Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cok sukur kuzum gozun aydin
Sende de mi enfeksiyon cikti. Gecmis olsun insallah hemen gecer.

ya ben sata göre 5+4 bugün ama daha doktora gitmedim cmt gidicem benim belirtiler kötü olacağa benziyor midem bile bulanıyo şimdiden kusacak gibi olmuyorum ama midem bi tuhaf senin kaç oldu
Canim bende de ozmnlar başladı.. ara ara yoğunlaşıyor ya da geciyor.. şu birkaç gundur yine kötüyüm

ya ben sata göre 5+4 bugün ama daha doktora gitmedim cmt gidicem benim belirtiler kötü olacağa benziyor midem bile bulanıyo şimdiden kusacak gibi olmuyorum ama midem bi tuhaf senin kaç oldu

ohh oh maşallah şikayetlerde başlamış yakınmalarda :) Allah bebişine sağlık sana da kolaylık versin kuzum dikkat et kendine :)

@Kuzguni canım nasılsın kac yum çıktı soylediler mi?İnşallah hepsi kalite olur döllenir benide etiketle durumlardan haberdar et

Gözün Aydın:)

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Benim eşim sıkıntı çıkarmaz ne zaman desem o iş olur ama biz bile ovu zamanı sıkıntı yaşıyoruz.ya işi çıkar ya nöbet evde olmaz çalışma günleri o Yüzden Neslihaann çok Can'ını Sıkma biliyorum insan sinir oluyor ayda 2 çalışma yetiyor ama o gün gelince hep bir aksilik oluyor ya alelacele bir ilişki oluyor ya da hiç olmuyor.herşey nasip o Yüzden kendini de eşini de yıpratma hep benzer şeyleri yaşıyoruz

bende çok araştırdım tayfun hocayı?neyaptınız peki gittinizmi?

Canim bende de ozmnlar başladı.. ara ara yoğunlaşıyor ya da geciyor.. şu birkaç gundur yine kötüyüm
sanki hç bişey yememişim de litrelerce su içmişim midem üşümüş gibi inşallah ilerlemez dicem ama çok erken başladı hızlı hareket edince de başım dönüyo ferritin düşüklüğüyle alakası var mı bilemedm

ohh oh maşallah şikayetlerde başlamış yakınmalarda :) Allah bebişine sağlık sana da kolaylık versin kuzum dikkat et kendine :)
bebişi göremedik şikayetleri geldi önden kötü olmam inşallah ben kimyagerim parfüm fabrikasında çalışıyorum kokular çeşit çeşit çok zorlamaz umarım

Gozun aydin canim. Saglicakla buyumeye devam etsin insAllah..
Amin canim hepimizin ki inşallah

Cok sukur kuzum gozun aydin
Sende de mi enfeksiyon cikti. Gecmis olsun insallah hemen gecer.
Insallah canım tek toz bir ilac verdi sonra tekrar vericem tahlil.

Gözün Aydın:)
Saol kuzum insallah tez zamanda darısı başına
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Amin canim darisi basina.
Enfeksiyon idrarda mı çıktı cnm
Evet canim idrarda lökosit çıkmış
@Kuzguni insallah bol yumos olmustur

Gözün aydin canim masallah darisi tüm bekleyen arkadaşlara

Canim normal.. oyle olunca ben seviniyorum bebisim buyuyor diye:)) 3 aydan sonra devam etmez insAllah. yaa bide sivilcelenmelerim var... kizlaaaaaaarrr normal miii?? Agiz cevremde sivilceler cikti.. acabaa kiz miiiiiiiii internette hepp oyle yazmışlar aynaya bakip bakip normal mi abartili mi diyorum. Ama bilemedim.. kizi olanlar yasadiniz mi bu durumu? Bi de 9-12 hafta arasi boyle yaglanma oluyormus.. ayhh 3 hafta sonraya cinsiyet belli olcak bence kız.. hamile
Kaldığım günden beri diyorum ama.. eşim israrla erkek diyor

Canim bendede ilk zamanlar agiz cevresinde sivilcelenme olmustu ..masallah az kaldi cinsiyete rabbim saglikli sihatli ve gonlune gore versin insallah :)

Canim bendede ilk zamanlar agiz cevresinde sivilcelenme olmustu ..masallah az kaldi cinsiyete rabbim saglikli sihatli ve gonlune gore versin insallah :)
Evet normalmis. Ama sana sorsam erkek mi kiz mi? İkisi de var maasAllah tebarekALLAH. Sence benim neyim olur herkese soruyorum bu ara herkes kiz diyo

bnm adet zamanı çıkardı hep bu ay çıkmamıştı şimdi alnımda var iki tane kısmet bakalım bende bi göreydim keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…