiyet belli olcak bence kız.. hamile
Kaldığım günden beri diyorum ama.. eşim israrla erkek diyor
Evet normalmis. Ama sana sorsam erkek mi kiz mi? İkisi de varCanim bendede ilk zamanlar agiz cevresinde sivilcelenme olmustu ..masallah az kaldi cinsiyete rabbim saglikli sihatli ve gonlune gore versin insallah :)
bnm adet zamanı çıkardı hep bu ay çıkmamıştı şimdi alnımda var iki tane kısmet bakalım bende bi göreydim keseyiCanim normal.. oyle olunca ben seviniyorum bebisim buyuyor diye:)) 3 aydan sonra devam etmez insAllah.yaa bide sivilcelenmelerim var... kizlaaaaaaarrr normal miii?? Agiz cevremde sivilceler cikti.. acabaa kiz miiiiiiiii internette hepp oyle yazmışlar aynaya bakip bakip normal mi abartili mi diyorum. Ama bilemedim.. kizi olanlar yasadiniz mi bu durumu? Bi de 9-12 hafta arasi boyle yaglanma oluyormus.. ayhh 3 hafta sonraya cinsiyet belli olcak bence kız.. hamile
Kaldığım günden beri diyorum ama.. eşim israrla erkek diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?